Kremy na dzień

Clarins My Clarins, Re-Boost, Comforting Hydrating Cream Orzeźwiający Krem Nawilżający

Kasjaax
    3 kwietnia 2022 o 20:47
    Słabo jak na clarinsa
    Uwielbiam kremy clarinsa, jednak ten to słabizna. Nie pozostawia uczucia miękkiej nawilżonej skory na długo, konsystencja jest dziwna, gęsta. Właściwie nie zrobił mi tez nic złego, ale nie kupię ponownie.
  • 19 maja 2021 o 8:35
    Bardzo dobry lekki krem na lato
    Fajny krem o lekkiej konsystencji kremowo-żelowej, bardzo szybko się wchłania nie pozostawia tłustego filmu. Może nie nawilża spektakularnie ale jako lekki nawilżająco orzeźwiający krem na lato sprawdza się bardzo dobrze. Do tego fajnie sprawdza się pod majkijaż.
    Zalety:
  • 9 grudnia 2020 o 22:52
    Hmmm....
    Nic specjalnego, a za taką cenę można mieć coś o wiele fajniejszego i lepszego. Opakowanie ładne, czytelne, krem przyjemny i ma cudowny zapach. Mimo wszystko nie działa żadnych cudów.
  • 23 listopada 2019 o 12:43
    Przyznam, że jestem w szoku, że ten krem ma tak kiepską opinię. Kupiłam go w Sephorze z polecenia ekspedientki. Przy doborze kremu na dzień, pod makijaż, zależy mi głównie na konsystencji i szybkości wchłaniania - tutaj zasługuje na 5. W kwestii wydajności też nie mam żadnych zastrzeżeń - kupiłam go na początku stycznia, czyli mam go już ponad 11 miesięcy, a nadal nie wykorzystałam go do końca, przy codziennym stosowaniu. W kwestii składu... jeżeli sprawdza mi się produkt - to co on zawiera nie ma dla mnie znaczenia. Dobrze nawilża, nie zostawia tłustego filmu, ani mnie nie zapycha. Ma przyjemny, delikatny zapach. Cena jak na krem z Sephory - całkiem niska, a że mam go praktycznie rok, to nie będę narzekać. Opakowanie - choć najmniej ważne - jest śliczne i porządne. Podsumowując - dla mnie strzał w 10!
    Zalety:
    • szybkość wchłaniania
    • nie zostawia tłustego filmu
    • nie zapycha
    • nawilża
    • świetnie nadaje się pod makijaż
    Wady:
    • dla mnie brak
  • 12 sierpnia 2019 o 0:48
    całkiem całkiem
    Bardzo cieszy mnie to, że Clarins wychodzi na przeciw swoim klientom i stworzył tańszą linie pielęgnacyjną. Do kremu nie mam żadnych uwag. Zalety: -ładne opakowanie -dobra, wystarczająco gęsta konsystencja -bardzo ładny zapach -nawilża skórę buzi -szybko się wchłania -nie zostawia tłustego filmu -wydajny -sprawdza się świetnie pod makijaż

Zobacz także inne Kremy na dzień