Serum do twarzy

Caudalie Vinosource-Hydra, Serum S.O.S Réhydratant Nawilżające serum S.O.S

azileiz
    19 listopada 2024 o 21:07
    Moja Skóra w pełnym nawodnieniu - SOS dla Cery !!!
    Czasem skóra potrzebuje czegoś więcej niż standardowej pielęgnacji – prawdziwej terapii, która ugasi jej pragnienie i przywróci komfort. Dla mnie takim ratunkiem stało się serum Caudalie Vinosource-Hydra S.O.S. To produkt, który działa jak pierwsza pomoc dla odwodnionej i zestresowanej skóry, przynosząc jej ulgę już od pierwszego użycia. Jego ultralekka, wodnista formuła to jak napój izotoniczny dla cery – szybko wnika w głąb skóry, zostawiając ją idealnie nawilżoną i ukojoną. Nie ma tu miejsca na lepkość czy ciężkość – skóra dosłownie oddycha, a jednocześnie czuje się otulona i zabezpieczona. Dla mojej zmęczonej, przesuszonej cery to nie kosmetyk, a codzienna regeneracja. Sekretem jest woda winogronowa – naturalny składnik, który nie tylko głęboko nawilża, ale także redukuje zaczerwienienia i wzmacnia barierę ochronną skóry. Po kilku dniach stosowania zauważyłam, że cera stała się bardziej promienna, miękka i jędrna. Co więcej, serum świetnie współgra z innymi produktami – nie roluje się, a makijaż wygląda na nim idealnie. To serum to jak kropla luksusu z natury. Czuję, że moja skóra jest nie tylko nawilżona, ale wręcz wdzięczna za to, co jej daję. Caudalie Vinosource-Hydra to mój must-have – bo nie chodzi tylko o nawilżenie, ale o prawdziwą troskę i przyjemność w pielęgnacji....
    Zalety:
    • przywraca uczucie komfortu
    • nawilża
    • redukuje zaczerwienienia
    • wzmacnia barierę ochronną skóry
    • dodaje blasku
    • nie roluję się
    • nie lepi się
    • nie obciąża skóry
    • nawadnia w 200%
  • 19 listopada 2024 o 17:39
    Moje uzależnienie
    Marke Caudalie znam już kilka lat i przetestowałam jż kilka serii ich produktów jednak najbardziej lubie te nawilżające. Moja skóra, która często boryka się z przesuszeniem i uczuciem ściągnięcia, od razu poczuła ulgę. Serum ma lekką, niemal wodnistą konsystencję, która wchłania się w skórę w kilka sekund. Już po pierwszym użyciu skóra staje się wyraźnie miększa i bardziej nawilżona, bez tłustego filmu czy uczucia ciężkości. To idealne rozwiązanie zarówno na porę dzienną pod makijaż, jak i na noc w duecie z kremem. Czasem używałam na noc w połączeniu z maeczką w tubce z tej samej serii. Zapach jest subtelny, delikatnie świeży – bardzo przyjemny i relaksujący. Widać, że formuła jest oparta na naturalnych składnikach, co jest dodatkowym atutem. W składzie znajdziemy m.in. wodę winogronową, która znana jest ze swoich właściwości nawilżających i kojących. Regularne stosowanie przyniosło świetne efekty – skóra stała się bardziej elastyczna, promienna i wyglądała zdrowo. To serum działa jak szklanka wody dla skóry, szczególnie w okresach, kiedy cera jest przesuszona przez ogrzewanie zimą lub słońce latem. Podoba mi się także opakowanie – eleganckie, higieniczne i wyposażone w pipetę, która pozwala precyzyjnie dozować produkt. Jedna kropla wystarczy na całą twarz, więc serum jest naprawdę wydajne. Przy codziennym użytkowaniu starczyło na około 2-3 miesiące
    Zalety:
    • Piękne minimalistyczne ae eleganckie opakowanie
    • Skład naturalny
    • Działanie
    Wady:
    • Cena, jednak produkt jest często na promocjach
  • 9 listopada 2023 o 11:44
    świecąca skóra
    Bardzo lubię serum z Caudalie Resveratrol Lift Resveratrol-Lift Instant Firming i będę je kupować ponownie, natomiast miałam dwa sera z serii Vino i niestety nie są stworzone dla mojej skóry. Zalety: -bardzo ładny, świeży zapach -wydajne -mocne nawilżenie -wygodne opakowanie z pompką Wady: -niestety dla mojej skóry to serum jest zbyt bogate i nie chodzi o to, że powoduje wypryski tylko moja twarz tak mocno się świeci, jakbym cały czas była mocno spocona -zostawia lepką warstwę
  • 13 czerwca 2023 o 16:41
    Jedno z moich ulubionych
    to jeden z moich ulubionych produktów, serum szybko się wchłania ma subtelny delikatny zapach, skóra jest nawilżona i świeża. Doskonałe uzupełnienie razem z kremem na dzień i na noc sos. Polecam!