Balsamy do ciała

Soraya Rosarium, Nawilżający balsam różany do ciała

• 18 lutego 2024 o 11:25
    Może być ale bez szału
    Kosmetyk ma ładną, przyciągającą wzrok, szatę graficzną. Wszystko jest spójne, czytelne, klarowne. Tubka sprawdza się świetnie, do tego moje ulubione zamknięcie takich kosmetyków, czyli na klik. O wiele bardziej u mnie się one sprawdzają, niż zakręcane tubki. Ogólnie opakowanie bez wad, higieniczne, mały otwór, który ułatwia idealne dozowanie produktu. Produkt ma fajną konsystencję, którą przyjemnie nakłada się na naszą skórę. Balsam jest lekki, kremowy idealny na lato. Szybko się wchłania i pozostawia, taką satynową warstewkę, która jednak się nie klei. I to dla mnie jest dużym plusem. W składzie znajdziemy aż 97% składników naturalnych, co uważam jest dużym plusemm. Na plus również zapach, który jest kwiatowy. Jeśli lubicie różane zapachy, to będziecie zakochani w tym balsamie. Jedyny minus? Balsam ten nie nawilża dostatecznie mojej mega suchej skóry. Chyba po prostu, nie jest on odpowiedni, dla osób, z tak suchą skórą. Znam wiele innych fajnych balsamów, które radzą sobie z tym o wiele lepiej. Więc ja już do niego nie wrócę. Może komuś jednak przypasuje.
  • 18 lutego 2024 o 10:17
    Okład z róży dla suchej skóry
    Tubkę tego balsamu do ciała z serii różanej zakupiłam drogą internetową i jest to kolejny produkt który był dostępny w cenie promocyjnej a ja z takich okazyjnych ofert kosmetycznych lubię korzystać i testować je na swojej skórze i znowu w tym przypadku będę się chciała pochlebnie wypowiedzieć na temat tego kosmetyku do pielęgnacji bo bardzo solidnie nawilża moją skórę a zwłaszcza rejony gdzie jest ona bardziej przesuszona i podrażniona.Zapach jest bardzo delikatnie kwiatowy i nie jest typowo różany mimo że balsam zawiera w swoim składzie oleje i ekstrakty z królewskiego kwiatu które mają za zadanie wzmacniać i regenerować naszą skórę i w pewnym stopniu to robią ale wiele balsamów dostępnych na rynku kosmetycznym ma podobne działanie więc uważam że warto go wypróbować ale nie oczekiwać zbawiennych efektów jedynie dobrze nawilżoną i tymczasowo wygładzoną skórę bo regularnie stosowany daje pożądane efekty i dostarcza skórze wiele cennych naturalnych składników.
    Zalety:
    • Bardzo dobry naturalny skład delikatny zapach, szybko się wchłania i przyjemnie wygładza i nawilża skórę i jest wydajny nawet przy regularnym stosowaniu
    alin93
    31 października 2021 o 11:07
    Taki se
    Balsam o przepięknym zapachu i super konsystencji, Szybko się wchłania, pozostawia miłą w dotyku skórą. ALE wydaje mi się, że przy bardzo suchej skórze może nie dać sobie rady. Druga sprawa: nie sprawdził się u mnie ani po goleniu, ani po depilacji - po goleniu nie łagodził podrażnień, a po depilacji skóra dość nieprzyjemnie piekła. Opakowanie w tubce to już jak kto lubi - ja nie przepadam z uwagi na trudności z wydobyciem produktu do końca.
    Zalety:
    • zapach,
    • konsystencja,
    • szybko się wchłania
    Wady:
    • nie nadaje się do stosowania po depilacji
  • 18 października 2021 o 17:04
    Zawiodłam się
    Jedyne, czym sugerowałam się przy kupnie tego produktu, to zapach - kocham aromat róży. No i właśnie na tym się zawiodłam - ten produkt nie pachnie jak klasyczna róża, jest jakąś dziwną mieszanką… ten zapach jest jakby syntetyczny. Nie podoba mi się. Kolejna sprawa to konsystencja - jest za rzadka, lubię gęste, ciężkie balsamy. No i fakt, że jest w tubce - dla mnie to minus, bo trzeba potem taką tubkę rozcinać, aby wszystko dokładnie wydostać. Nie zauważyłam też, aby jakoś szczególnie odżywiał czy regenerował. Nie kupię ponownie.
    Zalety:
    Wady:
    • mało wydajny
    • sztuczny zapach
    • za rzadka konsystencja
    • opakowanie w tubce
  • 4 maja 2021 o 7:04
    Nawilżenie na piątkę
    Dawno nie miałam tak fajnego i skutecznego balsamu do ciała. Usuwam go prawie codziennie po kąpieli aby nawilżyć swoją skórę i poczuć jaka jest gładka i miła w dotyku. Balsam niebejst ani za gęsty ani za rzadki więc super wchłania się w skórę. Dobrze nawilża ,szczególnie po goleniu. Zapach jest świeży,taki jakbyśmy przebywali w ogrodzie pełnym roz. Bardzo się polubiliśmy i będę do niego często wracać.
    Zalety:
    • Super nawilżenie
    • Konsystencja
    • Dostępność