Serum do twarzy

Lajuu Bronzing Serum Brązujące serum do twarzy o działaniu liftingującym

• 23 sierpnia 2022 o 23:13
    Bardzo zacne
    Jak wiemy każda z nas chce, by jej twarz wyglądała pięknie - zdrowo, promiennie no i młodo rzecz jasna. Długo szukałam produktu do twarzy, który łączyłby w sobie te wszystkie cechy i bez ściemy to serum się sprawdza. Mam skórę mieszaną, do tego z tendencją do przebarwień (Hashimoto), naczynkową i wrażliwą... Nigdy nie wystawiam jej więc na słońce, a chcę, by pasowała do reszty ciała (bardzo szybko się opalam na oliwkowo). Już nie muszę mieszać kilku specyfików razem, bo serum jest akurat! Przede wszystkim lekko przyciemnia buźkę nigdy nie zostawiając smug. Oprócz tego, ma konsystencję w sam raz i dużo fajnych dla skóry składników. Pięknie się wchłania, nie ma szans na jakiś tłusty film. Od razu czuć wygładzenie buźki. Opakowanie przyjemne (ładny design) :). Jestem o tyle szczęściarą, że udało mi się kupić serum za grosze, więc testowanie tym bardziej było przyjemne. Jestem już na wykończeniu buteleczki i myślę, że dokonam kolejnego zakupu. Polecam ;)
    Zalety:
    • Efekt lekko opalonej skóry
    • Wygładzenie i napięcie
    • Skład
    • Design
    Wady:
    • Zapach niekoniecznie mój klimat ale to mniej istotne
  • 4 listopada 2021 o 10:55
    Mój hit!
    Używam go od sierpnia regularnie. Moja skóra dawno nie była w tak dobrej formie. Jest odżywiona, pełna blasku i co najważniejsze ma piękny kolor. Mam bardzo jasną karnację, unikam słońca i zwykle cały rok jestem blada. To pierwszy produkt, który sprawił, że moja skóra wygląda jakbym była lekko opalona, ale tak naturalnie. Jak to pisze producent, moja skóra faktycznie jest jakby muśnięta słońcem. Serum używam codziennie. To nie jest produkt dla niecierpliwych, bo pierwsze efekty opalenizny było widać po kilku użyciach.
    Zalety:
    • Fajna konsystencja, super odżywienie, wydajność, zapach, świetny wpływ na skórę. Duży plus za szklane opakowanie. To naprawdę rzadkość.
  • 16 września 2021 o 10:51
    Serum brązujący
    To moje pierwsze poznanie z kosmetykami Lajuu i pierwsza recenzja na Wizaz. I mam silne zaufanie do samego producenta. Jest to marka polska i zawiera w sobie naturalne składniki. W większości przypadków ma ona świetnie recenzję (sprawdzałam i na stronie internetowe, i na Wizaz, i na stronach drogerii, gdzie się sprzedaje.) Osobisto moje doświadczenie z marką zaczyna się na tym serum brązującym dla twarzy. Ale przy okazji spróbowałam coś innego jeszcze. Sam serum znajduje się w szklanym flakonie, wyposażone w kroplomierz, który działa bez zarzutu, spada umiarkowanie, można go dozować. Ma bardzo przyjemny lekki nienachalny słodko-kwiatowy zapach nawet przy mojej niechęci do pachnących produktów jest wręcz przyjemny. A rezultat? To jest piękne. To jest po prostu piękne. Jak obiecuje producent “Subtelna opalenizna będzie widoczna po kilku dniach regularnej aplikacji serum.” - to jest na 100 procent prawda. Miałam przez 3 dni piękny kolor brązowy, a moja skóra miałam naturalny zdrowy wygląd opalenizny. Myślę, jeśli połączyć z słońcem to będzie opalenizna twojego ,marzenia.
    Zalety:
    • Szczególnie dobrze sprawdza się poza sezonem, w wietrznych, i bardzo suchych okresach. Krótko mówiąc, używam go praktycznie przez cały rok, choć dostosowuje częstotliwość i ilość nakładaną na skórę. Z całego serca polecam:)
    • Naturalne składniki
    • Weganskie, nie testowane na zwierzętach
    • Kolor naturalnej opalenizny (lekko brązowy)
    Wady:
    • Nie ma próbnika dla testowania
    SonoJo
    15 września 2021 o 22:02
    Zero szału
    Zero efekt, Zero czegokolwiek… Nic nie daje - ani koloru, ani efektów przeciwstarzeniowych. NIC…mój komentarz od dawna jest W POCZEKALNI, MODEROWANY ….
    Zalety:
    • Brak zalet.
    Wady:
    • Żadnych zalet
    Irynk_a
    9 września 2021 o 9:16
    Fajna nowość na rynku !!!
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Świetnie serum. Mam cerę tłustą z delikatnymi przebarwieniami, a to serum bardzo mi podpasowało. Skóra jest nawilżona, a odcień wyrównany. Moja twarz jest świeża, promienna i wypoczęta! Zużycie jest ekonomiczne. W ogóle LAJUU to moja miłość)))
    Zalety:
    • Naturalność
    • Ekonomiczność
    • Efekt
    • Opakowanie pięknie
    Wady:
    • Mam nadzieję, że pojawi się większa pojemność