Kremy na dzień

Oriflame NovAge Ecollagen, Wrinkle Smoothing Day Cream SPF 15 Krem przeciwzmarszczkowy na dzień

• 29 maja 2022 o 14:55
    Bardzo fajny
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Kremiku jest bardzo piękny zapach, który czuć dość długo. Bardzo dobrze się rozprowadza na skórze, szubko wchłania i nie pozostawia wyczuwalnej warstwy. Bardzo dobrze nawilża i jest miękka a do tego świetnie współgra z podkładem.
  • 25 listopada 2020 o 22:37
    Taki sobie
    U mnie nie do końca się sprawdził. Ogólnie krem bardzo przyjemny. Niesety nie zmniejszył zmarszczek no może na plus jest to że się nie powiększaja. Krem ma fajną konstystencje i szybko się wchłania. Nawilża skórę i nie ściąga jej. Nie pozostawia uczucia że ma się nałożoną maske. Stylowe opakowanie
    Zalety:
    • Konsystencja
  • 15 sierpnia 2020 o 10:00
    niesamowicie skuteczny
    krem kupiłam z ciekawości w ofercie dla konsultantek. przeznaczony dla kobiet po 35 roku życia .z początku wydawał się mocny. Jednakże ja stosuję go co 2 dzien i juz po miesiącu widzę efekty. stan skóry znacząco się poprawił , skóra jest sprężysta i świetlista ,nie wygląda na zmeczoną. lekka konsystencja i stonowany zapach bardzo przypadł mi do gustu,. nie pozostawia tłustego filmu..nie nalezy zapominać, ze szklane słoiczki są bardzo eko, ja po umyciu czesto wykorzystuje je ponownie .
    Zalety:
    • wydajnosc
    • zapach konsystencja
    • dzialanie
  • 5 lutego 2019 o 11:08
    Luksusowy krem na dzień
    Zaawansowany krem przeciwzmarszczkowy z opatentowaną technologią Tri-Peptide, ekstraktem z roślinnych komórek macierzystych Solanaceae oraz filtrem SPF 15. Regularnie używany wyraźnie redukuje zmarszczki, wygładza i odświeża koloryt cery. Intensywnie nawilża i sprawia, że skóra jest miękka i sprężysta. Bardzo dobrze się rozprowadza na skórze, szybko wchłania i nie zostawia żadnej wyczuwalnej warstwy na skórze. Doskonale nawilża i świetnie współgra z podkładami. Bez problemu można go stosować nawet pod sypkie podkłady mineralne.
    Zalety:
    • nawilża
    • pieknie pachnie
    • eleganckie opakowanie
    • wygladza zmarszczki
    • skóra jest sprężysta
    • dobrze się wchłania
    Wady:
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 26 stycznia 2019 o 11:04
    Polecam z całego serca
    Zacznijmy od opakowania-typowe dla kremów-słoiczek z wieczkiem,ale dodajmy plus za wygląd, bo wygląda "bogato".Sam krem ma niesamowitą konsystencję-gęstą , nawilżającą i odżywczą. Po nałożeniu wchłania się szybko , zostawijąc na skórze uczucie wygładzenia i nawilżenia, także spokojnie można go stosować pod makijaż. Moim zdaniem zauważyłam już działanie po pierwszym użyciu, ewidentnie moja skóra została odżywiona i wygładzona.
    Zalety:
    • wygładzenie
    • oapkowanie
    • nawilżenie
    • spf15
    • brak tłustego filtru dająca możliwość stosowania kremu na codzień pod makijaż