Kremy uniwersalne

Vis Plantis Krem regenerujący do twarzy z awokado

• 11 kwietnia 2024 o 23:31
    Fajny krem, jeśli nie ma się oczekiwań
    Używany zimą, codziennie na dzień. Moja skóra jest raczej sucha i nie przestała być sucha podczas stosowania. Podobało mi się opakowanie i konsystencja.
    Zalety:
    • Delikatny zapach
    • Szklany słoiczek
    • Spoko skład
    Wady:
    • Skóra nie wyglądała na bardziej odżywioną
  • 25 marca 2023 o 11:54
    Super nawilżenie
    Latami szukałam kremu, który nawilży moją skórę aż wreszcie trafiłam na krem vis plantis. Plusy : -nawilzenie -konsystencja -sklad -cena Minusy : -zapach
  • 19 lutego 2023 o 18:55
    Nowe odkrycie
    Poszukując w internecie kremu nawilżającego do twarzy przypadkowo trafiłam na markę Vis Plantis. Zaciekawiona opisem i opiniami postanowiłam sięgnąć po ten krem i to była bardzo dobra decyzja :) Krem ma lekką konsytencję. Delikatnie natłuszcza cerę, jednak nie pozostawia zbyt tłustego filmu. Zawarte w formule masło shea otula i koii przesuszoną skórę. Osobiście preferuję go bardziej do wieczornej pielęgnacji niż pod maikjaż. Krem regeneruje, nawilża i wygładza skórę, zmniejszając dyskomfort wywołany przesuszeniem i zaczerwienienia. Jeśli chodzi o zapach produktu, to jest on obłędny. Pachnie owocowo, świeżo i otulająco, niczym sorbet z avocado <3
  • 6 lutego 2023 o 12:52
    Dobry na noc
    Zobaczyłam awokado, a także firmę Vis Plantis, z którą mam pozytywne skojarzenia i wzięłam bez większego rekonesansu. Krem kupiłam z myślą o nakładaniu go na noc i sprawdza się w tej roli. Jest dość gęsty, wystarczy niewiele produktu, aby wysmarować całą twarz oraz szyję. Kiedy weźmiemy za dużo to robią się białe smugi, ale trzeba wówczas poświęcić więcej czasu na wtarcie nadmiaru. :) Po nocy buzia jest nawilżona, niczego jej nie brakuje. Krem nie jest drogi, kosztuje do 30 złotych, więc na taki wydatek można sobie pozwolić raz na 1,5 miesiąca lub raz nawet na 2 miesiące. Tego kremu używał też mój mąż, ale sporadycznie, więc nie wiem na ile realnie by mi starczał :) Jak dla mnie krem jest w porządku, nie odnotowałam złego wpływu na skórę, jej stan nie pogorszył się. Dodam też, że krem znajduje się w szklanym pojemniku.
  • 5 października 2022 o 22:43
    Nowe odkrycie
    Kupiłam krem z ciekawości na promce w Rossmanie. Sprawdza się u mnie świetnie. Ma bogatą konsystencję, lekko gęstą. Nawilża i koi cerę. Pozostawia cerę gładką i przyjemnie nawilżoną. Dość szybko się wchłania i nie pozostawia tłustego filmu. W związku ze swoją konsystencją jest bardzo wydajny. Mój nowy faworyt jeśli chodzi o kremy. Przyjemnie lekko pachnie awokado.
    Zalety:
    • nawilżenie
    • działanie
    • szybko się wchłania
    Wady: