Maseczki w płachcie

Holika Holika Pig-nose, Clear Blackhead 3-step Kit Oczyszczające plasterki na nos

Holika Holika Pig-Nose Clear Black Head Zestaw Płatków STRONG
Holika Holika Pig-Nose Clear Black Head Zestaw Płatków STRONG HOLIKA-2132
notino.pl
Holika Holika Pig-Nose Clear Black Head Zestaw Płatków STRONG HOLIKA-2132

• 27 lipca 2021 o 10:16
    nic specjalnego
    Kupiłam plasterki zachęcona pozytywnymi opiniami. Użyłam produkt według instrukcji. Niestety wielkie było moje rozczarowanie! kilka porów się oczyściło resztę zostało nienaruszone! Więcej nie kupie.
    Zalety:
    Wady:
    • nie oczyszczają nosa tak jak powinny
  • 30 lipca 2020 o 12:45
    Dla zabawy
    Produkt ma zabawne opakowanie, można się nim pobawić naklejając plasterki na nos, jednak nie zaobserwowałam spektakularnych efektów. Nie oczyszcza tak by się tego spodziewało.
    Zalety:
    • 3 stopniowy sposób naklejania
    Wady:
    • nie działa tak mocno jak podaje to producent
  • 2 listopada 2019 o 16:03
    Nie robi nic !
    Używa od:próbka
    Kupiłam ten produkt, dla swojego chłopaka sprawdzić jak to działa, i nie robi kompletnie nic za taką cenę nie jest wart nawet złotówki na prawdę nie wiem do czego to służy.
    Wady:
    • Nie robi ten produkt nic
  • 11 lipca 2019 o 10:28
    Beznadziejny
    Już jakiś czas czaiłam na ten produkt, ale zawsze znajdowałam jakieś zamienniki- tańsze, bardziej wydajne, ciekawsze. W końcu jednak weszłam do Kontigo i patrzę, a tutaj przecena, to wzięłam z czystej ciekawości. Drugi raz tego nie powtórzę, bo są beznadziejne. Co skłania do zakupu? Ładne opakowanie i znana marka. Co sprawia, ze ludzie rezygnują? Zdecydowanie cena. Niby trzy plastry, ale to tylko jedno użycie, szału nie ma. Pierwszy plaster. Przesada z esencja. Ścieka z niego, a przy okazji rozlewa się. Zapach całkiem ladny. Ciekawy w ogóle do aplikacji. Plaster za mały, przesuwał się, cieknie z niego nadal, cholery trochę szło dostać, ale jak ma działać, przemecze się. Drugi plaster- równie maly. Niby ma odrywać zaskórniki, ale wyrwał może z dwa albo trzy. Te najmocniej wystawione. Te większe zostawione bez żadnych zmian. Zdarł warstwę sebum, ale to był krótkotrwały efekt. Trzeci plaster- całkowita pomyłka. Przesadnie nasączony, ciekło z niego podczas całego używania. Mały, zimny, przesuwa się. Efekt- żaden. Całość trwała może z 45 minut, a efekt jest gorszy niż po plasterku węglowym z Bielendy- niedość ze tanszy, to jeszcze wydajniejszy. Nie za bardzo rozumiem, jak to się dostało na rynek, jeszcze bardziej nie rozumiem, kto to jeszcze na tym rynku trzyma.
    Zalety:
    • Ładne opakowanie.
    Wady:
    • Zerowe efekty.
    • Żenująca jakość plastrów, które się przesuwają, są zbyt nasączone.
    • Wysoka cena, nawet w promocji.
    wera24a
    5 lipca 2019 o 17:17
    Bubel !
    Nigdy wcześniej nie spotkałam się z plasterkami na nos, które obiecywały tak wiele. Trzy kroki mocno kusiły. Pomyślałam, że dzięki tak dokładnej pielęgnacji efekt będzie genialny. No cóż...nie był. Pierwszy plasterek, który znajduje się w opakowaniu jest bardzo mały. Nie mam dużego noska, a plaster nie zakrył całej jego powierzchni. Dodatkowo był bardzo mokry i ,,ześlizgiwał" się z nosa. Po odczekaniu tych 10/15 minutek pory ładnie się otworzyły. Drugi etap był tym ,,decydującym". Bowiem własnie na tym etapie usuwani są nasi nieprzyjaciele. Przynajmniej tak miało to wyglądać. Po zerwaniu plasterka nosek wyglądał jak przedtem. Dosłownie. Usuniętych zostało kilka wągrów, a cała reszta pozostała na swoim miejscu. Przeżyłam tutaj lekki szok i rozczarowanie. Ale widzę, że nie tylko u mnie totalnie się nie sprawdził. Trzeci etap to plasterek regenerujący i kojący. Jak dla mnie także bubel. Lekkie nawilżenie i nic więcej. Produkt kosztuje nie mało, bo aż 20 złoty. Nie robi nic, także pieniądze zostały wyrzucone w błoto.
    Wady:
    • brak efektów, nie oczyszcza nosa
    • produkt jednorazowego użytku, wysoka cena
    • mała wielkość plasterków,
    • plasterki słabo utrzymują się na powierzchni nosa.

Zobacz także inne Maseczki w płachcie