Wszystkie składniki:
aqua (water), cyclopentasiloxane, glycerin, talc, peg-9 polydimethylsiloxyethyl dimethicone, silica, trimethylsiloxyphenyl dimethicone, ppg-25-laureth-25, cetyl peg/ppg-10/1 dimethicone, hexyl laurate, polyglyceryl-4 isostearate, disteardimonium hectorite, aluminum/magnesium hydroxide stearate, steareth-21, dimethicone, dimethicone crosspolymer, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, phenoxyethanol, polymethylsilsesquioxane, dimethiconol, hydrolyzed viola tricolor extract, sodium chloride, peg-8, sodium dehydroacetate, parfum (fragrance), propylene glycol, tocopheryl acetate, panthenol,
methylparaben, disodium edta, retinyl palmitate,ethylhexyl stearate, ethylparaben, propylparaben, sodium polyacrylate, peg-8/smdi copolymer,
palmitoyl myristyl serinate, alcohol, polyglyceryl-4, diisostearate/ polyhydroxystearate/sebacate, sodium hyaluronate, sodium hyaluronate crosspolymer, sodium isostearate, ci 77491 (iron oxides), ci 77492 (iron oxides), ci 77499 (iron oxides), ci 77891 (titanium dioxide)