Kremy uniwersalne

Lierac Supra Radiance, Gel-Creme Renovateur Anti-Ox Odnawiający żel-krem

LIERAC Supra Radiance krem-żel odnawiający skóra normalna i mieszana 50ml

• 10 kwietnia 2024 o 12:49
    Świetny krem nawilżająco - przeciwzmarszczkowy.
    Polubiłam ten krem za przyjemność stosowania i efekty jakie daje. Zaczynając od początku, krem zamknięty jest w szklanym, eleganckim słoiczku. Można stosować go za pomocą szpatułki. Wersja kremowo - żelowa ma przyjemną, lekką, ale zarazem otulającą konsystencję. Szybko się wchłania. Daje efekt glow. Krem faktycznie odnawia skórę. Regularnie stosowany spłyca zmarszczki, wygładza, nawilża skórę. Do tego ma przepiękny zapach, który pobudza zmysły. Polecam.
  • 22 lipca 2022 o 10:10
    Skarb w mojej kosmetyczce
    Supra Radiance to linia anti-ox o działaniu odnawiającym francuskiej marki Lierac którą uwielbiam. Ten luksusowy produkt znajduje je w szklanym masywnym słoiczku zakończonym srebrną nakrętką, idealny pomysł na prezent dla osób które cenią piękno. Żel-krem ma cudowny luksusowy zapach z nuta hibiskusa oraz super lekką konsystencję która szybko się wchłania. Skóra po aplikacji kremu-żelu jest wygładzona oraz odzyskuje naturalny blask. Idealny jako baza pod makijaż ale można go też stosować wieczorem ponieważ dzięki zawartości Hyalu 3 ma właściwości nawilżające. Świetnie się sprawdzi u osób które nie mają czasu na czekanie aż krem się wchłonie.
    Zalety:
    • Cudowny zapach
    • Lekka konsystencja
    • Szubko się wchłania
    • Nawilża i wygładza
    • Pięknie się prezentuje
  • 1 marca 2021 o 9:26
    Uczulający
    Krem, który kupiłam na szczęście w małej objętości (15 ml) i uważam, że i tak przepłaciłam. Dosyć lekka konsystencja, przyjemnie się wchłaniał. Niestety, ma coś w składzie, co mnie uczuliło, chociaż takie historie wcześniej mi się nie zdarzały. Niestety, szczypały mnie oczy (nie, nie aplikowałam kremu na oczy), bolały i czułam, że są mocno podrażnione, do tego stopnia, że łzawiły. Zapach kremu okropny. Jak naprawdę starego typu kosmetyk z lat 80-tych, kiedy byłam dzieckiem i wszystkie starsze (naprawdę starsze) panie tak okropnie pachniały. Jak jakiś stary puder połączony z wazeliną. Zapach utrzymuje się, niestety, długo. Opakowanie: słoik z podwójnie (!) plastikowymi ściankami. Za tę cenę zdecydowanie nie polecam.
    Zalety:
    • Konsystencja
    Wady:
    • Średnie wchłanianie
    do ti
    14 grudnia 2020 o 11:59
    Chyba znalazłam ideał!
    Po latach poszukiwań, prób i błędów i zupełnie niedopasowanych kremów nieśmiało powiem , że to chyba ten właściwy. Zacznę od cery. Jest raczej normalna, często przesuszona, nieco wrażliwa ale bez niedoskonałości. Święci się odrobinę na czole. Nie lubi olejków i ciężkich konsystencji bo reaguje błyszczeniem i niechcianymi niespodziankami. A czego oczekuje od kremu?No przyznam że oczekiwania mam wielkie. Ma widocznie nawilżać ale nie obciążać, nie zostawiać tłustej warstwy ale też nie może być zbyt lekki. Najlepiej jakby miał dodatkowe działanie napinające, wygładzające i jeszcze odsuwać w czasie zmarszczki. I mam go! Lierac krem żel dedykowany skórze mieszanej ale dla mojej przesuszonej skóry jest idealny. Po pierwsze jest leciutki ale pod palcami czuć go pod palcami. Nie jest to żel bezbarwny ani gęsty krem. Coś pomiędzy ma lekkość żelu i działanie kremu. Otula buzię od chwili naniesienia. Gołym okiem widać nawilżenie. I co dla mnie najważniejsze, twarz pozostaje matowa! Do tego pachnie obłędnie, tak luksusowo. Jest bardzo wydajny. W kontakcie ze skórą robi się jeszcze lżejszy i łatwo rozmasowuje. Efekt. Twarz napięta, taka pełniejsza, nawilżona, pobudzona i zmatowiona. Otulona zapachem. Natychmiast po użyciu zmarszczki mimiczne są niewidoczne. Swietny pod makijaż. Z serum liftingującym daje jeszcze lepsze efekty. Rozjaśnia buzię i wyrównuje kolor. Lubię wygląd mojej skóry po ich uzyciu. Wad nie zaobserwowałam zażadnych. Cena dość wysoka ale wart kazdej złotówki. Polecam goraco.
    mm2991
    22 kwietnia 2020 o 20:22
    bardzo dobry
    Krem zakupiłam w cenie promocyjnej w drogerii Hebe - opakowanie 15 ml, Uważam, że świetny pomysł, ponieważ marka dość droga, a tak można kupić małe opakowanie za ok 30 zł (to wcale też nie jest mało jak za 15 ml) i wypróbować. Krem w opakowaniu standardowym tzw słoiczek. Po otwarciu czuć bardzo przyjemny zapach raczej zapach perfumowany, ale według mnie bardzo przyjemny. Krem ma konsystencje kremową bardziej ,,mięsistą''(o ile można tak nazwać krem). Świetnie się rozprowadza na twarzy, dając przyjemny efekt pobudzenia - energetyzujący. Krem bardzo szybko się wchłania, ale zostawia niewidzialny (po prostu czuć) ochronny film. Świetnie wygładza, bardzo dobrze nawilża i odświeża cerę. Nadaje się pod makijaż, nie roluje się ani również nie klei.
    • efekt energetyzujący
    • efekt wygładzania
    • efekt nawilżania
    • dobry pod makijaż
    Wady:
    • cena (krem dobry ale za te pieniądze szału nie robi)