Maseczki klasyczne

Perfecta Perfecta Maska na twarz SWEET BANANA 010214671

Good7x
    2 kwietnia 2025 o 10:09
    Banana na na na!
    Lekka puszysta i muszę przyznać, że nawilżenie i wygładzenie skóry czuć od razu. Cera po aplikacji jest gładka i przyjemna w dotyku. Nie zauważyłam poprawy kolorytu, ale mimo to daje fajny efekt odświeżenia i dobrego nawilżenia. Bananowy zapach na duży plus. Maseczka idealnie się sprawdza podczas relaksu w wannie!
    Zalety:
    • Intensywne nawilżenie
    • Skóra jest gładka i przyjemna w dotyku
    • Owocowy, bananowy zapach
    • Idealna podczas relaksu w wannie
    Wady:
    • Brak zauważalnej poprawy kolorytu skóry
    K7M777
    29 marca 2025 o 10:28
    Bananowe nawilżenie
    Maseczka do twarzy ma przyjemną konsystencję, pomimo czarnych kuleczek przypominających pestki drobnych owoców. Maseczka pachnie obłędnie bananowo. Dobrze się rozprowadza, nie jest za rzadka, nie spływa z twarzy. Ma kolor żółty, i przypomina lekki mus bananowy. Po rozprowadzeniu na twarzy, szyi i dekolcie trzymałam do 20 min i zmyłam letnią wodą. Dobrze się zmywała. Efekt: mam cerę mieszaną, w stronę bardziej suchej. Maseczka nadała mojej skórze nawilżenie i miękkość, wygładzenie. Skóra twarzy, szyi i dekoltu była miła w dotyku. Efekt utrzymywał się długo. Opakowanie: saszetka o pojemności 10 mL. Ilość jest wystarcza z nadmiarem do pokrycia skóry twarzy, szyi i dekoltu. Jest polecana do każdego rodzaju cery. Cena ok. 5 zł w drogerii. Polecam!
    Zalety:
    • efekt nawilżenia i zmiękczenia skóry
  • 1 kwietnia 2024 o 20:55
    Coś dla fana banana :)
    Kupiłam maskę do testów, mam cerę mieszaną, dość wrażliwą. Maska ma według mnie przyjemny zapach. Konsystencja też mi przypasowała. Jeśli chodzi o działanie- nie podrażniła, skóra nie była po niej czerwona, co czasem się u mnie zdarza. Po użyciu była przyjemnie nawilżona, serio bardzo miła w dotyku. Poprawy kolorytu nie zauważyłam, być może pojawia się przy dłuższym stosowaniu ???? Ogólnie jeśli bym brała pod uwagę nawilżenie, to polecam i wrócę do niej.
  • 11 września 2023 o 20:40
    Banan czuć, sztuczny bo sztuczny, ale czuć
    Zapach banana wyczuwalny - sztuczny, mocny, ale dla mnie o dziwo przyjemny. Jedna taka saszetka spokojnie starczy na 2 użycia - produktu dużo. Konsystencja miała być jak puszysta chmurka, a dla mnie to typowo kremowa konsystencja, ale nadal miła w użyciu. Co do oczekiwań no tutaj słabo w moim odczuciu. Maseczka jedynie co to delikatne wygładziła, ale nie jest to jakieś oszołamiające. Brak poprawy kolorytu, odżywienie takie jakby nie było. Na pewno maseczka nie pogorszyła stanu cery, więc tutaj chociaż na plus, ale też nie wprowadziła zbyt wiele do mojej pielęgnacji. Jest to maseczka umilacz, więc jest nie oczekujecie dużo, a chcecie mieć maseczkę, która nie robi krzywdę to jasne, ale nie da wiele.
    Zalety:
    • ładny zapach
    • delikatnie wygładza
    • przyjemna konsystencja
    Wady:
    • słabe odżywienie
    • brak nawilżenia
    • brak poprawy kolorytu cery
  • 30 września 2022 o 20:56
    Sprawdziła mi się
    Mam cerę wrażliwą i mieszaną. Na początku zaznaczę że maseczka nie wyrządziła mojej cerze żadnej krzywdy. Jedna saszetka wystarczyła mi na 3 użycia na twarz. Mi jej zapach przypomina marchewkowo bananowy soczek. Po zmyciu skóra była bardzo przyjemna w dotyku, fajnie nawilżona. Ponieważ robiłam ją wieczorem nakładałam później olejek. Cera rano to marzenie. Myślałam, że to kolejny produkt, który nic nie daje, ale mi się sprawdziła i na pewno jeszcze po nią sięgnę.
    • nawilżenie