Szampony do włosów

Philip B Russian Amber, Imperial Shampoo Szampon super regenerujący

5 na 51 opinię

• 28 maja 2020 o 13:10
    Remedium na hormonalne przeboje z włosami
    Moje włosy są (były) bardzo gęste, niesforne jednak nigdy nie miałam z nimi wielkich przebojów. Do czasu... aż przyszła poporodowa huśtawka hormonalna, myślę że większość świeżo upieczonych mam zna ten problem. Cóż... podłamana stanem moich coraz bardziej wypadających kosmyków, postawiłam na słynny ,,złoty" szampon dodatkowo w duecie z maską. Łatwiej będzie zacząć od minusów, bo jest tylko jeden: - konsystencja, która na pewno nie wszystkim przypadnie do gustu. Nie bez powodu produkt ten jest w słoiku, toż to prawdziwy miód! Gęste, bogate lepiszcze, które nakładamy tylko na dobrze mokre włosy, dodatkowo należy ,,rozrobić" go w wilgotnych dłoniach Plusy: + po prostu działanie, włosy są odżywione, miękkie, gładkie, ale nie obciążone + nie ma potrzeby nakładać odżywki, grzebień po prostu sunie po włosach + duet z maską daje efekt jak po keratynowym zabiegu! + włosy mniej wypadają, po prostu znów z przyjemnością spoglądam w lustro! + zapach piękny, drzewny, nieco w stylu męskich perfum ale ta marka słynie z pięknych zapachów kosmetyków + najlepsze efekty osiągniecie w duecie z maską ( włosy myję co drugi, lub co trzeci dzień, maska raz w tygodniu na poł godziny) + ładne opakowanie, choć nieco ciężkie, pięknie prezentuje się w łazience Podsumowując: wspaniały produkt, cena odstrasza ale jeśli podliczyć wszystko co wydałam wcześniej na ratowanie mojej fryzury, to cóż... mądry Polak po szkodzie. Polecam