Peelingi do twarzy

Bielenda Professional Microbiome Pro Care, Premium Delicate Enzymatic Face Foam Peeling Delikatny peeling enzymatyczny w piance

Bielenda Professional Delikatny Peeling Enzymatyczny w Piance 160ml
Bielenda Professional Microbiome Pro Care Delikatny peeling enzymatyczny w piance 160 ml
Bielenda Professional Delikatny peeling enzymatyczny w piance MICROBIOME Pro Care
Bielenda Professional

• 24 lutego 2025 o 0:07
    Delikatny peeling do twarzy
    Bielenda Professional Microbiome Pro Care Premium Delicate Enzymatic Face Foam Peeling to delikatny, ale skuteczny peeling enzymatyczny w formie lekkiej pianki. Dzięki innowacyjnej formule efektywnie usuwa martwy naskórek, wygładza skórę i odświeża cerę, nie powodując podrażnień ani zaczerwienień. Jego łagodne, a jednocześnie skuteczne działanie sprawia, że skóra staje się miękka, promienna i przygotowana na dalszą pielęgnację. Idealny dla osób z wrażliwą skórą, które szukają peelingu zapewniającego efekt wygładzenia bez ryzyka przesuszenia czy podrażnień.
    Zalety:
    • Delikatny,skuteczny, wydajny
    Wady:
  • 13 grudnia 2022 o 15:10
    Bardzo dobry produkt!
    Jest to kolejny kosmetyk, który zakupiłam na polecenie kosmetolog. Używam go przed nałożeniem glinki. Sprawdza się naprawdę dobrze. Mam wrażliwą skórę skłonną do wyprysków i ten peeling z tym sobie idealnie radzi. Nie powoduje pogorszenia stanu mojej skóry, nie podrażnia. Efekt oczyszczenia jest widocznie zauważalny niemalże natychmiast po użyciu. Produkt jest przeznaczony do cery suchej co za tym idzie ma w sobie składniki wspierające nawilżenie. Po dość długim stosowaniu (prawie rok) jestem w stanie stwierdzić, że ten kosmetyk to zbawienie dla cery dysfunkcyjnej lub osłabionej. Ma również przyjemny zapach, ale nie umiem go do niczego porównać; po prostu ładnie pachnie. Uważam, że produkt jest dość wydajny. Wystarczą około dwie pompki do pokrycia całej twarzy. ma to być cienka warstwa - nie czapa piany na twarzy. Więcej wcale nie znaczy lepiej. Ja osobiście lubię wstrząsnąć przed użyciem każdy piankowy produkt - polecam spróbować :). Jest kolejny kosmetyk z dobrze zaprojektowaną etykietą - wyraźnie widać co i do czego kupujemy. Muszę również podkreślić jak łatwo dostępny jest produkt - na naprawdę wielu stronach i cena również jest bardzo dobra. Tak właściwie za produkt z serii profesjonalnej można by spodziewać się większej ceny.
    Zalety:
    • nawilżenie
    • złuszczenie
    • delikatność
    Wady:
  • 2 kwietnia 2022 o 13:38
    wolę inne rozwiązania
    W związku z moją wysoce wrażliwą skórą i uparcie nawracającym trądzikiem różowatym postanowiłam zakupić całą serię z Bielendy Professional Microbiome Pro Care. Myślę, że doskonale nadaje się do mojego typu skóry na twarzy. Wady: -dostępność stacjonarnie -mało wydajny - na jednorazową kurację twarzy potrzeba minimum 4 pompki -konsystencja pianki jako peelingu to chyba nie najlepszy pomysł - spływa z buzi -długo trzeba trzymać na skórze Zalety: -dobry skład -produkt dedykowany dla skóry wrażliwiej, z zaburzonym mikrobiomem -oczyszcza buzię przy tym jej nie podrażniając i nie powodując zaczerwienień -wygodne opakowanie z pompką
  • 19 lipca 2021 o 19:48
    Mam wrażenie, że działa
    Mam skórę tłustą, z trądzikiem młodzieńczym, zaczerwienioną i wrażliwą. Unikam peelingów mechanicznych, ponieważ po rozdrapywaniu wyprysków mam na skórze wiele mikrouszkodzeń. Wcześniej używałam peelingu enzymatycznego z tołpy, jednak po jakimś czasie skóra chyba się na niego uodporniła, a w dodatku powstawało wiele zaskórników na policzkach. Lubię produkty w piance i trafiło właśnie na ten peeling z Bielendy. Nakładam ok. 4 pompki na całą twarz, bo mam wrażenie, że im większą ilość nałożę, tym lepiej on działa. Zmywam po 10-15 minutach. Używam przed aplikacją maseczki z glinką. Czuję delikatne mrowienie, które jest spowodowane działaniem enzymów. Po zmyciu mam wrażenie dobrze oczyszczonej skóry, a następnego dnia moja skóra się złuszcza - delikatnie odchodzą suche płaty lub zaskórniki. Ma cudowny delikatny zapach.