Podkłady

Maybelline New York Fit me! Luminous + Smooth, Normal to Dry Skin Foundation Rozświetlający podkład do skóry normalnej i suchej

Maybelline Fit Me Luminous & Smooth podkład do twarzy, 110 Porcelain Porcelain 30 ml
Maybelline Fit Me Luminous + Smooth Podkład 220 Natural Beige
Maybelline Fit Me Foundation New York B21900
Bodyland.pl
Maybelline Fit Me w płynie odcień 115 30 ml

Nasi użytkownicy zostawili 49 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Zwarqon
    11 marca 2025 o 13:30
    Świetny podkład dla suchej skóry - naturalny blask i nawilżenie
    Podkład świetnie sprawdza się na mojej skórze. Ma idealną konsystencję, która dobrze się rozprowadza, nie pozostawiając efektu maski. Dodatkowo, daje naturalne, świetliste wykończenie, co bardzo mi odpowiada, ponieważ mam cerę która lubi matowieć. Produkt nawilża skórę, co czuję przez cały dzień, a jednocześnie dobrze kryje. Dla mnie to zdecydowanie produkt godny polecenia, zwłaszcza dla osób z normalną i suchą skórą, które szukają podkładu, który nie wysusza, a daje zdrowy blask.
    Zalety:
    • naturalne wykończenie
    • nawilżenie
    • dobre krycie
    • lekka konsystencja
    Wady:
    • brak matowego wykończenia
    • może wymagać poprawek w ciągu dnia
  • 26 lutego 2025 o 14:52
    Podkład super
    Chciałabym się podzielić opinią odnośnie podkładu. Używam jego od jakiegoś czasu i powiem szczerze że na początku byłam negatywnie nastawiona bo po pierwszym użyciu bylu widoczne suche skórki jednak potem okazało się że ten podkład to jest cudo jak okazało się miałam nieodpowiednio przygotowana skórę. Nałożyłam jego i powiem wam że jestem mega zadowolona. Podkład ma delikatną lekka konsystencję, fajnie kryje już przy pierwszej warstwie jednak krycie można budowac. Mi utrzymuje się cały dzień jednak po ok. 8godz już się trochę buzia świeci ale zawsze można użyć pudru zmarowic trochę tak i jest ok do wieczora spokojnie się utrzymuje . Polecam naprawdę z czystym sercem i nie zrażać się po pierwszym użyciu tak jak to było u mnie????
    Zalety:
    • Lekka konsystencja, trwałość, krycie
  • 12 lutego 2025 o 18:15
    Idealny Podkład na Co Dzień!
    Maybelline New York Fit Me! Luminous + Smooth, Normal to Dry Skin Foundation to mój absolutny ulubieniec! Choć sama nie znam się na makijażu, podkład ten dobrała mi koleżanka zajmująca się makijażem. Początkowo miał być opcją "gdy potrzebuję umalować się mocniej", ale jego naturalny efekt tak mi się spodobał, że stał się stałym elementem mojej codziennej rutyny makijażowej. Kiedyś używałam kremu BB, ale teraz nie wyobrażam sobie dnia bez tego podkładu. Kupiłam również wersję MAT, ale przy moim typie skóry była zbyt wysuszająca. To już moje kolejne opakowanie – pierwsze dobrałam z koleżanką w drogerii stacjonarnej, aby idealnie dopasować kolor, a teraz regularnie zamawiam go przez internet ze względu na niższą cenę.
    Zalety:
    • Naturalny efekt, idealny na co dzień
    • Dobrze nawilża skórę, nie wysusza
    • Łatwo dostępny online w atrakcyjnej cenie
    • Świetnie dopasowuje się do koloru skóry
    • Daje efekt zdrowej, promiennej cery
  • 18 stycznia 2025 o 14:22
    Na co dzień
    Maybelline Fit Me! Luminous + Smooth to podkład, który sprawdzi się przy niewymagającej, normalnej skórze na co dzień, szczególnie jeśli szukasz naturalnego wykończenia. Jednak osoby z bardzo suchą cerą lub bardziej wymagające krycia mogą być rozczarowane. Rekomenduję go jako opcję na dni, kiedy chcesz uzyskać lekki, rozświetlony efekt, ale na ważniejsze okazje warto poszukać produktu o mocniejszym kryciu.
    Zalety:
    • Naturalne wykończenie: Podkład daje subtelny, rozświetlający efekt, dzięki czemu skóra wygląda na zdrowszą i bardziej promienną.
    • Lekka formuła: Produkt łatwo się rozprowadza i nie tworzy maski.
    • Nie podkreśla zmarszczek: Dzięki swojej nawilżającej formule, dobrze radzi sobie z delikatnymi liniami.
    • Bogata gama kolorów: Fit Me! oferuje szeroki wybór odcieni, co ułatwia dobranie odpowiedniego koloru.
    Wady:
    • Podkreślanie suchych miejsc: Niestety, mimo obietnicy nawilżenia, podkład czasem uwydatnia suche skórki, zwłaszcza na policzkach lub nosie.
    • Słabe krycie: Produkt nie radzi sobie z intensywnymi zaczerwienieniami. Jeżeli masz problematyczne partie, jak rumieńce na policzkach, konieczne będzie użycie korektora.
    • Nietrwałość: Na skórze suchej potrafi się nierównomiernie ścierać w ciągu dnia, co wymaga poprawek.
    • Nieodpowiedni dla bardzo suchej skóry: Jeśli twoja cera jest bardzo przesuszona, podkład może nie zapewnić odpowiedniego nawilżenia.
  • 10 listopada 2024 o 12:30
    Super podkład na codzień
    Maybelline New York Fit Me! Luminous + Smooth to rozświetlający podkład idealny dla skóry normalnej i suchej. Ma lekką, kremową konsystencję, która łatwo się rozprowadza i zapewnia naturalne, promienne wykończenie. Skóra wygląda na zdrową i nawilżoną, a podkład nie podkreśla suchych skórek ani drobnych linii. Krycie jest średnie, ale można je budować, co sprawia, że podkład dobrze sprawdza się zarówno na co dzień, jak i na większe wyjścia. Dodatkowo zawiera filtr SPF, co stanowi plus przy codziennej ochronie. To świetny wybór, jeśli szukasz lekkiego podkładu, który rozświetli Twoją cerę.