Spraye do włosów

Loton Professional, Termo-spray do prostowania włosów

LOTON PROFESSIONAL Termo Spray do prostowania włosów 125ml

• 31 maja 2022 o 11:09
    Fajny spray
    Stosuje ten spray od kilku dni, ale już teraz mogę napisać, że włosy po jego zastosowaniu zdecydowanie nie puszą się, nie są tłuste, są miękkie i spray nadaje im blasku. Spray raczej chroni przed wysoką temperaturą, ponieważ po kilku razach prostowania włosów nie zauważyłam jakiś negatywnych zmian. Jest bardzo wydajny i łatwo się go aplikuje dzięki atomizerowi (rozpyla niemalże na całe wlosy). Co więcej ma bardzo ładny zapach.
    Zalety:
    • Brak puszących się włosów
    • Wlosy nie są tłuste
    • Nadaje miękkości i blasku
    • Ochrona przed temperaturą
    • Ładny zapach
    • Dobra cena
    • Ładne opakowanie
    • Łatwa aplikacja
    Shireen
    6 sierpnia 2021 o 20:02
    Całkiem dobry
    Działanie tego kosmetyku jest jak najbardziej widoczne, włosy po wyprostowaniu są gładkie i dobrze się rozczesują. Efekt ten utrzymuje się również następnego dnia. Nie będę pisać, że spray chroni włosy przed wysoką temperaturą, bo oczywiście nie jestem w stanie tego ocenić. Nigdy nie prostowałam włosów bez termoochrony, więc nie mam porównania. Funkcję termoochronną pełnią m.in. silikony, tutaj występuje chyba jeden silikon. Moim zdaniem mogłoby ich być trochę więcej lub wyżej w składzie, ale i tak spray spełnia swoją rolę, bo włosy są wygładzone i nie puszą się. Na plus muszę jeszcze dodać brak alkoholu, bo to rzadkość w przypadku kosmetyków termoochronnych. Zaletą jest też niska cena, dodatkowo ja kupiłam go na promocji. Jeśli chodzi o wady, to tym, co rzuciło mi się w oczy był brak informacji na opakowaniu, że przed wyprostowaniem włosy muszą być suche. Czyli rozpylamy spray na włosach i czekamy aż wyschną, dopiero wtedy możemy użyć prostownicy. Ja co prawda już o tym wiedziałam, ale inne osoby mogą być tego nieświadome, więc powinna być taka informacja. Na minus jest także atomizer, mógłby rozpylać delikatniejszą mgiełkę, jednak jeśli bardzo to przeszkadza można sobie przelać do wygodniejszego opakowania.
    • Dostępność
    • Skład (proteiny jedwabiu i silikon chroniący włosy, brak alkoholu)
  • 25 września 2020 o 8:54
    Świetny produkt
    Lotion termoochrona do prostowania włosów kupiłam w drogerii Rossmann zachęcona ceną. Spray ma niewielkie opakowanie z wygodnym atomizerem, którym szybko i bez żadnego problemu można spryskać równomiernie wszystkie włosy. Dodatkowy plus za możliwość zablokowania atomizera. Mimo, iż opakowanie jest dość małe to produkt jest całkiem wydajny. Kosmetyk świetnie radzi sobie z ochroną przed wysokimi temperaturami. Włosy dzięki niemu nie są przesuszone, nie puszą się, nie elektryzują. Są błyszczące i lejące. Ponad to pięknie pachną, gdyż spray ma bardzo ładny i delikatny zapach. Polecam
    • Działanie
  • 23 kwietnia 2020 o 10:20
    Bardzo dobry produkt
    Ten spray zakupiłam bo choć rzadko prostuje włosy, to wypada je w takim przypadku zabezpieczyć. Nie chciałam inwestować w drogi spray termoochronny, z obawy, że nie zdołam go zużyć i się zmarnuje. Ten był w bardzo przystępnej cenie - kilkanaście złotych. Opakowanie jest małe i poręczne, atomizer działa bez zarzutów jednak z jakiegoś powodu zawsze spryskująć włosy mam pełno produktu na rękach. Klei się i nie jest to zbyt przyjemne. Samo działanie preparatu uważam za skuteczne, włosy są zabezpieczone. Mają charakterystyczny zapach - jak z salonu fryzjerskiego. Oprócz tego, że włosy są chronione to jeszcze nie puszą się, nie elektryzują, są wygładzone i jedwabiste. Bez tego produkty włosy nie są aż tak błyszczące i tak lejące. Na moich włosach efekt prostowania utrzymuje się do następnego mycia czyli jakieś 2-3 dni. Wydajność produktu ciężko mi ocenić, bo używam sporadycznie. Niemniej mam wrażene, że używam go dość sporo, przez co wystarczy na ok 10-12 użyć. Polecam ten produkt, w tej kategorii cenowej będzie ciężko go przebić.
    • działanie
    Wady:
    • produkt podczas aplikacji wycieka na ręce
  • 5 stycznia 2020 o 21:37
    Świetny produkt za niewielką cene!!
    Produkt kupiłam jakiś czas temu w Rossmanie z przekonaniem, że będzie to produkt "na chwile",a tu proszę kupilam kolejną buteleczke. Nie spodziewałam się, że za takie pieniądze dostane tak świetny produkt. Przy moim częstym prostowaniu włosów sprawdza się bardzo dobrze. Spray jest bardzo wygodny w użyciu, produkt równomiernie pokrywa włosy. Wystarczy tylko niewielka ilość produktu. Po użyciu prostownicy włosy są gładkie i nawilżone, świetnie się układają i pełne blasku.
    • wygoda używania
    • włosy nawilżone i pełne blasku
    • jakość
    Wady:
    • BRAK