Cienie do powiek

Affect Pure Passion by Karolina Matraszek, Paleta cieni prasowanych

Affect Paleta Cieni Prasowanych Pure Passion 20 g
notino.pl
PRESSED EYESHADOWS PALETTE by Karolina Matraszek - Paleta 10 cieni prasowanych - PURE PASSION AFF1PPA
Affect

Nasi użytkownicy zostawili 88 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 kwietnia 2025 o 15:05
    paletka affect
    Affect Pure Passion to paleta cieni, którą polubiłam od pierwszego użycia – kolory są mega intensywne, blendowanie to sama przyjemność, a trwałość naprawdę imponująca, nawet po całym dniu. Idealna, gdy chcesz postawić zarówno na codzienny, naturalny look, jak i bardziej odważne stylizacje. Sprawia, że makijaż wygląda świeżo przez wiele godzin, bez potrzeby dokonywania poprawek. Zdecydowanie polecam, bo naprawdę ułatwia tworzenie wyrazistych, efektownych oczu!
    Zalety:
    • idealna na każdą okazję
  • 10 grudnia 2024 o 1:44
    Moja ukochana paleta
    Cienie blendują się bardzo łatwo, mają bardzo dobry pigment, a na promkach można ją kupić bardzo tanio. Tą paletę poznałam już jakieś 5 lat temu i zawsze dokupuje kolejne sztuki. Jestem makijażystką i używałam już bardzo dużo cieni, natomiast Pure Passion jest moją top! Paletę tworzyła makijażystka z wieloletnim doświadczeniem, dlatego tak doskonale skomponowała kolory i pigmentację. Polecam do użytku klientkowego jak i domowego. Uwielbiam, dla mnie totalny HIT!
    Zalety:
    • świetnie skomponowane kolory
    • mocny pigment
    • cienie łatwo się blendują
    Ixip11
    8 listopada 2024 o 12:40
    palea
    Uwielbiam palety affect w swojej pracy jako makijażystka ale też i prywatnie. Cienie są napigmentowane,paleta jest podręczna i można zabrać ją na każdy wyjazd. Cena też jest bardzo przystępna. Cienie nie kruszą się a bardzo przyjemnie się na nich pracuje, ich blendowanie jest szybkie i łatwe.
    • kolory
    • pigment
    • struktura
    Wady:
    • brak lusterka
  • 21 września 2024 o 20:43
    Paletka cieni Affect Pure Passion
    Mam sporo paletek cieni w swojej toaletce, ale najczęściej jednak sięgam po tą! Bardzo lubię pracować z nią, ma przepiękne, bardzo mocno napigmentowane cienie - jest kompletna. Piękne brązy, najlepszy czarny cień jakiego używałam, biały matowy, ale również znalazł się też błysk. Można nią wyczarować zarówno makijaż dzienny jak i wieczorowy. Cienie zamknięte są w tekturowym opakowaniu z zamknięciem na magnes przez co jest leciutka i poręczna. Cienie są wysokiej jakości, a blendują się same, nie trzeba wkładać jakiegoś większego wysiłku żeby to co się nakłada wyglądało dobrze. Plusem jest też cena paletki, bo za taką jakość warto zapłacić stosunkowo nie dużą cenę porównując do innych drogich paletek kosztujących nawet I 200 zł. Jak dla mnie cudo! Polecam zarówno dla początkujących jak i dla tych bardziej zaawansowanych.
    Zalety:
    • Mocna Pigmentacja cieni
    • Piękne kolory nude
    • Estetyczna szata graficzna
  • 20 sierpnia 2024 o 17:51
    Idealna “pierwsza” paletka!
    Dostałam tę paletkę w prezencie, jednak jest moim zdaniem warta swojej ceny! Świetna paletka w odcieniach nude, nada się do codziennego makijażu, z odrobiną kreatywności można także zrobić z niej nieco bardziej niecodzienny makijaż. Cienie mają świetną konsystencję, dobrze się utrzymują na powiece oraz dobrze blendują. Jednocześnie jest to paletka, która starczy na bardzo długo, jest niezwykle wydajna.
    Zalety:
    • Największymi zaletami są jej wydajność, dobra cena, kolorystyka idealna do codziennego makijażu oraz trwałość.
    Wady:
    • Przy aplikacji cienie delikatnie się osypują.