Kosmetyki antycellulitowe

Yoskine Tsubaki Trener Slim, Silny stymulator antycellulitowy hydrożel po wysiłku fizycznym

• 2 grudnia 2020 o 0:13
    Rewelacja!
    Jestem wielką fanką tego typu produktów, zużyłam ich już całe mnóstwo i szczerze muszę przyznać, że jest to jeden z lepszych balsamów wspomagających walkę z uporczywym cellulitem. Produkt znajduje się w estetycznej i wygodnej w użyciu tubie, ma przyjemny zapach (typowy dla całej serii) oraz lekką konsystencję, dzięki czemu jest łatwy w aplikacji, szybko się wchłania i nie pozostawia po sobie tłustej/lepkiej warstwy. Po aplikacji skóra jest wygładzona, mięciutka i porządnie nawilżona. Teraz najważniejsze, czyli działanie - może zacznę od tego, że produkt nakładałam na uda, pośladki, brzuch i ramiona (codziennie!). W połączeniu z ćwiczeniami oraz odpowiednią dietą, pierwsze pozytywne efekty zauważyłam już po 10 dniach - skóra w problematycznych miejscach stała się wyraźnie ujędrniona i napięta, a po miesięcznej kuracji widoczność cellulitu znacznie się zmniejszyła. Na duży plus wydajność - opakowanie wystarczyło mi na ok. 5 tygodni codziennego stosowania :) Gorąco polecam!
    1nina
    23 marca 2020 o 10:55
    miłe zaskoczenie
    jest to mój pierwszy produkt typowo antycellulitowy, do tej pory używałam dobrych produktów ujędrniających. Niestety ostatnio zuwazyłam, pomimo sportowego trybu życia cellulitis na tylnej części ud. Tsubaki ttrener kupiłam pwaściwie przez przypadek, jako czasowy wypełniacz do momentu aż pryjdzie paczka z wymarzonym produktem za grubą kasę. Ku mojemu zaskoczeniu, bo nie bardzo wierze w specjalistyczne produkty kupione w rossmanie okazało sie, że moja skóra jest wyraźnie napieta, cellulitis o wiele mniej widoczny. produktu uzywam dopiero od tygodnia, 2 razy dziennie, niekoniecznie w połączeniu z wysiłkiem fizycznym. Moje poprzedniczki pisały o cudownym zapachu- mi ten intensywny zapach przeszkadza, na szczęście nie jest bardzo długotrwały. produkt rozprowadza sie łatwo, szybko się wchłania, nie pozostawia klejacej warstwy. Skóra jest napięta a cellulitis mniej widoczny. Polecam !
    Zalety:
    • szybkie efekty działania
    • niska cena
    • łatwość aplikacji
    Wady:
    • intensywny zapach
    gumija
    15 lutego 2020 o 17:32
    Polecam
    Silne stymulator antycellulitowy w żelu, który bardzo szybko się wchłania, lekko się rozprowadza i naprawdę pięknie pachnie, a ten zapach utrzymuje się na ciele dłuższy czas. W żaden sposób nie podrażnia skóry nie brudzi ubrań, a przy tym rzeczywiście ujędrnia i nawilża skórę. Całe opakowanie zamknięte z pięknej złotej tubie, dzięki której łatwo dozuje się ten żel. W moim przypadku w trakcie intensywnych ćwiczeń na siłowni wystarczyło mi na dwa tygodnie żałuję, że nie na dłużej, ale w cenie promocyjnej rzeczywiście co te dwa tygodnie można go kupić, bo efekty naprawdę są zadowalające. Co do składu nie mam wielkich zastrzeżeń, jeżeli chodzi o dostępność to akurat ja go zakupiłam w Rossmannie, cała gama tej serii jest dostępna w naprawdę przyjaznej cenie. Dodatkowo zauważyłam zmniejszenie się celulitu oczywiście tak jak mówię same ten żel po prostu cudów nie zdziała, ale w połączeniu z wysiłkiem fizycznym naprawdę zadowalające efekty daje więc coś tam pomaga.
    Zalety:
    • Zapach pozostający na ciele,
    • Eleganckie opakowanie ułatwiające dozowanie,
    • Konsystencja żelu lekko rozprowadzającą się, nie brudząca ubrań,
    • Szybko się wchłania,
    • Ujędrnia,
    • Nawilża,
    • Lekko redukuje cellulit w połączeniu z wysiłkiem fizycznym,
    • Dostępność - Rossmann,
    • Wydajność - około dwóch tygodni,
    • Nie uczula ani nie podrażnia.
  • 3 lipca 2019 o 17:40
    Genialny produkt
    Postanowiłam kupić Tsubaki Trener Slim hydrożel po wysiłku fizycznym zaraz po tym, jak skusiłam się na produkt z tej samej serii w formie spayu przed wysiłkiem fizycznym, bo zachwyciła mnie jego formuła, działanie i zapach! Ze względu na charakter swojej pracy, w której intensywnie się ruszam, pomyślałam, że będzie to fajny produkt. I nie pomyliłam się! Skóra jest widocznie napięta i nawilżona, zauważalnego zmniejszenia cellulitu nie zauważyłam, natomiast samo działanie, które już mnie satysfakcjonuje, w zupełności wystarcza. Może przy dłuższym użytkowaniu zauważę większą różnicę. Ma fajną nieklejącą formułę, która szybko się wchłania i jest bardzo przyjemna. A do tego obłędny zapach, który jest jak dobre perfumy, dodaje kolejny plus produktowi, z przyjemnością się go używa :) Kupiłam go w promocji, ale jest zdecydowanie warty swojej normalnej ceny. Polecam wypróbować ;)
    Zalety:
    • niekleista i szybko wchłaniająca się formuła
    • wysoka jakość produktu i opakowania