Podkłady

Astor Perfect Stay, Makeup 24H Multi - Action (Perfekcyjny podkład do twarzy)

Astor Perfect Stay Foundation 24H + Primer Podkład 301 Honey 30ml

Nasi użytkownicy zostawili 229 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Zuzz89
    10 stycznia 2021 o 15:21
    Astor Perfect Stay
    Astor Perfect Stay zdał u mnie egzamin, więc leci polecenie. Łączy w sobie cechy bazy do makijażu i podkładu.Średnie krycie w codziennym makijażu to ten efekt na który czekałam. Ładnie wyrównuje koloryt skóry. Nie warzy się.
    Zalety:
    • Krycie,gama kolorystyczna,cena w stosunku do jakości,trwałość
  • 1 sierpnia 2018 o 10:17
    Średniaczek!
    Ma plusy i minusy, jednak te drugie dla mnie przeważyły, trzeba mu oddać, że bardzo dobrze kryje, ujednolica cerę, jest trwały, wydajny, ale niestety słabo rozprowadza się na twarzy, jest taki ciężki w swojej konsystencji i tak samo obciąża cerę, zapycha pory, uwydatniał i podkreślał suche skórki, miałam wrażenie, że ciemnieje po chwili od nałożenia na twarz, matowy zostawał tylko jakiś czas, później wyświecał skórę, jak na nie za wysoką jakość to dosyć drogi.
    Zalety:
    • dobre krycie
    • trwałość
    Wady:
    • ciężki
    • zapycha pory
    • podkreśla suche skórki
    • cera zbyt szybko zaczyna się świecić
    Kleo99
    29 maja 2018 o 22:05
    Astor podkład
    Bardzo dobry podkład, który się sprawdził w moim przypadku. Dobrze kryje, nie zapycha porów i ładnie się rozprowadza. Całkiem trwały i wydajny. Chociaż cena dosyć wysoka jest jej wart. Dodatkowo wygodne opakowanie z pompką. Swojego czasu używałam przez okres 2 lat tylko tego rodzaju, niestety Astor zniknął z półek Rossmanna :( Zdecydowanie polecam
    Zalety:
    • pompka, krycie, konsystencja,
  • 12 stycznia 2018 o 15:53
    Za ciężki
    Na początku byłam z niego zadowolona, więc drugi raz sięgnęłam po ten produkt. Jednak po dłuższym stosowaniu przyznam, że rozczarował mnie, a obietnice producenta nie wiele mają wspólnego z rzeczywistością. Fakt zgodnie z obietnicą jest trwały i matowy. Niestety już po kilku godzinach twarz zaczyna się błyszczeć, a miała być rozświetlona i nawilżona, a nie tłusta. Kryje dość kiepsko bez użycia korektora widać każdą plamkę i zaczerwienienie. Nie pozostawia jednak efektu maski. Ma dość funkcjonalne opakowanie, łatwą do rozprowadzenia konsystencje i przyjemny zapach. Największy jednak minus to, że nie dopasowuje się do cery, a wręcz przeciwnie z każdą godziną robi się coraz ciemniejszy i podkreśla suche skórki. Ogólnie odnosiłam wrażenie, że jest ciężki szczególnie na lato.
    • Konsystencja
    Wady:
    • Brak krycia
    • Przetłuszcza cerę
    • Ciemnieje
    • Podkreśla suche skórki
    bibi32
    7 lipca 2016 o 11:18
    moja opinia
    Duża rodzinna impreza - trzebaa jakoś wyglądać, testowałam różne próbki wkońcu przyszedł czas na to iiii wielkie zaskoczenie świetnie się rozprowadza nie tworzy na twarzy maski i co najważniejsze nie spływa. kupiłam i nie żałuję polecam alergikom bo moja wrażliwa skóra alergiczna go akceptuje :) 100% POZYTYWU