Odżywki do włosów

John Frieda Frizz Ease Weightless Wonder Conditioner Odżywka do włosów

HOBB
John Frieda Odżywka odbudowująca puszące się włosy
John Frieda Frizz Ease Weightless Wonder Odżywka 250 ml
John Frieda Frizz Ease Odżywka do Włosów Cienkich i Delikatnych 250ml

Nasi użytkownicy zostawili 157 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 14 marca 2025 o 9:45
    Bardzo fajna dla włosów puszących się
    ... ale i tak jak ktoś ma puszące się włosy trzeba włożyć trochę pracy żeby je ogarnąć. Po odżywce trzeba wysuszyć na szczotce i dodać jakąś odżywkę bez spłukiwania, dopiero wtedy to wszystko działa :)
  • 21 marca 2022 o 10:41
    Świetne nawilżenie
    Jestem posiadaczką cienkich włosów, farbowanych i skłonnych do puszenia. Ucieszyłam się, że mogę przetestować w ramach Klubu Recenzentki. Opakowanie bardzo ładne, tuby są wygodne i można z nich wydobyć produkt do ostatniej kropli, bez zbędnego rozcinania tuby. Konsystencja produktu lekka, przyjemna i ładnie rozprowadza się na włosach Działanie: -wlosy swietnie nawilżone -bez zbędnego obciążenia -dodaje objętości cienkim włosom Do minusów zaliczyłabym tylko zapach oraz brak powstrzymania puszenia wlosow, choć muszę przyznać, że przy listopadowej pogodzie bardzo trudno jest ujarzmić moje niesforne włosy :)
  • 6 kwietnia 2021 o 21:00
    na dłuższy i na krótszy "włosing"
    Na odżywki i maski marki John Frieda skusiłam się po wizycie u fryzjera, który szczerze je polecał. Jednym z ostatnich zakupów jest właśnie omawiana odżywka. Opakowanie jest ładne i mieści w sobie sporą zawartość produktu. Plusem jest plastikowa tubka, z której bez problemu wydobędziemy produkt. Na samym początku bardzo spodobał mi się zapach, który jest bardzo świeży i przyjemny i utrzymuje się na włosach przez dłuższy czas. Odżywka ma biały kolor a gęstość umożliwia bezproblemowe rozprowadzenie na włosach. Produkt nakładam omijając okolicę skalpu czyli mniej więcej od wysokości ucha po same końce. Lubię tę odżywkę za to, że daje widoczne efekty zarówno przy kilku minutach trzymania na włosach jak i kilkunastu. Po spłukaniu i wysuszeniu włosy nie są obciążone mimo zastosowania większej ilości produktu co jest dla mnie kolejnym dużym plusem. Włosy po zastosowaniu odżywki zdecydowanie ładnie pachną, bez problemu się rozczesują, nie plączą się, są sypkie i miękkie w dotyku i bardzo ładnie się błyszczą. Jest to dużo zalet, które otrzymujemy kupując jeden produkt. Dodam jeszcze, że włosy po tej odżywce się nie puszą. Czasami można znaleźć ją w promocji i wtedy bardzo się to opłaca. Odżywka nigdy nie podrażniła mojej skóry i nie wysuszyła włosów. Minusów się nie dopatrzyłam przez cały czas stosowania.
    Zalety:
    • zapach,
    • poprawia wygląd włosów,
    • nie wysusza,
    • włosy są sypkie i miękkie oraz ładnie się układają
  • 23 sierpnia 2020 o 21:59
    Bardzo przyjemna
    Bardzo przyjemna odżywka, spełnia swoje obietnice, moje puszące się wysokopory po użyciu są dociążone, sypkie i miękkie. Lubię małą ilość nałożyć jeszcze po myciu na wilgotne włosy, nie przełuszcza a działanie wtedy jest jeszcze lepsze. Minusem może być cena, ale za to jest bardzo wydajna
    Zalety:
    • skuteczne działanie
    Wady:
    ahoan
    27 kwietnia 2020 o 14:31
    Lekka jak piórko
    Według mnie idealna, jak sam tytuł wskazuje dla cienkich, delikatnych włosów. Po jej użyciu są one miękkie, sypkie, bardzo łatwo się rozczesują, przez co nie pozostaje ich duża ilość na szczotce. Jest bardzo delikatna, co jest dużym plusem, ponieważ nie obciąża włosów, natomiast daje długotrwały efekt wygładzenia, moje włosy po jej użyciu nie puszą się już tak bardzo jak wcześniej. Co dla mnie jest ogromnym zaskoczeniem to jej piękny zapach, który bardzo długo utrzymuje się na włosach. Był to mój pierwszy produkt od marki John Frieda i teraz na pewno będzie ich więcej bo zakochałam się w tej odżywce. Serdecznie polecam mimo ceny (dla niektórych może się ona wydawać wysoka jak na odżywkę) jednak jej działanie nam to wynagradza, jest też wydajna i często produkty tej marki są na promocji w Rossmannie więc można kupić ją taniej :)
    Zalety:
    • długotrwały, piękny zapach