Podkłady

My Secret Matte Blur Effect Make-up Podkład matujący

Nasi użytkownicy zostawili 43 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 24 maja 2023 o 13:54
    Super wykończenie i nietrafione kolory
    Podkład kupilam z polecenia na tik toku lecz muszę stwierdzić, że nie do końca mi sei sprawdził. Przede wszystkim kolor podkładów jest bardzo nietrafione, są dość ciemne i bardzo żółte i również oksydują. Z tego tez powodu nie jest to produkt dla mnie, nie wyglądam korzystnie w tak żółtych i nieco pomarańczowych odcieniach oraz najaśniekszy odcień wcale nie jest taki jasny. Co do samej formuły jest bardzo fajna i mam nadzieję, ze marka stworzy bardziej trafione kolory, ponieważ super wygładza i nawet jeśli skóra jest w nie najlepszej kondycji to nadal super wygląda i potrafi to zakryć, ponieważ nie podkreśla suchych skórek no i faktycznie jest efekt bluru. Co do wykończenia nie jest to 100% mat, a raczej satynowy.
    Zalety:
    • Efekty wygładzenie
    • Satynowe wykończenie
    • Nie podkreśla suchych skórek
    Wady:
    • OKSYDUJE
    • Żółto-pomarańczowe odcienie
  • 31 stycznia 2023 o 5:13
    zadowolona
    Podkład poleciła mi koleżanka, która jest z niego zadowolona do tej pory mówi , że najlepszy. Dla mnie podkład jest ok oglądałam też opinie Zmalowanej , która polecała go na kanele youtubie. Stosunek ceny do jakości na plus. Podkład ładnie kryje faktycznie twarzy coś ala efekt blur na skórze. Musze spróbować jeszcze przygodę z nim i kupić go w naturze używałam kolor 04. Trzeba zmatowić go pudrem matującym. minusem jest z pewnością brak dużej ilości kolorów tylko cztery do wyboru. Przestałam go stosować bo bałam się , że zapcha mnie oraz jego składu. Ale jeśli nie masz dużych funduszy i nie masz tłustej cery jak ja . Nie możesz sobie pozwolić na droższe kosmetyki myślę, że warto spróbować jest wart swojej ceny. Ja uważam, że warto inwestować w dobry podkład z SPF lecz równie dobrze możesz użyć dobrego kremu z SPF przed użyciem podkładu i też będzie dobrze. Serdecznie polecam dziewczyny. Minus to , że stacjonarnie dostępny tylko w Naturze można go dostać w drogeriach internetowych szukajcie,
    • jakość
    • działanie
    • stosunek ceny do jakości
    • Brak SPF
    • brak składników pielęgnacyjnych w składzie
  • 2 sierpnia 2022 o 20:08
    Średniak
    Kupiłam i po pierwszym użyciu mogę stwierdzić, że nie jest on tak dobry jak producent obiecuje. Konsystencja jak dla mnie może być, kolor najjaśniejszy niestety zawiera w sobie zbyt dużo żółtego pigmentu-na twarzy jest dość żółty. Krycie nie jest jakieś specjalnie mocne-jest bardzo średnie. Niestety nie zakryje w pełni wyprysków i po jakimś czasie (do 10h)wyświeca się. Mocno podkreśla bruzdy, wchodzi w nie; podkreśla suche miejsca na twarzy, skórki. Nie wiem jak się zachowuje z innymi podkładami. Nawet zastosowanie bazy pod podkład nie przedłuża jego trwaości.
    Zalety:
    Wady:
    • Podkreśla suche skórki,
    • wchodzi w bruzdy
    • zbyt żółty ton
    • średnie krycie
    • wyświeca się
  • 27 września 2021 o 16:00
    Tyle szału nie wiem o co
    Zachęcona pozytywnymi opiniami w internecie skusiłam się i ja. Moje odczucia nie są aż takie wow... Podkład znajduje się w czarnej tubie o pojemnosci 30 ml, zamykany na zwykła zakrątkę. Opakowanie takie inne, nie napchane kolorami, grafikami, klasyczna kolorystyka jest ok. Odniosłam wrażenie, że w tym opakowaniu jest więcej powietrza niż podkładu. Ja mam podkład w odcieniu 01 i jest dla mnie za żółty i za ciemny. Byłam pewna, że to wina drogeryjnego światła stoją przy szafie mysecret, ale jednak nie. Bardzo słaba gama kolorystyczna. Taki podkład przejściowy między latem a jesienią, pod warunkiem, że się ma opalonaą skórę. Mieszałam go z jaśniejszym, ale i tak ma przewagę tych mocnych żółtych tonów, po prostu wychodzą. Konsystencja jest dość rzadka, ale jest to wydajny kosmetyk, nie trzeba go dużo na pokrycie twarzy. Dobrze się rozprowadza gąbką. Podkład używany sam jest dla mnie bardzo słaby, wchodzi w załmania, podkreśla suche skórki i efekt matu u mnie jest minimalny, krycie też nie należy to tych najmocniejszych jak sugerują pozytywne opinie i o fatalnej trwałości wspominając, to buzia wyświęciła mi się z prędkością światła. Utlenia się i ja wyglądałam tak przerażająco jak zaaplikowałam go bez mieszania, to po jakimś czasie byłam pomarańczowa. Przy zmieszaniu z innym podkładem jest o wiele lepsze krycie i trwałość. Plusem jest to, że w sumie że wszystkimi podkładami jakie posiadam dobrze współgra. Mi się wydaje, że u mnie bardziej podkreślił wszystkie niedoskonałości niż je zakrył. Efektu bluru nie ma wcale. Nie zauważyłam żeby mnie zapchał. Dobrze, że nie był drogi, to nie szkoda mi wydanych pieniędzy.
  • 8 kwietnia 2021 o 9:41
    Tak dobry produkt za tak małe pieniądze !!
    Ten podkład jest warty każdych pieniędzy, a na pewno 16 zł !! Efekt jest wow! Takie wygładzenie jakiego można spodziewać się tylko po najlepszych i najdroższych podkładach i to tez nie wszystkich. Wykończenie podkładu jest bardzo naturalne - pudrowe. Nie jest to zwykły, płaski mat. Przypudrowany utrzymuje się cały dzień bez problemu. Na pewno kupię ponowię !