Podkłady

Perfecta Fenomen C, Matujący podkład kryjący + kompleks C 2 w 1

Nasi użytkownicy zostawili 26 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 19 czerwca 2023 o 21:58
    Taki sobie
    ✔️Podkład znajduje się w szklanym opakowaniu o pojemności 30 ml. Posiada pompkę co odpowiednią ilość wycisnąć. Ma ładną i prostą szatę graficzną. ✔️Podkład bez żadnego problemu rozprowadza się na twarzy, a do tego zauważyłam że wyrównuje koloryt i zakrywa całkiem dobrze niedoskonałości. ✔️Nie zauważyłam żeby podrażnił czy uczulił a najważniejsze że nie tworzy maski. ✔️Co do jego trwałości to praktycznie cały dzień utrzymuje się.
  • 10 stycznia 2021 o 21:23
    Pomarańczka
    Kupiłam produkt dzięki pozytywnym recenzjom na kilku portalach oraz aktualną promocją w drogerii. Z uwagi na dość jasną karnację zdecydowałam się na najjaśniejszy odcień. Ponieważ mam cerę mieszaną, spodziewałam się, że podkład może nieco ściemnieć...Ale... Po aplikacji na sprawdzoną z innymi podkładami pielęgnację wyglądałam jak...pomarańcza. Po zmianie pielęgnacji na inną, dalej pomarańcza. Nawet po zaaplikowaniu bazy matującej pozostałam pomarańczą. Szkoda, bo na twarzy leżał całkiem ładnie. Co do trwałości, niestety nie wypowiem się, ponieważ każdorazowo usuwałam pomarańczę już po kilku minutach.
  • 4 marca 2020 o 8:52
    Niestety nie sprawdził sie
    Tak jak w tytule niestety z moją mieszana cerą podkład nie chciał współpracować. Próbowałem kilka razy ,dawałam szansę ale za każdym razem było to samo podkład nie dość że się ściera to jeszcze nie stapiać się z cerą wręcz wygląda ciężko i uwydacznia pory które na codzien aż takie się nie wydają .
  • 17 lutego 2020 o 13:24
    Super
    podkład matuje i kryje niedoskonałości bez efektu maski. Bardzo przypadł mi do gustu - jest lekki, a skóra wygląda świeżo i delikatnie. Fajnie się rozprowadza i świetnie pachnie - to jest dla mnie kolejny wielki plus tego podkładu. Kolor super dopasowuje się do skóry, dodając cerze świeżości. Jest to jeden z wielu podkładów jakie do tej pory używałam, ale jednak pozostaje on moim numerem jeden.
  • 31 stycznia 2020 o 17:01
    Szok na plus
    Kupiłam ten podkład na szybko i miał być tani. Zapłaciłam chyba 12 zł więc nie spodziewałam się wiele... I tu ku mojemu zaskoczeniu dla mnie ma same plusy. Kolor idealnie się dopasował do mojej cery. Bardzo ładnie wyrównuje koloryt i ukrywa worki pod oczami. Dobrze matuje ale nie tworzy maski. Z tymże ja też nie nakładam bardzo dużo tego podkładu. Ale co najważniejsze bardzo długo utrzymuje się na skórze. Nie zauważyłam żeby przy spoceniu cokolwiek spływało. Jak wieczorem zmywam makijaż to czuje jakbym do nakładała godzinę wcześniej. Także stosunek jakości do ceny dla mnie ogromny plus. I na tle innych droższych podkładów wypada naprawdę świetnie!
    Zalety:
    • Działanie
    • Wygodna butelka
    • Łatwość rozprowadzania