Szampony do włosów

Hask Biotin Boost, Thickening Shampoo Szampon pogrubiający włosy

notino.pl
HASK Biotin Boost Thickening Shampoo, 355 ml

• 27 grudnia 2021 o 14:01
    Hask Biotin boost thickening shampo szampon pogrubiający włosy
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Moje rozjaśniane cienkie przesuszone zniszczone włosy pokochały ten szampon od pierwszego użycia... Dzięki kilku próbkom chyba znalazłam ulubieńca. Mega dość gęsta konsystencja super się pieni.oczyszcza bardzo dobrze zapach jakby męski , bardzo mi się podoba. Włosy były po nim lśniące gładkie nawet nie były bardzo splontane co u mnie po myciu zawsze jest problem z rozczesaniem długich włosów.... Jedyny minus to dość wysoka cena szamponu która może nie zbyt zachęcać .... Ale ja chyba skusze się na pełno wymiarowy produkt ....
  • 27 lutego 2020 o 21:22
    Niedosyt
    Szampony Hask bardzo lubię, szczególnie ten z serii Argan, ale Biotin Boost to moim zdaniem trochę nieudany eksperyment. Konsystencja przyjemna, kremowa, szampon łatwo się rozprowadza i dobrze pieni. Zapach zupełnie inny niż u reszty produktów Hask, coś jakby męskie perfumy. Nie do końca przypadł mi on do gustu, po pewnym czasie był po prostu irytujący. Co do działania... Włosy były dobrze oczyszczone i odbite u nasady, ale miałam wrażenie że odrobine przesuszał skórę głowy. Włosy na długości również były dość mocno wysuszone. Ot po prostu mocno oczyszczający szampon. Może lepiej sprawdzi się u osób z włosami o niskiej porowatości lub przetłuszczającymi się. Na moich cienkich, średnio porowatych włosach nie wypadł za dobrze. Za tą cene zdecydowanie nie polecam. Jakoś zużyje do końca, ale na pewno nie kupie ponownie.