Kremy uniwersalne

Stara Mydlarnia Rokitnik, Krem do twarzy

• 31 marca 2023 o 2:23
    Kocham ten wspaniały krem
    Ten krem to cudowne masełko, które uwielbiam. Jest treściwy, konkretny, tłusty, czuć go na skórze, ale nie jest oleisty i nie oblepia wszystkiego - on jest jak przyjemna, otulająca kołderka na skórze. Idealny krem na zimę i na noc. Na lato może być zbyt ciężki. Świetnie nawilża i chroni. Do tego w składzie mnóstwo składników odżywczych. Moja skóra go po prostu kocha! Przyjemnie pachnie, delikatnie i trochę cytrusowo, tak że mam ochotę go zjeść i muszę się powstrzymywać:) Opakowanie plastikowe, minimalistyczne, lekkie, dla mnie bardzo w porządku, właściwie to czego chcieć więcej. Baaardzo duża wydajność, mam wrażenie że on nie znika, a ciągle tam jest. I jeszcze taka objętość w takiej cenie! Zdecydowane odkrycie i mój ulubieniec, na pewno będę kupować kolejne.
    Zalety:
    • Formuła masełka
    • Kojące uczucie na skórze
    • Bogactwo składników
    • Cena/jakość
    • Nie lepi się
    • Idealny na zimę i na noc
    Wady:
    • Na lato zbyt ciężki
  • 17 kwietnia 2021 o 18:19
    odkrycie
    Krem rokitnikowy Facemania by Stara Mydlarnia, który kupiłam w drogerii Hebe, okazał się kosmetycznym odkryciem. To produkt o konsystencji masełka, który w kontakcie ze skórą przyjemnie się rozprowadza i błyskawicznie się wchłania do matu. Idealnie nadaje się do pielęgnacji porannej i wieczornej. Współgra z kosmetykami do makijażu, zapewniając skórze idealną porcję odżywienia przez cały dzień. Wieczorem koi skórę, odżywia, regeneruje. Zawiera w składzie bogactwo naturalnych składników: olej rokitnika, masła shea i kakaowe, witaminy B, C, E, oraz ekstrakty z hibiskusa, lnu i wiesiołka. Koi, regeneruje suchą skórę i zapewnia jej optymalne odżywienie. Dawno nic mnie tak pozytywnie nie zaskoczyło. Na pewno kupię ponownie.
    Zalety:
    • masełkowata, treściwa konsystencja
    • szybkie wchłanianie do matu
    • idealny na dzień pod makijaż i na noc
    • natychmiastowe nawilżenie i ujędrnienie
    • naturalny, prosty skład
    • nie obciąża
    • polska firma
    • aż 100 ml
    • niska cena
    Wady:
    • brak minusów
  • 12 października 2019 o 23:42
    Świetny
    Idealny krem na jesień i zimę. Zamknięty w plastikowym opakowaniu. nakrętka jakby aluminiowa.pojemność aż 100ml. Konsystencja bardzo gęsta i tlusta. Zapach delikatny typowo ziołowy, Ja wyczuwam w nim kwiaty polne. Krem bardzo nawilża i odzywia, Moim zdaniem na lato nie koniecznie sie sprawdzi w upalne dni mógłby byc zbyt cieżki,Nie zapchał mnie mimo tej tłustej konsystencji. Pozostawia lepka warstwe i wolno sie wchłania, dlatego ja nie używam go rano, bo nie lubię takich kremów pod makijaż. Za to na noc jest idealny, dostarcza mnóstwo odżywczych składników, skóra jest gładka i miękka jak pupa niemowlaka. Wydajność kremu ogromna. Używam go od 6 tygodni i nie dokopałam sie nawet do połowy opakowania. Na stronie producenta widnieje cena 39 zł wiec jak dla mnie na krem z takim składem i takim przyjemnym działaniem to wart jest zakupu. chętnie poznam bliżej inne produkty marki Stara Mydlarnia.Poleciłabym go osobom zwłaszcza z bardzo suchą skórą, albo takim , które szukają maksymalnie odżywczego kremu
    • poziom nawilżenia
    • poziom odżywienia
    Wady:
    • lepka warstwa
    • długi proces wchłaniania się produktu
    Otrzymałam do testów od marki/producenta