Balsamy do ciała

Soraya Ideal Body, Beauty Effect Body Make up, Balsam korygujący wyrównujący koloryt skóry (różne rodzaje)

• 23 lutego 2025 o 14:57
    Nawet spoko
    Poreczna tubka intensywny zapach raczej sredni. Kremowa konsyatencja plynna Do karnacji sredniej i ciemnej no ja raczej z tych bladych , ale nakladajac go na nogi fajnie wtopil sie i zgral z naturalnym odcieniem skory wyrownal koloryt delikatnie zmienil odcien skory. Ale jedyny minus u mnie to to ze jest kompletnie nie wydajny
  • 5 stycznia 2025 o 14:14
    Bubel
    Kupiłam ten produkt, gdyż nie opalam się na co dzień i mam jasną karnację. Jednak jest to jeden z gorszych produktów jakie miałam okazję testować. Samo opakowanie jest ok, produkt łatwo wydobywa się z pudełka. Rozsmarowany na skórze tworzy plamy, ciemnieje, wygląda nieestetycznie. Od razy musiałam go zmyć ze skóry, nie polecam.
    Zalety:
    Wady:
    • kolor
    • działanie
    matii33
    11 listopada 2023 o 12:29
    Body make-up który mnie nie zachwycił
    Jestem posiadaczką cery dojrzałej, suchej, z przebarwieniami o dość bladej karnacji. Kremik otrzymałam w jakimś boxie kosmetycznym i nawet ten fakt mnie ucieszył. Ja miałam produkt w tubce o pojemności 30 ml. Jest to pojemność fajna do przetestowania balsamu. Mi trafił się odcień do cery średniej i ciemnej karnacji. I niestety okazał się dla mnie zbyt ciemny. Balsam rozprowadzał się dość fajnie, szybko się wchłaniał, ale nie odczułam nawilżenia, czy też jak obiecuje producent blasku. Nie chciałam go dokładać , bo jest dość ciemny, gęsty ale też nie mogę potwierdzić, że zakrył jakieś niedoskonałości. Może gdybym go dołożyła i rozsmarowała to taki efekt by był. W produkcie odpowiadał mi również zapach, był mocno sztuczny, chemiczny. Pomimo fajnych promocji ja nie skuszę się ponownie na ten produkt , nawet jeśli trafił by mi się w jaśniejszym odcieniu.
    Zalety:
    • ładnie się wchłania
    Wady:
    • kolor na mojej cerze, nie wyglądał dobrze
  • 11 października 2022 o 11:35
    Może być fajny, gdyby udało się dobrać kolorystykę do karnacji
    Balsam dostałam w prezencie i byłby fajny, gdyby udało się lepiej dobrać kolor do mojej karnacji. Mam wersję dla średniej i ciemnej karnacji i to jest ok, ale brakuje w niej żółtych podtonów. Gdyby gama kolorystyczna byłaby szersza, byłby to na pewno ciekawy produkt. U mnie zachowuje się bardzo poprawnie: + szybko się wchłania i nie lepi + równo się rozsmarowuje, nie zostawiając smug (używam na nogi) + szybko i łatwo się zmywa (co może być problematyczne w lato i podczas upałów, bo może smużyć pod wpływem potu) + rozkłada się równo i mocno kryje, ujednolicając koloryt skóry + zostawia satynowy mat z ledwie widocznym odbiciem refleksów światła w złotych mini drobinkach + subtelny kosmetyczny zapach + nie zdarzyło mi się ubrudzenie ubrań etc. + stabilna tubka z funkcjonalnym zamknięciem na klik + produkt nie osadza się na aplikatorze + PAO 6 m-cy Co mogłoby być lepiej, to - oprócz wspomnianej szerszej gamy kolorystycznej - wydajność. Nie ukrywajmy - 30 ml na ciało, nawet same nogi - nie starczy na długo. Tym bardziej, że produkt jednak wczepia się w skórę, jak podkład o suchym wykończeniu, więc nie można go nałożyć mniej i lepiej rozsmarować - nie poddaje się takiej aplikacji. Wprawdzie cena za tubkę nie jest wygórowana, już nie mówiąc w promocji, ale jednak wrażenie jest takie, że to objętość podkładu do twarzy, choć powierzchnia większa. Nie ma też działania nawilżającego, co deklaruje producent. Reasumując, u mnie produkt się sprawdza ale nie wrócę ponownie, bo obie wersje kolorystyczne nie trafiają w koloryt mojej cery. Gdy uda się dopasować do swojej na podstawie próbki lub testera, myślę, że może pozytywnie zaskoczyć. Szczególnie na nogi z widocznymi naczynkami.
  • 9 maja 2021 o 23:27
    Okropny!
    Ten balsam dla mnie to jedna wielka katastrofa i nieporozumienie. Produkt brudzi, w ogóle się nie wchłania, nie da się go okiełznać, w dodatku mnie podrażnił. Nie polecam nikomu i sama nigdy więcej go nie kupię. Niestety poszedł do kosza, a rzadko mi się zdarza nie wytrzymać do końca opakowania.
    Wady:
    • brudzi
    • nie wchłania sie