Bazy pod makijaż

It's Skin Babyface, One-Step Base Lavender Pink SPF 15 PA++ Baza pod makijaż 3 w 1

• 14 marca 2025 o 13:50
    must have
    To doskonała baza pod makijaż 3 w 1, która łączy w sobie funkcję wygładzającą, rozświetlającą i ochronną. Dzięki delikatnemu różowemu odcieniowi świetnie niweluje oznaki zmęczenia, nadając cerze świeży i promienny wygląd. Formuła jest lekka, dobrze się rozprowadza i nie obciąża skóry, a dodatkowy filtr SPF 15 zapewnia ochronę przed promieniowaniem UV. Skóra po jej zastosowaniu jest nawilżona, a makijaż dłużej się utrzymuje.
    Zalety:
    • świetna pod makijaż
    • ochrona UV
    Wady:
  • 6 sierpnia 2024 o 20:39
    łatwo rozprowadza się na skórze
    Kiedy natknęłam się na bazę pod makijaż "It's Skin Babyface One-Step Base Lavender Pink SPF 15 PA++", od razu przyciągnęła moją uwagę jej wszechstronność i obietnica trzech korzyści w jednym produkcie. Produkt zamknięty jest w uroczej, pastelowej tubce z łatwym w użyciu aplikatorem, który pozwala precyzyjnie dozować odpowiednią ilość kosmetyku. Rozświetlenie i Wyrównanie Kolorytu: Różowo-lawendowy odcień bazy świetnie neutralizuje żółte tony na skórze, nadając jej zdrowy, promienny wygląd. Moja cera wyglądała na świeższą i bardziej wypoczętą zaraz po nałożeniu. Wygładzenie i Przedłużenie Trwałości Makijażu: Baza doskonale wygładza powierzchnię skóry, przygotowując ją do nałożenia podkładu. Zauważyłam, że mój makijaż utrzymywał się znacznie dłużej, a skóra wyglądała gładko i bez widocznych porów. Ochrona UV: Zawartość filtra SPF 15 PA++ to dodatkowy atut, który chroni skórę przed szkodliwym działaniem promieni słonecznych, co jest szczególnie ważne dla mnie, ponieważ staram się dbać o ochronę przeciwsłoneczną na co dzień. "It's Skin Babyface One-Step Base Lavender Pink SPF 15 PA++" to prawdziwy hit w mojej kosmetyczce. Uwielbiam jej wielozadaniowość i fakt, że mogę polegać na niej jako bazie pod makijaż, rozświetlaczu oraz ochronie UV. Moja skóra wygląda zdrowo, promiennie i jest gotowa na cały dzień. Jeśli szukasz produktu, który spełnia wiele funkcji i daje świetne rezultaty, zdecydowanie polecam tę bazę.
  • 2 września 2018 o 11:04
    twarz rozpromieniona i zmatowiona
    Baza ma jasny lawendowy kolor, widoczne są w niej ciemno fioletowe pigmenty. Konsystencję ma dość przyjemną i zwartą, nie jest tłusta ani żelowa. baza ma zdecydowanie chłodny podcień i nadaje się dla zimnych typów urody. Nałożona na twarz łatwo się rozprowadza i szybko stapia ze skórą. Twarz od razu staje się jaśniejsza, piegi i cienie zostają rozjaśnione i strefa T jest zmatowiona. Nie podrażnia, nie roluje się ani nie wchodzi w drobne zmarszczki pod oczami. Może śmiało zastępować podkład. Na twarz daje efekt nude, twarz wygląda zdrowo i nie widać aby było coś na nią nałożone. Jest bardzo lekka i wytrzymuje cały dzień. Jest to z pewnością kosmetyk godny polecenia.
    Zalety:
    • rozjaśnia cienie i przebarwienia
    • matuje cerę
    • poprawia koloryt
    • daje naturalny efekt
    • nie zapycha i nie roluje się
    Wady:
    • tylko dla osób o chłodnym typie urody