Kremy na noc

GlamGlow Good in Bed, Passionfruit Softening Night Cream Wygładzający krem do skóry z marakują na noc

• 6 października 2021 o 14:58
    Genialny sorbet
    Super konsystencja, pod koniec dnia pobudza zmysły. Nadaje takiego relaksu. Swietnie nawilza skore i nastepnego dnia skora wyglada olsniewajao Opakowanie tylko taki plastic fantastic
    Zalety:
    • konsystencja, zapach
    Wady:
    • opakowanie plastikowe i duze
  • 2 października 2021 o 13:15
    Daje radę
    Powiedzmy sobie szczerze - to nie jest rewolucyjny krem, który odmłodzi kogokolwiek o 10 lat (nawet nie o 2) i jeśli ktoś uwierzy w marketingowy szum, jaki był/jest wokół niego robiony, to pewnie się rozczaruje. ALE należy uczciwie przyznać, że jest to bardzo przyzwoity kosmetyk, który daje widoczne efekty przy regularnym stosowaniu. Ma lekką konsystencję i żółty kolor, zapach - jak to u GG - słodko-syntetyczny, ale ta marka już tak ma. Należy aplikować go uważnie, w małych dawkach, bo jeśli się przesadzi, to zaczyna się rolować na twarzy (tworzy na skórze delikatną powłoczkę, powiedziałabym, że to bardziej krem-maska). Trzeba kilku podejść, żeby go "wyczuć", ale potem jest już okay. Wydajność jest ogromna, stosowałam go codziennie na noc przez ładnych kilka miesięcy, dlatego mogę uczciwie powiedzieć, że działa - miałam dzięki niemu gładszą (w rozumieniu tekstury) skórę i lepszy, bardziej ujednolicony koloryt. Zaskórników też mniej, a przy tym nie było problemów z łuszczeniem, działanie było delikatne. Daję mocne 4/5, to dobra opcja dla osób, które chciałyby spróbować czegoś z kwasami, a boją się gwałtownych efektów ubocznych - tutaj raczej nic złego nie powinno się wydarzyć. Cena regularna przesadzona, ale ponieważ od premiery minęło trochę czasu, to można go upolować w promocji i myślę, że warto.
    zukal
    19 marca 2021 o 13:21
    GlamGlow
    Zachęcona pozytywnymi opiniami skusiłam się na ten krem. Niestety ogromne rozczarowanie. Mam skórę wrażliwą i suchą. Ten krem wywołał ogromne podrażnienie na mojej cerze, zapycha pory i niestety po zastosowaniu odczuwalne było mocne uczucie pieczenia. Dodatkowo roluje się, zachowuje się jak plastelina, bardzo sztuczny. Totalnie mi się nie sprawdził.
    Wady:
    • działanie
    • wywołuje podrażnienia
    • efekt
  • 9 września 2020 o 6:58
    Super !!!
    Długo zastanawiałam się nad kupnem tego kremu. Opinie są podzielone. Krem nie należy do tanich, natomiast udało mi się zamówić nowy na Vinted w cenie 90 zł. Krem jest cudowny, rano buzia jest pięknie rozświetlona a jej koloryt jest wyrównany. Nie mam cery problematycznej, natomiast mam problem z wyrównaniem jej koloru ( w niektórych miejscach pojawiają się zaczerwienienia ). U mnie ten produkt się w 100% sprawdził . Dodatkowo zauważyłam ze mniej się świece i odkąd go używam mój makijaż ogranicza się jedynie do pomalowania rzęs i brwi.
    Zalety:
    • wyrównuje kolor
    • fajna konsystencja
    • złuszcza
    • matuje
  • 28 kwietnia 2020 o 16:07
    Miłość w łóżku
    Krem jest rewelacyjny. Nie wyobrażam sobie nocy bez tego kremu, idealnie sprawdza się przy cerze tłustej (rano wstaje i buzie mam jak Marzenie) przede wszystkim nie wyświetlane się, cera jest miękka gładka jak u dziecka. Szkoda tylko że pojemność nie jest za duża :/
    • Efekt poranny
    • Miękka cera lekki mus
    • Kwasy w kremie
    • Pojemność

Zobacz także inne Kremy na noc