Wszystkie składniki:
hydrogenated polyisobutene, phytosteryl/isostearyl/cetyl/stearyl/behenyl dimer dilinoleate, polyethylene, octyldodecanol, calcium sodium borosilicate, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, triisostearin, phenyl trimethicone, calcium aluminum borosilicate, squalane, hydrated silica [nano] / hydrated silica, cera microcristallina / microcrystalline wax / cire microcristalline, silica, pentaerythrityl tetraisostearate, vp/eicosene copolymer, hydrogenated olive oil, ethylhexyl palmitate, olea europaea fruit oil / olive fruit oil, tribehenin, hydrated silica, tin oxide, barium sulfate, tocopheryl acetate, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, olea europaea oil unsaponifiables / olive oil unsaponifiables, sorbitan isostearate, tocopherol, tetrahexyldecyl ascorbate, orbignya oleifera seed oil, simmondsia chinensis seed oil / jojoba seed oil, theobroma cacao seed butter / cocoa seed butter, persea gratissima oil / avocado oil, shorea stenoptera seed butter, butyrospermum parkii butter / shea butter, lactic acid, colophonium / rosin / colophane, palmitoyl tripeptide-1, synthetic fluorphlogopite, polyethylene terephthalate, polylactic acid, citric acid, mica, ci 77891 / titanium dioxide, ci 77491, ci 77492, ci 77499 / iron oxides, ci 19140 / yellow 5 lake, ci 15850 / red 7 lake, ci 15850 / red 6]. d247053/1.