WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Balsamy do ciała

Lirene Dermoprogram Glamour Collection, Nawilżający balsam z olejkiem do ciała `Opuncja figowa`

• 10 czerwca 2021 o 18:05
    Przepiękny zapach
    Na ten produkt trafiłam zupełnie przypadkowo, potrzebowałam na szybko balsamu, a był w jakiejś bardzo niskiej cenie, więc wzięłam. Balsam jest fantastyczny, ma cudowny zapach, który czuć na ciele dość długo i jak dla mnie, szybko się wchłania pozostawiając skórę miękką i nawilżoną. Najbardziej, oprócz zapachu urzekła mnie natomiast jego konsystencja. Nie jest zbyt rzadka, ani gęsta, jest naprawdę idealna. Dlatego łatwo jest go wsmarować w ciało, a gdy opakowanie jest już prawie puste, wystarczy odkręcić dozownik i potrząsać butelką, aby wykorzystać resztkę. Uważam, że to ważne, bo często bywa tak, że dosyć dużo produktu zostaje w opakowaniu, a nijak nie można go wydobyć. W tym przypadku jest super. Szkoda, że balsam ma tylko 200ml pojemności, ale z drugiej strony fajnie jest czasem stosować różnorodne produkty naprzemiennie. Mimo tego bardzo polecam!
    Zalety:
    • idealna konsystencja
    • wygodny dozownik
    • działanie
    • wchłanianie
    Wady:
    • cena regularna nieco wysoka
  • 11 maja 2021 o 15:32
    Balsam do ciala z olejkiem
    Dzisiaj opisuje wam swietny balsam od @lirene nawilżająco odzywczy z opuncja figowa. Balsam o poj. 200ml jest w miare dosc wydajny. Cudownie pachnie. Dosc intensywnie kwiatem opuncji i dlugo utrzymuje się na ciele. Przyjemna kremowo płynna konsystencja ułatwia aplikacje produktu. Opakowanie z ładna szata graficzna z poręczna pompka. Ciało jest miękkie gładkie w dotyku Nawilżone i odzywione.
    Zalety:
    • Pieknie pachnie
    Wady:
    • Niestety u mnie wchłaniał się dosc wolno