Kremy tonujące

Bioderma Sebium Global Cover Koloryzujący krem eliminujący powstawanie zmian trądzikowych i zaskórników

Bioderma Sebium Global Cover Koloryzujący krem przeciwtrądzikowy z punktowym korektorem 30ml

• 9 listopada 2021 o 10:19
    Dobry
    Krem ma dobrą konsystencje i szybko się wchłania. Bardzo dobrze sprawdza się pod makijaż, gdyż lekko matuje skórę. Nie roluje się. Dobrze nawilża skórę, wygładza, zmniejsza pory. Zauważyłam, że podczas jego stosowania znacznie mniej pojawia się wyprysków na mojej skórze. Dobrze się sprawuje.
  • 9 maja 2021 o 17:33
    słaby
    Sam pomysł połączenia kremu koloryzującego z korektorem jest fajnym pomysłem. Do tego mini lusterko umieszczone w nakrętce;) To zwróciło moją uwagę i skłoniło do zakupu. Krem koloryzujący jest jednak według mnie zbyt ciemny a więc zdecydowanie nie dla każdego. Do tego konsystencja sprawia, że nie rozprowadza się zbyt dobrze na skórze. Korektor jak to korektor kryje całkiem nieźle. Ogólnie pomysł na produkt całkiem niezły, gorzej jednak z całą resztą. Ja nie sięgnę po niego więcej.
    • lusterko w nakrętce
    • połączenie kremu z korektorem
    Wady:
    • kolor
    • działanie
    Barbik
    23 kwietnia 2021 o 12:17
    Nie dla mnie
    Ciągle szukam jakiegoś kremu, lekkiego, ale jednak takiego, który przykryje niedoskonałości. Zaczekałam na jakąś promocję i postanowiłam spróbować. Krem nie spełnił moich oczekiwań i obietnic producenta.
    Zalety:
    • pomysł na lekki krem z korektorem
    Wady:
    • krem jest zbyt ciemny dla blondynek
    • ciężki w rozprowadzeniu
    • korektor wcale nie korygował mankamentów skóry, raczej zostawiał na niej zielone plamy
    • nie pomógł w żaden sposób z problemami skóry
    • skóra szybko zaczynała się świecić
    • pomysł na opakowanie z korektorem jest dobry, ale konsystencja tego produktu jest taka, że się z opakowania potrafił wylać w zbyt dużej ilości
  • 24 lutego 2021 o 15:31
    Niezły produkt ale nie dla jasnej karnacji
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Jeśli ktoś ma ciemniejszą karnację to ten krem fajnie mu się sprawdzi. Ładnie zakrywa niedoskonałości i wyrównuje koloryt skóry. Cera wygląda zdrowo i świeżo, zaczerwienienia znikają. Niestety, jak dla mnie pigment jest po prostu za ciemny. Jeśli wprowadzą wariant dla jasnej karnacji, to się jeszcze skuszę.
    Zalety:
    • krycie niedoskonałości
    • wyrównanie kolorytu
    Wady:
    • zbyt ciemny pigment
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 20 lutego 2021 o 18:16
    Do wyrzucenia
    Otrzymałam produkt w prezencie, bo podobno hit, ale jestem na maksa zawiedziona. Jestem blondynką i mam raczej jasną cerę i kolor całkowicie nie jest przeznaczony dla osób takich jak ja, ale obawiam się, że wiele kobiet mogłoby podzielić moją opinię. Krem jest bardzo wydajny, bo niewielka jego ilość wystarcza na rozprowadzenie na całej twarzy, ale co z tego skoro produkt ten bardzo ciężko równomiernie położyć, bo zbyt szybko zasycha. Kolejnym minusem jest skład, no nie do końca naturalny. Zdecydowanie nie polecam.
    Wady:
    • niby uniwersalny, ale przeznaczony raczej dla niewielkiej grupy kobiet o ciemnej karnacji
    • skład
    • trudność w równomiernym rozprowadzeniu