Rozświetlacze

Becca Cosmetics Becca x Khloé Kardashian & Malika Haqq, Glow Letters Highlighter Rozświetlacz do twarzy

• 17 marca 2023 o 0:53
    Na lato super
    Od zawsze kochałam produkty rozświetlające od marki Becca. Tym jeszcze wieksza była moja radość, gdy na jednym z instagramowych konkursów wygrałam owy rozświetlacz. Rozświetlacz znajduje się w pudełku z twardego papieru. Może nie jest ona najładniejsze na świecie, ale do brzydkich również nie należy. W środku znajdziemy mini rozświetlwcze w różnych kolorach i kształtach. Niestety w środku zdecydowanie znajduje sie dużo więcej ciemnych niż jasnych kolorów, przez co zdecydowanie rozświetlacz nie nadaję się do klasycznej słowiańskiej urody. Przez pierwsze pół roku przeleżał u mnie w szafce, ale latem muśnięta słońcem odnalazłam go na dnie szuflady i wtedy się zakochałam. Cudownie wygląda na opalonej skórze nie tylko na twarzy, ale również na dekolcie. Często nakładam go już nad brązer i odpuszczam sobie róż i naprawdę wygląda to super. Ale tak jak wspomniałam mogę używać go tylko latem do odpalonego ciała.
  • 15 września 2019 o 21:36
    Hmmm mieszane uczucia
    Jak w tytule nie wiem czy jestem zadowolona z tego produktu. Po pierwsze cena myśle troszkę wygórowana jak za tak tandetne opakowanie i jakość produktu, ale ok rozumiem to becca. Nie zgodze się z producentem, który opisuje ze można uzyskać intensywne rozświetlenie bo z tym subtelnym to się zgodze w 100% . Machałam pędzlem i machałam i jedyne co zauważyłam to nieestetyczna ciemniejsza smugę a nie o to przecież chodziło, 2 tygodnie temu wróciłam z wakacji i nadal mam dość ciemna opaleniznę wiec nie wyobrażam sobie tego produktu użyć (ciemniejszych literek) gdy będę całkowicie blada. Niby delikatny błysk jest ładny i subtelny na dzienny makijaż czasami jednak mam ochotę na piekna tafle i z tym trudno niestety.
    Zalety:
    • delikatne rozświetlenie wyglada ładnie i subtelnie dla osób które takie lubią
    Wady:
    • tandetne opakowanie
    • wygórowana cena
    • tafli tym nie stworzymy
    marl20
    6 sierpnia 2019 o 8:58
    Taki sobie.
    Kupiłam zachęcona na wyprzedaży w Sephora. Niestety nie jestem zachwycona tym produktem. Jak dla mnie bardzo tandetne opakowanie, które mam wrażenie, że się rozsypie bardzo szybko. Po drugie nie rozumiem koncepcji robienia takiego produktu w kształcie xoxo i serduszek. Niby rozświetlacz, ale używam go jako puder - daje ładne wykończenie, rozświetlone.
    Zalety:
    • Rozświetlenie,
    • Ładnie wykańcza makijaż.
    Wady:
    • Cena,
    • opakowanie,
    • Mało produktu w pudełku,
    • Wygląd,
    • po kilku godzinach nie widać już tego rozświetlenia.