Serum i maski do ciała

Fluff Antycellulitowe Serum Do Ciała 100g Fluff
Fluff Serum do Ciała Antycellulitowe 100g

• 15 czerwca 2024 o 16:50
    Mieszane uczucia
    Produkt zakupiłam z ciekawości, nie wierzę raczej w zapewnienia producentów o zmniejszeniu cellulitu. Jednak takie kosmetyki bardzo dobrze nawilżają, moją skórę, jednak tutaj mam mieszane odczucia. Opakowanie jest całkiem dobre, można łatwo wybrać produkt ze słoika. Zapach jest lekko ziołowy, dość specyficzny, jednak mi on nie przeszkadzał. Produkt jest mało wydajny, konsystencja dość galaretowata. Na moim nogach zostawiał on smugi, ciężko się wchłaniał. Na pewno nie polecam go pod ubranie. Nawilżenie jest dość dobre, ale znam lepsze produkty. Nie wrócę do niego
    Zalety:
    Wady:
    • działanie
  • 1 kwietnia 2024 o 15:02
    Średnia wydajność
    Zakupiłam na promocji ponieważ bardzo lubię markę Fluff. Jako serum jest to produkt całkiem okey, jednak w pojedynkę nie nawilży, u mnie sprawdził się pod lżejszy balsam rozświetlający w lecie. Serum ma specyficzną konsystencję i niestety potrzeba go sporo żeby nałożyć na skórę, co przekłada się na słabą wydajność produktu. Plusem jest zapach który bardzo mi się spodobał.
    Zalety:
    • Zapach, Dobry produkt jako baza pod lżejszy balsam
    Wady:
    • Wydajność produktu
  • 28 lutego 2024 o 18:22
    Chyba za mała pojemność na efekty
    Owszem, stosowało się to serum przyjemnie i chętnie wyposażę się w kolejne opakowanie, niemniej jednak te 100 g pojemności, to chyba za mało, żebym po zużyciu zauważyła jakieś ekstremalne różnice na swoim ciele. Takie efekty natychmiastowe, to na pewno nawilżenie i dożywienie i tego nie można odmówić temu produktowi. Zapach jest zniewalający, a to mnie bardzo przyciąga w kosmetykach. Konsystencja to taka jakby ciągnąca się żelowa galaretka i może niezupełnie wygodnie się ją nabiera, ale na ciele rozprowadza się bez zarzutów i względnie szybko się wchłania, ale zostawiając miękką skórę. Nie jest koszmarnie drogie, więc warto spróbować. Dodatkowy mały plus za urokliwe opakowanie w pastelowych kolorach, które przyciąga wzrok.
  • 11 grudnia 2022 o 20:03
    Fluff, antycellulitowe serum do ciała
    Serum zakupiłam z czystej ciekawości. Ładne pudełko, dobry skład, zachęcające właściwości. Na początku przyznał sie byłam lekko zaskoczona, bo nie spodziewałam się że będzie to zielony mus jakbym zrobiła sobie koktajl lub mus jabłkowy. Ale po dłuższym zaznajomieniu się z produktem bardzo sie polubiliśmy. Serum jest bardzo lekkie, wręcz wodniste. Łatwo się je rozprowadza, przyjemnie, świeżo pachnie i szybko sie wchłania. Skóra po nim staje sie napięta i bardzo wygładzona. A na drugi dzień miękka w dotyku. Stosując produkt regularnie zauważyłam że pomarańczowa skórka na nogach zmniejszyła sie, a wraz z nią mój cellulit. Byłam w szoku że produkt tak dobrze zadziałał. Na pewno kupię go ponownie i polecę znajomym, bo jestem zachwycona jego właściwościami.
    Zalety:
    • wygładza
    • nawilża
    • szybko sie wchłania
    • żalach
    • lekka konsystencja
    • skład
    • zmniejsza cellulit
  • 5 stycznia 2022 o 15:13
    Skutecznie ujędrnia i nawilża!
    Kosmetyki marki Fluff - niezależnie od tego, czy są to produkty do pielęgnacji skóry twarzy, czy ciała - sprawdzają się u mnie rewelacyjnie. Bogaty, naturalny skład i estetyczne opakowania - to właśnie za te dwie rzeczy produkty Fluff cenie sobie najbardziej. Serum antycellulitowe zamknięte jest w uroczym i wygodnym w użyciu plastikowym słoiczku. Produkt ma dość płynną, żelową konsystencję, aczkolwiek bardzo łatwo aplikuje się go na skórę. Jeśli chodzi o zapach, to tutaj w pełni zgadzam się z opinią swojej poprzedniczki - jest on słodki i bardzo owocowy, faktycznie przypomina zapach kiwi :) Przejdźmy teraz do działania - serum aplikowałam codzienne na brzuch, uda i pośladki, wykonując przy tym kilkuminutowy masaż. Produkt szybko się wchłania, nie pozostawiając po sobie lepkiego filmu. Skóra zaraz po nałożeniu jest nawilżona i wygładzona, przy dłuższym stosowaniu (w połączeniu z ćwiczeniami oraz zbilansowaną dietą) zauważyłam wyraźną poprawę jędrności i elastyczności skóry :) Oczywiście cellulit w magiczny sposób nie zniknął, jednak został on nieco zredukowany :) Duży plus za naturalny skład, przystępną cenę oraz wydajność - opakowanie wystarczyło mi na miesiąc codziennego stosowania. Kilka dni temu zakończyłam swoje pierwsze opakowanie antycellulitowego serum do ciała Fluff i chętnie kupię go ponownie :) Polecam, warto wypróbować!