Odżywki do włosów

WS Wierzbicki & Szmidt Academy Paczula wonna, Odżywka bez spłukiwania `Wiosenna aura`

• 19 listopada 2023 o 19:00
    Z paczulową przyjemnością
    Przyznaję, że do zakupu zachęciły mnie 2 rzeczy-pozytywne opinie na stronie Wizaz.pl oraz opis na pudełku. Pełna nazwa odżywki brzmi: Wiosenna aura- pięknie, prawda? Informacja mówi - 20 w 1- co się za tym kryje? Multi bogaty skład ekstraktów owocowych, w tym olej makadamia i zapach paczuli. Działa natychmiast, nie przetłuszcza, chroni dzięki zawartości cennych roślinnych składników, nawilża, odżywia, ułatwia rozczesywanie, włosy ładnie się układają, są mięciutkie w dotyku, lśniące, cudownie pachną. Ideał dla włosów farbowanych. Jako, że jest to odżywka bez spłukiwania, oszczędza mój czas. Włosy myję 2 razy w tygodniu i po umyciu na jeszcze wilgotne nakładam tę odżywkę. Można też na suche, ale nie polecam- u mnie włosy zrobiły się dziwnie oklapnięte. Odżywkę lepiej rozprowadzić na mokro- lepiej współpracuje. I nie za dużo. Bo odżywka jest lepka w konsystencji. Do tej pory używałam olejku z Garniera o bardziej owocowych woniach, ale ten ma zapach wyrazistszy, taki orientalny- głęboki, drzewny, wręcz aksamitny jak kadzidło. Cudny! Włosy pachną długo, nawet trzy dni. Kojarzy mi się z wiosenną aurą, ale taką w stylu indyjskim.
    • Właściwości odżywcze
    • Chroni włosy
    • Bogaty skład
    • Łatwa w nakładaniu
    • Wydajna
    Wady:
    • Za dużo lepiej nie nakładać, przeciąży
  • 28 grudnia 2022 o 13:07
    Idealny produkt
    Mam suche włosy, zniszczone rozjaśnieniem, z tendencją do plątanina się. Kupiłam te odżywkę trochę z niedowierzaniem ale ku mojemu zaskoczeniu odżywka na prawdę działa. Włosy stały się miękkie, bardziej lśniące oraz z łatwością się układają. Włosy przestały się plątać, są sypkie i przede wszystkim odżywka ich nie obciąża. Odżywka jest w formie pianki, zapach jest ładny ale nie jest przytłaczający. Po 2 tygodniach stosowania jestem pewna, że zakupie ponownie opakowanie.
    Zalety:
    • Fajna konsystencja, oraz delikatny zapach.
  • 11 maja 2022 o 20:24
    rewelacyjny w przystępnej cenie
    Bez tej odżywki swoich kudłów po umyciu nie rozczeszę! Mam włosy cienkie, zniszczone latami farbowań. Po umyciu robi się jeden wielki mop na głowie. Wypróbowałam wiele odżywek, droższych znacznie, z olejkiem arganowym, macadamia itp. itd. Guzik dały, aż przypadkiem w R trafiłam na ten produkt. Jestem fanką programu tv, więc zaufałam i wygrałam. Odżywka nie obciąża włosów, nie są po niej zlepione ani oklapnięte. Rozczesują się bez większego problemu. Nie mam łupieżu, a po niektórych cudach miałam. Butelka ze sprejem świetnie go rozprowadza. Produkt jest łatwo dostępny i w przystępnej cenie. Dla mnie żaden inny!
    Zalety:
    • wszystkie obietnice z karty produktu są spełnione, odżywka w dobrej cenie i o świetnym działaniu
    Wady:
    • nie ma żadnych wad
  • 10 stycznia 2021 o 23:06
    Rozczarowanie
    Odżywka która nie robi nic z moimi włosami mimo zapewnień producenta. Dostała ją w prezencie sama bym się na nią nie skusila bo mam sprawdzone odzywki do włosów. Nie przepadam za odżywkami bez spłukiwania bo uważam że zostawiają taka powłokę na moich włosach. Odżywka ładnie pachnie i to chyba tyle z zalet. Wygladalam po jej użyciu jak bym zmokla bo sprawiła że moje włosy stały sie ochlapniete nie sprawiła że się łatwiej rozczesywały niestety.
    Zalety:
    Wady:
    • Brak efektów po jej użyciu
    Usia83
    23 marca 2020 o 16:58
    Nic nadzwyczajnego
    Odżywkę kupiłam szukając kolejnych nowości do zniszczonych włosów. Niestety przeżyłam wielki zawód ???? mając na względzie wiedzę prezentowaną przez twórców owej odżywki. Jedynym plusem jest to że lepiej rozczesują się po niej moje włosy, wielki minus matowieją!!!! Nic więcej nie robi z moimi włosami, nie odżywia ich, nie uodparnia przeciw łamaniu, nie wzmacnia,nie nabłyszcza, szkoda.. Liczyłam na wiele, wiele więcej.
    Zalety:
    • Pomaga rozczesać włosy
    • Względnie pachnie
    Wady:
    • Dość wysoka cena
    • Matowi włosy
    • Nie odżywia
    • Nie nabłyszcza
    • Nie nawilża