Kremy na noc

Oriflame Love Nature, Nourishing Face Cream with Organic Oat & Goji Berry Odżywczy krem do twarzy z organicznym owsem i jagodami goji

• 8 stycznia 2021 o 11:03
    Kaszka w jedną noc
    Początkowo sprawdzał mi się na noc. Pozostawiał skórę nawilżoną, sprężystą, bardzo przyjemną, chociaż bez efektów typu WOW. Jednak po pewnym czasie stan mojej cery pogorszył się. Przerzuciłam się na inny krem. Wracałam do niego jeszcze kilkukrotnie i wniosek jest jeden - zapycha. Czasem potrzebuje tygodnia czy dwóch regularnego stosowania, by zaszkodzić skórze, ale czasem wypryski i kaszka pojawiają się po jednym zastosowaniu. Zdecydowanie jestem na nie.
  • 7 maja 2020 o 18:02
    Nocna pielęgnacja
    Od miesiąca używam tego kremu na noc. Bardzo mi się podoba jest lekki, nawilżający. Mam wrażliwa skore a ten produkt mnie nie podrażnia, ani nie uczula, nie powoduje żadnego dyskomfortu. Jedyny minus jest taki, ze krem nie ma zapachu. Ale według mnie krem na pielęgnować nasza skore, a nie pachnieć. Z serii Love Nature używam również płynu do mycia twarzy i maseczki, ale o tym w innej recenzji. Polecam :)
  • 29 kwietnia 2020 o 12:12
    Neutralny kremik, ale bez zachwytu
    Kupiony na promocji w katalogu Oriflame w zestawie z tonikiem za 19,99 zł. Opakowanie lekkie, całe wykonane z plastiku z wygodną zakrętką. Szata graficzna minimalistyczna, ale urocza. Konsystencja kremu średnio gęsta, nie wylewa się, ale również nie jest mocno zbita. Formuła biała o przyjemnym, słodko-delikatnym zapachu. Kremik mam już od dłuższego czasu, więc mogę przyznać, że jest wydajny. Wystarczy mała ilość, a ładnie się rozprowadza po całej twarzy. Wystarczył mi na ok. 2 miesiące przy stosowaniu prawie codziennie jako baza pod makijaż. Jeśli chodzi o działanie to jest to krem szybko wchłaniający się, pozostawiający gładki film na skórze. Wygładza, lekko nawilża (ale bez większego szału), mam wrażenie, że wyrównuje teksturę cery nadając jej efektu jak z Photoshopa. Nie powoduje podrażnień ani nie wywołuje alergii skórnej. Nie koliduje z innymi kosmetykami. Jest to dość neutralny krem, który nie zrobi nam krzywdy, ale też nie zadziała jakoś super. Na moją mieszaną cerę nadał się idealnie jako neutralny wspomagacz skóry pod makijaż.
    Zalety:
    • DOŚĆ NISKA CENA
    • OPAKOWANIE ŁATWE W RECYCLINGU
    • WYDAJNOŚĆ
    • KONSYSTENCJA I FORMUŁA KREMU
    • NIE PODRAŻNIA / NIE UCZULA
    • LEKKIE DZIAŁANIE
    • NIE ZAPYCHA
    • DAJE EFEKT WIDOCZNEGO WYGŁADZENIA SKÓRY
    Wady:
    • NIE ZAUWAŻYŁAM
  • 13 czerwca 2019 o 15:14
    Delikatny krem
    Używam tego kremu juz około 3 tygodni i bardzo mi się podoba. Ma lekką kremowa konsystencję, bardzo szybko sie wchłania, pozostawiając nasza skórę nawilżoną i gładka. Idealny krem dla osób z cerą suchą. Bardzo polecam.
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Działanie
    U konsultantki

Zobacz także inne Kremy na noc