Kremy na dzień

Dermedic Angio Preventi, Krem korygujący zaczerwienienia na dzień

• 4 marca 2023 o 15:54
    Bardzo dobry krem na dzień
    Pojemność kremu to 40 ml. Jest średniej konsystencji w kolorze blado-zielonym. Zapach delikatny prawie niewyczuwalny. Nie bieli tylko dobrze się wchłania i rozsmarowuje. Ja mam cerę naczyniową z tendencją do przesuszania. Zauważyłam, że bardzo pasuje do mojej cery. Dobrze ją nawilża, odżywia i wygładza. Skóra jest jednolitego koloru, nie pojawia się rumień, a skóra jest wyciszona. Krem lekko maskuje drobne naczynka. Skóra po nim nie wyświeca się, a makijaż utrzymuje się znacznie dłużej. Jest on bardzo wydajny, a aplikator jest higienicznym rozwiązaniem Ogólnie ujmując bardzo polubiłam ten krem. Świetny produkt.
  • 6 maja 2022 o 22:20
    Krem do twarzy
    Pierwszą tubkę znalazłam w boxie od PB i zakochałam się w tym kremie! Od tamtego czasu kremu korygującego zaczerwienienia z SPF 20 nie może braknąć na mojej półce! Jestem w trakcie używania 3 opakowania. Krem bardzo wydajny, super opakowanie, skóra jest promienna, świeża i delikatna w dotyku czy faktycznie koryguje zaczerwienienia nie umiem w 100 procentach powiedzieć ponieważ nie borykam się z dużymi zaczerwienieniami ale na te co mam to sobie świetnie radzi ❤️
    Zalety:
    • Wydajny
    • Delikatny ledwo wyczuwany zapach
    • Konsystencja
    Wady:
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 28 listopada 2021 o 18:21
    Świetny krem - mój hit
    Z kosmetykami marki Dermedic zdążyłam zapoznać się wiele lat temu. Zawsze bardzo dobrze mi się sprawdzały. Szukałam kremu, który pomoże mi wytłumić zaczerwienienia i rumieńce często pojawiające się na mojej buzi. Odkąd używam kremu Angio Preventi od Dermedic są one znacznie mniej widoczne. Różnica od czasu zanim zaczęłam używać tego kremu jest wyraźna. Krem ma lekką, nietłustą konsystencję i szybko się wchłania. Ma jasnozielony kolor jednak po rozsmarowaniu jest on niewidoczny. Poza tym w moim przypadku rewelacyjnie sprawdza się pod makijaż. Znacznie przedłuża jego trwałość, skóra znacznie wolniej się wyświeca w porównaniu ze stosowaniem innych kremów. Mam już drugie opakowanie i nie zaobserwowałam zapychania. Krem stosuje jedynie na dzień. Jego cenę określiłabym jako umiarkowaną. W drogeriach często można trafić na dodatkowe promocje. Mi jednak kosmetyk ten sprawdza się na tyle dobrze, że na kolejne opakowanie skuszę się nawet jak nie będzie promocji.
    Zalety:
    • zmniejszone zaczerwienienia
    • neutralny, bardzo delikatny zapach
    • brak zapychania
    • lekka konsystencja
    • dobra cena
    • krem świetnie sprawdza się pod makijaż
    • obecność SPF
    Wady:
    • mało stabilna tubka, która łatwo się przewraca
    karras
    11 kwietnia 2021 o 11:42
    Bardzo dobry
    Krem kupiłam szukając czegoś na dzień z filtrem przeciwsłonecznym i jestem bardzo zadowolona. Krem dobrze nawilża, ma przyjemny zapach, dodatkowo chroni skórę naczynkową i jest wydajny- stosuję od miesiąca, a w opakowaniu jeszcze duuużo zostało. Na pewno kupię kolejne opakowanie.
    Zalety:
    • przyjemny zapach
    • dobrze nawilża
    • dobrze sprawdza się na dzień pod makijaż
    • plus za SPF
    • dobra wydajność
    Wady:
    • Mógłby być tańszy :)
    iza_szz
    20 stycznia 2019 o 21:21
    Warto
    Moja łazienkowa nowa miłość. Zakochanie od pierwszej próbki! Dostałam małą saszetkę do zakupów i następnego dnia zamówiłam standardowe opakowanie. Idealny za równo do cery z problemami jak i dojrzalszej naczynkowej. Redukuje zaczerwienienia na twarzy, zarówno te pochodzenia trądzikowego jak i z innych źródeł. Cudownie nawilża, zostawia cerę tak delikatną, nawilżoną i dożywioną, że czekam z niecierpliwością na kolejny poranek! Poprawiła jakość mojego życia. Sprf 20 - dodatkowy atut, zapach delikatnie apteczny ale trzeba się skupić żeby go poczuć. Nie podrażnia, nie wysusza, żadnych minusów. Opakowanie wydawało się mało wygodne ale ma tak idealną konsystencję, że to żaden problem. Używam go miesiąc i nawet nie czuję żeby opakowanie było chociaż bardziej puste - wydajność rewelacja! Jakość do ceny również bez zarzutu. Świetnie sprawdza się jako baza pod makijaż, nie zapycha porów (mam z tym potężny problem.). Szczególnie na zimę jest rewelacyjny! Krem warty swojej ceny.
    Zalety:
    • Znikają zaczerwienienia
    • Nawilża, odżywia
    • Nie podrażnia
    • Ogólnie jakość
    • Konsystencja idealna
    • Nie zapycha porów
    Wady:
    • Nie dostrzegam :)