Herbs, Lameralna maska do bardzo suchych włosów `Olej konopny`

0 HIT!
0 % kupi ponownie
Zgłoś do moderacjiDzięki składnikom ukrytym w naszej masce czyli m.in biozgodnemu oleju konopnemu, przywracającemu gładkość i sprężystość włosów olejowi jojoba i aktywującej procesy naprawcze witaminie PP włosy staną się głęboko nawilżone, odbudowane, mocne i zregenerowane, jedwabiście gładkie, łatwe do rozczesywania i układania, skutecznie chronione przed kruszeniem się i rozdwajaniem końcówek.
Cechy produktu
2 /5
8 grudnia 2020, o 21:34
Nie kupi ponownie
Używa produktu od: tydzień
Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania
Kupiony w: Drogeria Rossmann
Ocena szczegółowa:
- Wydajność: 2
- Zgodność z opisem producenta: 1
- Zapach: 5
- Stosunek jakości do ceny: 1
- Opakowanie: 3
Słaba maska
Kupując ta maskę miałam nadzieje że w końcu trafie na cos fajnego ponieważ moje włosy są srednioporowate i potrzebują ciągłego nawilżenia , Ta maska skłoniła mnie do zakupu ponieważ ma całkiem niezły skład i jest przede wszystkim do bardzo suchych włosów . Zacznę od plusów a jest nim przepiękny zapach ziołowo-perfumowy jak dla mnie taki trochę exclusiv i na tym koniec . Maska wcale nie polepszyła stanu moich włosów sa suchsze niż były po innych tańszych maskach bo cena tez nie powala prawie 20 zł
ZALETY: zapach
WADY: cena
włosy są suche
matowe włosy