Kremy na dzień

Selfie Project Krem matujący przeciw niedoskonałościom `Konopie`

• 17 maja 2024 o 9:21
    Ok
    Kupiłam ten krem z myślą nakładania coś lekkiego pod makijaż, a że miałam niedoskonałości stwierdziłam że super się nada. Jest lekki, przyjemnie się rozprowadza, szybko wchłania i pozostawia lekko naturalnie zmatowiona skórę. Z racji że nie maluje się codziennie to też nie stosowałam codziennie i nie jestem w stanie ocenić czy działa na niedoskonałości. Na pewno sprawdził mi się pod makijaż bo nic się nie rolowalo nie ścierało.
    Zalety:
    • Szybko schnie
    • Pozostawia lekki mat
    malwi73
    12 marca 2023 o 13:23
    Trochę bubel.
    Krem dla młodej cery... ja co prawda nie mam juz młodej cery, bo i sama mam juz kilka lat więcej... ale moja skóra jest kapryśna jak u nastolatki. Krem zielony, o miłym dla nosa zapachu. Wydajny bardzo. Z ładna szatą graficzną. I to tyle plusów. A, no i z niewysoką ceną. I to tyle z jego plusów. Minus jest taki że krem ma matowić a nie robi tego. Nawet przeciwnie. Skóra po nalożeniu zawsze była błyszcząca, i taka oblepiona tym kremem. Nie wchłaniał się do matu, tylko zostawiał taka klejącą się warstwę. Na pewno nie zakupie go więcej.
    PAUNI
    17 października 2021 o 10:45
    Spoko bo dostałam w prezencie
    Krem oraz całą serię otrzymałam w boxie PR od marki. Jestem posiadaczką cery mieszanej/tłustej więc krem się u mnie sprawdził. Ma lekką konsystencję, która dobrze się rozprowadza i szybko wchłania. Krem jest dobry pod makijaż, nie pozostawia lepkiej warstwy. Przedłuża nie błyszczenie się skóry od sebum. Niweluje niedoskonałości. Nie zapycha. Nie uczula. Jeśli ktoś nie ma parcia na drogie i luksusowe kremy, to polecam.
  • 7 maja 2021 o 15:21
    KREM
    Krem miał działanie matujące jednak dość lekkie ale dla mnie spoko. Zapach ładny kolor też. Działania przeciwtrądzikowego nie zauważyłam. Może kiedyś marka Selfie Project ulepszy swoje kosmetyki. Jak na razie nie jestem zadowolona z tego produktu tak żeby powiedzieć ze jest najlepszy. Mat bardzo fajny. Krem jednocześnie chłodził trochę skórę ale to może tylko mi się wydawało. Podsumowując krem miał fajne działanie matujące ale większych efektów nie zauważyłam.
    Zalety:
    • Kolor
    • Mat
    Wady:
    • Działanie przeciwtrądzikowe
  • 2 kwietnia 2021 o 12:35
    Super się sprawdza pod makijaż
    ????Krem ma ładne opakowanie, ozdobione ciekawą grafiką, która zachęca do zakupu. ????Ma kremową konsystencje, łatwo się rozprowadza na skórze i szybko się wchłania, pozostawiając skórę nawilżoną i zmatowioną. ????Jego zapach jest bardzo ładny - pachnie tak samo jak wszystkie kosmetyki z linii #Anti-Acne ????W swoim składzie zawiera takie składniki jak: ▪️Cannabis Extractz nasion konopi siewnej - bogaty w cenne kwasy tłuszczowe i witaminy, chroni skórę łagodzi podrażnienia i zaczerwienienia, zapobiega powstawaniu nowych niedoskonałości. ▪️Cynk PCA - hamuje rozwój bakterii odpowiedzialnych za powstawanie niedoskonałości. ▪️Puder Ryżowy - skutecznie pochłania sebum, pozostawiając skórę idealnie matową. ????Krem idelanie sprawdzi się jako baza pod makijaż, ponieważ dzięki niemu skóra przez dłuższy czas będzie matowa i znacznie później zacznie się wyświecać. ????U mnie ten krem sprawdza się bardzo dobrze i mogę go polecić

Zobacz także inne Kremy na dzień