Peelingi do ciała

Laboratorium Kosmetyczne AVA Eco Body, Peeling cukrowy `Coffee`

• 22 stycznia 2021 o 9:46
    Aromatyczny
    Mojemu mężczyźnie spodobał się od razu na dzień dobry :-) kupiłam przypadkiem gdyż uwielbiam peelingi i balsamy o intensywnych zapachach. Jak kawy czy kakao.. używam głównie po solarium , skóra jest wtedy wysuszona więc taki peeling działa idealnie. A i wasz mężczyzna będzie zadowolony :-) i gwarantuje nie będzie się mógł od was oderwać ????.
    Zalety:
    • Zapach zapach i jeszcze raz zapach
    • Niska cena
    Wady:
    • Pudełeczko mogło by być ciut większe ????
  • 22 stycznia 2021 o 9:32
    Polecam serdecznie
    Piling jest zamknięty w eleganckim opakowaniu. Piling ma bardzo ładny zapach kawy jeżeli ktoś lubi takie zapachy to się zakocha. Piling bardzo dobrze działa złuszcza martwy naskórek. Jest on strasznie wydajny wystarczy niewielka ilość żeby pokryć ciało.
    Zalety:
    • Wydajny
    • Dobrze złuszcza
    • Solidne opakowanie
    • Ładny zapach jak ktoś lubi zapach kawy
    Wady:
    • Nie zauważyłam a używam od 3 tygodni
    Drogeria Natura
  • 23 lipca 2020 o 17:34
    Peeling
    cukrowy peeling do ciała COFFE od marki Ava z linii ECO to produkt, który ma działanie ujędrniająco-wygładzające i tak też on działa! Ten peeling zawiera zmielone ziarna kawy, oleje roślinne oraz cukier trzcinowy. 94 % to składniki pochodzenia naturalnego. Zakochałam się w nim od pierwszego użycia ???? Rewelacyjnie oczyszcza moją skórę, złuszcza martwy naskórek, wygładza i też ujędrnia. Produkt ma gęstą zbitą konsystencję, która dobrze się rozprowadza na skórze, nie osypuje się, przyjemnie się nim wykonuje masaż skóry. Skórę pozostawia natłuszczoną i po jego użyciu zbędne jest nakładanie balsamu do ciała. Kolejny plus to cudowny kawowy zapach, który umila pielęgnację, działa jak poranna kawa i pobudza szare komórki
    Zalety:
    • porządnie oczyszcza i złuszcza martwy naskórek, wygładza i ujędrnia skórę, jego zapach jest cudowny i pachnie jak kawa espresso, skóra po jego użyciu jest aksamitna, gładka i oczywiście pachnie pięknie, produkt jest naturalny i wydajny
    Wady:
    Otrzymałam do testów od marki/producenta