Sięgnij po odmładzającą kurację do twarzy, szyi i dekoltu i ciesz się skancerowaną dawką profesjonalnej pielęgnacji dla Twojej skóry.
WSKAZANIA:
Cera dojrzała, z widocznymi oznakami starzenia: utratą gęstości i elastyczności, zmarszczkami oraz drobnymi liniami.
EFEKT:
Wypełnienie zmarszczek + odżywienie i ujędrnienie = efekt ODMŁADZENIA.
Po 4 tygodniach stosowania:
94% osób potwierdza, że zmarszczki w okolicy twarzy, ust, czoła i dekoltu stały się mniej widoczne.
W SKŁADZIE:
PEPTYDY
Silnie regenerują skórę oraz poprawiają kontur twarzy.
FITO KOLAGEN
Wzmacnia strukturę skóry, nawilża ją oraz poprawia jej elastyczność.
CERAMIDY
Składają do 50% bariery ochronnej skóry! odżywiają skórę i widocznie redukują długość oraz głębokość zmarszczek.
24 maja 2026 o 11:46
Całkiem fajne serum
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Świetne serum do codziennej pielęgnacji. Już po kilku użyciach skóra staje się bardziej nawilżona, wygładzona i wygląda zdrowiej. Serum ma lekką konsystencję, szybko się wchłania i dobrze współpracuje z innymi produktami do pielęgnacji.
Zalety:
intensywnie nawilża i wygładza skórę,
lekka formuła, która nie pozostawia tłustej warstwy,
skład z peptydami, kolagenem i ceramidami wspiera regenerację skóry.
17 maja 2026 o 8:51
Rewelacja
Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Serum ma lekką, przyjemną konsystencję, szybko się wchłania i nie pozostawia lepkiej warstwy. Po kilku tygodniach regularnego stosowania zauważyłam, że skóra stała się bardziej napięta, wygładzona i wygląda na lepiej nawilżoną. Drobne linie są mniej widoczne, a cera wygląda świeżo i promiennie. Dodatkowo serum dobrze współpracuje z makijażem i nie roluje się pod kremem. Jak za tę cenę, efekty są naprawdę świetne i chętnie do niego.
15 maja 2026 o 19:51
Najlepsze serum
Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Najlepsze serum jakie miałam do odbudowy bariery hydrolipidowej, lekkie, nadaje się pod makijaż. Na długo wystarcza . Składniki są bardzo poprawne i super działają 💗
12 maja 2026 o 7:54
Mój nowy ulubienieniec
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Serum shot multi peptydy z eveline to jeden z moich nowych, ulubionych produktów. Przekonała mnie cena (na promocji w rossmanie ok.20 złotych) oraz wymienione na opakowaniu składniki aktywne - kolagen i ceramidy. Szukałam czegoś nawilżającego do wieczornej pielęgnacji, bo moja skóra była przesuszona po zimie i udało się trafić na coś super za pierwszym podejściem. Serum ma mleczną konsystencję, szybko się wchłania, zapach dla mnie jest dość neutralny. Sprawdza się pod krem na wieczory i pod makijaż - twarz jest wyraźnie miękka i nawilżona. Jednym słowem - polecam. Jedyna wada jest taka, że dość szybko się kończy. Polecam szukać promocji, bo prawie zawsze jest gdzieś przecenione. Obecnie jestem w trakcie drugiego opakowania.
1 maja 2026 o 19:23
Budżetowe serum
Kupi ponownieNie wiem
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Całkiem dobre serum do twarzy 😊
Używam go regularnie i widzę, że skóra jest po nim bardziej nawilżona i taka „pełniejsza”. Ma lekką, przyjemną konsystencję, szybko się wchłania i nie zostawia lepkiej warstwy, co jest dla mnie dużym plusem.
Fajnie sprawdza się zarówno rano, jak i wieczorem – dobrze współgra z kremem i makijażem. Po kilku użyciach zauważyłam, że skóra jest bardziej wygładzona, a drobne linie jakby mniej widoczne. Nie jest to oczywiście jakiś spektakularny efekt, ale przy regularnym stosowaniu robi różnicę.
Zapach delikatny, nie drażni. Nie zapchało mnie ani nie podrażniło, więc dla mojej cery jest ok. Na plus też skład z peptydami i ceramidami – czuć, że produkt działa bardziej pielęgnacyjnie.
Jedyny minus to to, że przy bardzo suchej skórze może być za lekki solo i trzeba dołożyć krem. Ale ogólnie – fajne, budżetowe serum na co dzień 👍
21 kwietnia 2026 o 14:52
Realne nawilżenie i poprawa jędrności skóry
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Serum zużyłam już w dwóch opakowaniach, więc mogę śmiało powiedzieć, że to jeden z tych produktów, do których się wraca. Mam cerę mieszaną, skłonną do przesuszeń, dlatego zależy mi na kosmetykach, które realnie nawilżają, ale nie obciążają skóry – i tutaj to serum bardzo dobrze się sprawdziło.
Konsystencja jest lekka, lekko żelowa, szybko się wchłania i nie zostawia tłustej warstwy. Dzięki temu świetnie sprawdza się zarówno na dzień pod makijaż, jak i na noc jako element pielęgnacji.
Największym plusem jest działanie – już po kilku dniach skóra była wyraźnie bardziej nawilżona i miękka w dotyku. Przy regularnym stosowaniu zauważyłam też poprawę jędrności i ogólnego wyglądu cery – wygląda na bardziej „wypoczętą” i wygładzoną.
Serum dobrze współpracuje z innymi kosmetykami i nie powodowało u mnie zapychania, co przy cerze mieszanej jest bardzo ważne. Nie zauważyłam też podrażnień, więc sprawdzi się również przy bardziej wrażliwej skórze.
Przy tej cenie i składzie (peptydy, kolagen, ceramidy) to bardzo dobry wybór dla osób szukających lekkiego, ale skutecznego serum nawilżającego.
Zalety:
realne nawilżenie skóry
poprawa jędrności przy regularnym stosowaniu
lekka, szybko wchłaniająca się formuła
nie zapycha i nie obciąża
dobra współpraca z innymi kosmetykami
świetny stosunek jakości do ceny
Wady:
efekty wymagają regularności (nie „wow” po 1 użyciu)
21 kwietnia 2026 o 6:44
Miłe zaskoczenie
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Serum zaskoczyło mnie bardzo pozytywnie. Fajnie nawilża i odżywia skórę, zauważalnie też poprawia jej elastyczność. Opakowanie starczyło mi na długo mimo codziennego używania. Sama formuła jest bardzo przyjemna dla skóry.
15 kwietnia 2026 o 13:09
Genialne
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Szczerze mówiąc, bardzo dobrze sprawdzało mi się to serum. Mam cerę suchą i zaburzoną barierę hydrolipidową, którą powoli odbudowuje i to serum działa naprawdę odbudowująco. Skóra jest po nim miękka i odzywiona. Polecam
29 marca 2026 o 20:24
Świetne lekkie serum
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Serum Eveline zawiera bardzo dobre składniki dla mojej cery. Buźka po bim jest odbudowana, promienna, pełna blasku.
Serum ma przyjemną i lekka konsystencję, szybko się wchłania i zostawia skórę w bardzo dobrym stanie.
Długofalowo- cera staje się bardziej promienna i piekniesza. Polecam
27 marca 2026 o 16:05
Małe cudo
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Bardzo dobre serum w bardzo dobrej cenie. Jest leciutkie, ale bardzo dobrze nawilża. To taka konsystencja śmietanki. Skóra jest gładka i miękka. Zawiera ceramidy i peptydy, więc wspiera też długofalowo stan naszej skóry.
Jest zamknięte w wygodnej szklanej butelce z pipetką. A do tego pięknie pachnie. Na pewno będę do niego wracać.
27 marca 2026 o 12:11
Peptydy cudownie działają na moja tłustą cerę!
Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Dzięki temu produktowi zauważyłam, że mam mniej niedoskonałości. Pomógł również na przebarwienia. Jest bardzo wydajny, a opakowanie niesamowicie przyciąga!
Zalety:
Bardzo wydajny, sprawdza się tak jak opisuje to producent
20 marca 2026 o 6:32
Dobre serum w dobrej cenie
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Przede wszystkim – konsystencja jest taka lekka, trochę mleczna, bardzo przyjemnie się rozprowadza i szybko wchłania. Nie zostawia lepkiej warstwy, co dla mnie jest mega plusem, bo nie lubię „ciężkich” serów.
Jeśli chodzi o działanie, to najbardziej zauważyłam nawilżenie i wygładzenie skóry. Cera jest po nim taka miękka, bardziej „sprężysta” i wygląda zdrowiej. Mam wrażenie, że twarz jest bardziej napięta i mniej zmęczona. Producent obiecuje poprawę jędrności i redukcję zmarszczek dzięki peptydom i kolagenowi, i faktycznie skóra wygląda na bardziej dopieszczoną i odżywioną.
17 marca 2026 o 12:33
Świetne serum
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Serum Eveline ma lekką konsystencję, szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy. Skóra po użyciu jest bardziej miękka i nawilżona, pory wydają się trochę mniej widoczne, a cera wygląda zdrowiej. Nie ma spektakularnego efektu ujędrnienia, ale jako codzienne serum do poprawy komfortu skóry sprawdza się dobrze.”
14 marca 2026 o 13:56
Świetne!
Od kiedy używasz produktutydzień
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Jedno z moich lepszych odkryć, serum jest świetne. Nawilża, a skóra jest gładka i miękka już po pierwszych użyciach, szybko się wchłania i łatwo aplikuje. Jedynym minusem jest wydajność, ale przy takiej cenie i efektach- opłaca się! Na pewno kupię ponownie.
8 marca 2026 o 15:44
Bardzo dobre serum
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Serum idealne dla cer które potrzebują wyciszenia czy nawilżenia. Sprawia że skóra jest mięciutka i gładka, przy używaniu innych składników aktywnych dobrze chroni barierę hydrolipidową przed zniszczeniem. Wydajność nie jest rewelacyjna, ale cena jest bardzo przystępna, więc mi osobiście to nie przeszkadza.
3 marca 2026 o 8:34
Bardzo dobre serum dla leniwych
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
To jedno z tych serum, które robi różnicę bez zbędnych rytuałów: nakładasz, a skóra od razu wygląda lepiej. Bardziej wypoczęta, gładka i jędrna. Dzięki peptydom, kolagenowi i ceramidom serum faktycznie wspiera elastyczność i nawilżenie, a jednocześnie wzmacnia barierę skóry, więc twarz mniej reaguje na stres dnia codziennego.
Konsystencja jest lekka, szybko się wchłania i świetnie działa solo albo pod krem – idealne, jeśli nie masz ochoty na długie rytuały pielęgnacyjne. Po kilku dniach stosowania skóra wygląda zdrowiej, bardziej promiennie i po prostu „ogarnięcie”.
Jeśli szukasz prostego, skutecznego serum, które działa bez filozofii, to zdecydowanie warto dać temu produktowi szansę!
25 lutego 2026 o 15:46
Serum eveline
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Ostatnio testuję serum Eveline Serum Shot Multi Peptydy z kolagenem i ceramidami i serio jestem mega pozytywnie zaskoczona 🫶🏻
To serum ma lekką, przyjemną konsystencję, szybko się wchłania i nie zostawia lepkiej warstwy. Używam go na twarz, szyję i dekolt – skóra jest po nim wyraźnie bardziej nawilżona, wygładzona i taka „miękka” w dotyku.
Multipeptydy + kolagen pomagają w ujędrnieniu, a ceramidy fajnie wzmacniają barierę skóry, więc mam wrażenie, że twarz wygląda świeżo i promiennie ✨
Super opcja, jeśli zależy Wam na lekkim, ale odżywczym serum przeciwzmarszczkowym, które nadaje się do codziennej pielęgnacji – zarówno rano pod makijaż, jak i wieczorem 💕
Zalety:
Zalety serum z peptydami Eveline
Wygładzenie i redukcja zmarszczek
Peptydy pomagają stymulować produkcję kolagenu i elastyny, co skutkuje wygładzeniem drobnych linii i zmarszczek oraz poprawą ogólnej tekstury skóry.
Nawilżenie i gładkość skóry
Serum często ma lekką, dobrze wchłaniającą się formułę, która intensywnie nawilża skórę, sprawiając że jest miękka i przyjemna w dotyku.
Poprawa jędrności i elastyczności
Peptydy wspierają strukturę skóry, co może wzmocnić jędrność i napięcie, a w produktach z liftingiem – działanie przypominające efekt „botox-like”.
Regeneracja i odżywienie
Skóra wygląda na zdrową i odżywioną, często z poprawionym kolorytem i naturalnym blaskiem.
Uniwersalne działanie
Serum z peptydami sprawdza się zarówno pod krem na dzień, jak i pod krem na noc, a także można je stosować na twarz, szyję i dekolt.
Lżejsza konsystencja
Wielu użytkowników chwali lekkość formuły, która nie zapycha porów i szybko się wchłania, co sprawia, że serum dobrze nadaje się do codziennego stosowania.
Dobre połączenie jakości i ceny
Recenzje podkreślają, że te serum mają dobry stosunek jakości do ceny – często działają jak droższe kosmetyki z podobną zawartością składników aktywnych.
12 lutego 2026 o 18:54
uwielbiam!
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Jest to jedna z lepszych propozycji drogeryjnych w tej cenie! Kupiłam już drugie opakowanie, ponieważ niesamowicie dba o moją skórę. Wygładza, nawilża odżywia i rozświetla. Nakładając je wieczorem, rano budzę się z piękną cerą. Na całą twarz wystarczają mi dosłownie 3 kropelki. Nie zauważyłam żadnego podrażnienia.
Ma bardzo delikatny, przyjemny zapach. Konsystencja jest lekka i kremowa. Bardzo łatwo się rozprowadza. Dodatkowo- świetny stosunek jakości do ceny. Na pewno kupię ponownie.