Emulsje, esencje i boostery

Eveline Cosmetics Skin Action Booster, Serum - koncentrat 12% Bioaktywna Witamina C

alin93
    1 grudnia 2018 o 18:08
    Takie nic
    Moje pierwsze serum i mam mieszane uczucia. Producent tyle obiecuje, a nie robi nic. Spodziewałam się chociaż lekkiego rozświetlenia i nawilżenia skór, ale i to było dla niego za wiele.
    Zalety:
    • wydajny,
    Wady:
    • zapach,
    • lepi się,
    • nie robi nic.
  • 1 lipca 2018 o 17:44
    Jedno wielkie nic
    W Internecie aż huczy od wszelkich produktów z witaminą C. Postanowiłam i ja zakupić sobie serum. No i cóż... Pieniądze wyrzucone w błoto... Po pierwsze przeszkadza mi bardzo sztuczny, pomarańczowy zapach. Nie zauważyłam ŻADNEGO działania tego serum. Ani moja cera się nie rozświetliła, ani nie podziałało na przebarwienia. Zadnego nawilżenia, zupełnie nic... Dodatkowo pozostawia bardzo niefajną warstwę na skórze, choć nie nakładam go dużo... Nie polecam, szkoda kasy.
    Zalety:
    Wady:
    • nie działa
    • zostawia ciężką warstwę na skórze
  • 13 maja 2018 o 17:33
    Skuteczny
    Stosuję go na noc. Dobrze się wchłania, nawilża i wyrównuje koloryt cery. Cena na + wygodna higieniczna aplikacja. Neutralny zapach. Usuwa oznaki zmęczenia. Cera jest bardziej promienna, wygładzona. Zauważyłam mniej pryszczy i co ważne, nie zapycha porów. Polecam
  • 24 listopada 2017 o 19:12
    Bardzo przyjemny produkt
    Stosuje ten produkt od miesiąca. Zależało mi na nawilżeniu skóry oraz rozjaśnieniu przebarwień i dokładnie to robi z moją skórą ;) jest to mój pierwszy takiego typu produkt serdecznie polecam. Mam skórę naczynkowa z tendencja do przesuszania.
    Zalety:
    • Szybko się wchłania, nawilża, minimalizuje przebarwienia i jest wydajny
  • 19 marca 2017 o 12:24
    Takie sobie
    Szukałam czegoś własnie z wit. C dlatego zdecydowałam się na to serum i niestety nie był to zbyt trafny wybór przynajmniej nie dla mojej cery a mam cerę mieszaną skłonną do niedoskonałości. Serum przede wszystkim zapycha więc niedoskonałości pojawia się jeszcze więcej, ale szybko znalazłam dla niego inne zastosowanie, świetnie nadaje się do spierzchniętych dłoni, wygładza skórę, lekko rozjaśnia i wyrównuje koloryt. Do twarzy już nie zaryzykuje ale zużyje je do rąk wraz z kremem z tej samej serii.