Serum do twarzy

Sesderma C - Vit, Liposomal Serum Serum liposomowe (nowa wersja)

topestetic
Sesderma C-VIT Liposomal Serum Serum liposomowe 30 ml
Sesderma C-Vit
Sesderma C-Vit Serum liposomowe 30 ml
notino.pl
SesDerma C-VIT LIPOSOMAL SERUM 30ml

• 20 maja 2025 o 17:06
    Całkiem poprawne serum z witaminą C
    Mam skórę alergiczną suchą atopową i wiele tego typu produktów powoduje u mnie podrażnienia. To serum na szczęście nie uczula. Nie zauważyłam rozjaśnienia przebarwień posłonecznych, widzę jednak ładne napięcie skóry i wygładzenie, czego raczej bym się spodziewała po serum z kwasem hialuronowym. Serum nie zapycha, nie lepi się, ma przyjemną konsystencję emulsji, nie jest ani żelowe ani tłuste. Ma żółty kolor ale nie barwi skóry, ma przyjemny cytrusowy zapach. Cena moim zdaniem jest za wysoka ale można polować na promocje albo szukać na Allegro. W tej cenie spodziewałabym się opakowania z pompką ale niestety jest to pipeta. Serum jest bardzo wydajne, starcza na dłużej niż inne tego typu kosmetyki.
    Zalety:
    • działanie - napina i wygładza
    • wydajne
    • ładny zapach cytrusów
    • nie podrażnia
    • nie zapycha
    • nie usunął przebarwień
    • opakowanie - pipeta
    !Sylwia
    29 lipca 2024 o 12:50
    Fatalny skład z potencjalnie rakotwórczym składnikiem
    Serum nieporozumienie. Wiele nieciekawych skladnikow plus potencjalnie rakotwórcza trojetyloamina. Pomimo efektu nawilzenia i przyjemnego zapachu napewno nie kupie ponownie majac do wyboru tyle innych propozycji z wieloma formami witaminy C.
    Zalety:
    • Nieistotne w kontekscie wad
    Wady:
    • Skład
  • 8 czerwca 2024 o 19:59
    Dobry produkt
    Skuszona dobrymi opiniami w internecie kupiłam Serum Sesderma C-VIT. Jest to dobry produkt do codziennej pielęgnacji. Wyrównuje koloryt, dodaje skórze blasku. Serum ma jasny, kremowo - żółty kolor i specyficzny zapach. Dość dobrze się wchłania, ale po nałożeniu pozostawia na skórze odczuwaną lepiącą warstwę - efekt ten znika po pewnym czasie. Nigdy mnie nie podrażnił. Nie zapycha. Produkt jest bardzo wydajny. Opakowanie ma wygodny dozownik (pipetę) do aplikacji.
    Zalety:
    Wady:
    • wysoka cena
    Drogeria Super-Pharm
    Woman77
    20 kwietnia 2024 o 19:47
    Dobre serum
    Jedwabista mleczna konsystencja, szybkie wchłanianie i piękne rozświetlenie to główne zalety tego serum od Sesdermy. Do tego boski, cytrusowy zapach. Świetnie orzeźwia i dodaje energii. Ulatnia się po krótkim czasie, więc nie przeszkadza. Buteleczka szklana, ciemna i z dobrze dozującą pipetką.
    Zalety:
    • Wchłanianie i rozświetlenie
    Wady:
    • Cena regularna, ale często jest w promocji
    Karero
    30 listopada 2023 o 22:01
    Serum z vit.c
    Ogólnie jestem zadowolona z serum. Stosowałam w teście 2 tygodniowym. SERUM posiada fajną i lekką konsystencję, bardzo ładny przyjemny zapach. Szybko się wchłania. Jest łatwe w stosowaniu. Dosyć wydajne. Cera na pewno zrobiła się ładna, gładka i rozświetlona. Serum nie usunęło moich dużych przebarwień, które towarzyszą mi od zeszłego lata. Moze to kwestia czasu bo test 2 tyg.to dosyć krótko. Zauważyłam rozjaśnienie ale nie zniknęły całkowicie. Jedyny Minus produktów to cena serum.
    Wady:
    Otrzymałam do testów od marki/producenta