Maseczki w płachcie

Sephora Collection, 1 Minute Face Mask Lotus Zestaw masek w płachcie `Lotos`

easygo
    16 kwietnia 2024 o 13:33
    Zbyteczne....
    14 maseczek w zbiorczym opakowaniu - czyli cenowo bez szału, zwłaszcza, że efekt tez znikomy, to już znacznie lepiej działają maseczki w saszetkach z popularnych drogerii w cenie ok 3-5 zł wygodne opakowanie, zamykane, chusteczki dobrze nasączone i ładne pachną...ale na tym koniec dobrego
    • Nawilża przeciętnie
    Wady:
    • Największą wadą jest rozmiar tej płachetki, robiony chyba na twarz dziecka, nawet otwory na nos i oczy nie są kompatybilne, a ja zamiast leżeć i relaksować się cały czas ja poprawiam, naciągam
  • 17 stycznia 2023 o 15:13
    Pół na pòł
    Maseczki dostałam w prezencie. Produkt zapakowany jest w różowym , praktycznym opakowaniu (w takim jak są chusteczki nawilzone). W środku znajduje się 14 sztuk maseczek. Zamknięcie łatwo się otwiera i zamyka, dobrze chroni produkt przed wyschnięciem. Pierwsze wrażenie: jakaś nowość. Ktoś to całkiem praktycznie wymyślił- kilka maseczek, w szczelnym opakowaniu. Za sztukę wychodzi jakieś ponad dwa złote - więc nie najgorzej. Po otwarciu opakowania czuć przyjemny kwiatowy zapach - nie jestem przekonana czy to akurat zapach lotosu ale mi odpowiada. Produkt można łatwo i szybko wydostać z opakowania. Maseczki dosyć porządnie nasączone są esencją. Ale od razu też widać problem - płachty są bardzo małe. Nie da się naciągnąć jej na całą twarz a najlepiej to zostać w pozycji leżącej aby maseczka się nie odklejała. Maseczkę trzymałam około 15 minut - niestety po jednej minucie efektów nie było widać wcale a na płacicie zostało jeszcze dużo produktu. Po zdjęciu maseczki skóra jest delikatnie nawilżona, odżywiona i świeża. Nie robi dużego efektu ale jest on odczuwalny. Po dłuższym stosowaniu: nawilżenie skóry po zastosowaniu maseczki nie jest długotrwałe. Myślę, że jest bardzo fajna kiedy faktycznie brakuje nam czasu na jakąś dłuższą pielęgnację ale jej jednak nie zastąpi. Podsumowanie: ten produkt jest całkiem ciekawym rozwiązaniem - mamy zapas maseczek w rozsądnej cenie jednak zapewnia nam delikatne nawilżenie - nie dla każdego będzie ono wystarczające.
    Zalety:
    • opakowanie,
    Wady:
    • mała płachta,
    • aby uzyskać efekt maseczka na twarzy musi być trzymana dłużej niż zaleca producent,
    • krótkotrwałe nawilżenie.
    Grinaa
    8 lipca 2022 o 23:04
    Zwyczajne maseczki, bardzo małe
    Produkt zakupiłam w promocji i wtedy jest to dosyć opłacalny produkt. Bardzo spodobała mi się idea zestawu maseczek w jednym opakowaniu. Kocham maski w płachtach, ale denerwuje mnie fakt, że każda aplikacja maseczki równa się z plastikowym opakowaniem w koszu na śmieci. Tutaj, wielki plus za pomysł, jestem bardzo za tym, aby więcej maseczek było w takiej właśnie formie! Wyjmowanie maseczek z opakowania jest bardzo proste, dzięki zamknięciu, nie wysychają tak szybko. Mają delikatny zapach, nie są bardzo mokre, jak niektóre maseczki, ale wystarczająco, aby na kilka minut na twarzy dać poczucie orzeźwienia i nawilżenia. Minusem jest to, że są naprawdę małe, otwory na oczy są niewielkie a maseczka nie pokrywa w całości całej twarzy, bardzo dziwne. Nie spotkałam się z tym nigdy wcześniej, zawsze maseczki są wręcz zbyt duże. Druga sprawa, nie ma żadnych spektakularnych efektów, nawet po regularnym stosowaniu. Są po prostu w porządku. Nie wiem czy zakupie je ponownie ze względu na te istotne wady
    Zalety:
    • opakowanie bardziej ekologiczne
    • wygoda w używaniu
    Wady:
    • mały rozmiar maseczek
    • brak widocznego działania
  • 12 stycznia 2022 o 10:29
    Mieszane uczucia
    Fajne opakowanie, duża ilość maseczek, krótki czas stosowania jednak moja cera po tej maseczce jest zaczerwieniona, jedyny efekt jaki zauważyłam to delikatne rozświetlenie. Problematyczny jest tu także rozmiar maseczki jest nieco za mała. Raczej nie kupię ponownie, nie ma spektakularnych efektów.
    Azuyano
    23 października 2021 o 22:32
    Wystarczy 1 minuta :)
    Maseczek jest 14 w jednym, szczelnym, wygodnym opakowaniu. Ogólnie byłam miło zaskoczona, że wpadli na pomysł, aby zamknąć tyle masek w jednym. Jakościowo też nie wypadają źle, a dla zabieganych ludzi są wręcz idealne.
    • nawilżenie
    Wady:

Zobacz także inne Maseczki w płachcie