Cienie do powiek

Astor Perfect Stay, Smokey Duo Eyeshadow Eyeliner Cień i eyeliner

Kleo99
    7 czerwca 2018 o 22:46
    Wielofunkcyjna
    Zakupiłam na promocji w Rossmannie, przy likwidacji Astora za ok 10 zł. Uważam, że jest całkiem ok, chociaż oryginalna cena dość wygórowana. Wygodne dwustronne opakowanie. Posiadam wersję w odcieniach brązu. Kredka jest miękka dobrze się nią maluje ( chociaż szczerze przyznam że z górną powieką ciężko mi szło ale z wodną linię oka nawet dobrze sobie radzi) a cień jest bardzo trwały. Zdarzyło mi się go używać kilka razy jako szminkę. Bardzo wydajny, kredka jest matowa a cień ma świetny błyszczący kolor.Cień może na oko nie nakłada się tak super gdyż nie da się go dobrze rozsmarować. Kredka jest dość gruba i ciężko uzyskać cieniutką linie ale ma bardzo ładny kolorek, do brwi też całkiem dobrze się nadaje. Nie grudkuje się, nie łamie anie nie rozciera. Najbardziej podoba mi się jej wielofunkcyjność oraz odcienie. Przy aplikacji trzeba mieć większa wprawę ale jak ktoś lubi rozwiązania wielofunkcyjne powinien być zadowolony.
    Zalety:
    • Eleganckie opakowanie
    • Trwałość cienia i jego błyszczący kolor
    • Wielofunkcyjność
    • Kolor
    Wady:
    • Kredka ciężko się aplikuje i jest trochę za gruba
    • Cień ciężko się rozsmarowuje
    • Brązowa kredka ma słabą pigmentację
  • 26 kwietnia 2018 o 21:42
    Gorsza od rimmel
    Po udanym zakupie takiej samej kredki z rimel(róż i fiolet) wybrałam granat. Forma podania taka sama :) Niestety współpracy owocnej nie było. Produkt mi się nie spodobał. Kolor był ciemno szary, nie za bardzo nasycony. Potrafił zrobić przerwę lub wyrwe w czasie malowania i strasznie odbijal się na powiece. Trwałość słaba, ścieral się, i migrowal przy jakimkolwiek ruchu. Efekt końcowy nie powalal na kolana. Niby dwa produkty, więc cena nie powinna boleć, a jednak zalowalam zakupu. Nie zuzylam do końca, podarowalam dalej kuzynce
  • 26 kwietnia 2018 o 21:22
    Fajne połączenie !
    Dostałam kredkę w prezencie od koleżanki. Posiadam brązowy kolor jako że jestem blondynką nie pasują mi mocne czarne smokey eyes. Opakowanie to dwustronny produkt do makijażu oczy. Z jednej strony z okrągłą końcówką cień a z drugiej eyeliner w odrobinę ciemniejszym odcieniu. Sztyfty są bardzo wygodne w użytkowaniu, przyjemnie i łatwo aplikuje się je na powiece. Gdy kończy nam się cień przekręcamy i wydobywa się kolejna porcja koloru :)Super pomysł na szybki makijaż zwłaszcza gdy nie mamy czasu na dobieranie kolorów itp. Trwałość oceniam na dobrą, nie rozmazuje się nie kruszy. Efekt końcowy zadowalający !
    Zalety:
    • połączenie cienia i eyeliner w jednym
    • wygodne opakowanie i sztyfty
    Wady: