Pudry do twarzy

Wibo Photo Ready, Mix Prepare & Finish Loose Powder Sypki puder do twarzy

Nasi użytkownicy zostawili 32 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

asussa
    Wczoraj o 6:57
    Hit dla tłustej i mieszanej cery
    Ten puder to prawdziwy game changer w moim makijażu. Świetnie matuje i to na długie godziny – bez efektu "ciastka". Co najważniejsze, wyraźnie przedłuża trwałość makijażu, nawet w ciepłe dni. Skóra wygląda na wygładzoną, mniej zaczerwienioną, a przebarwienia są jakby rozjaśnione. Idealny do poprawek w ciągu dnia, bo jest lekki i nie zapycha. Bardzo podoba mi się też to, że łączy wszystkie właściwości poprzednich wersji. Naprawdę uniwersalny puder, który sprawdza się zarówno solo, jak i jako wykończenie pełnego makijażu. Polecam każdej fance efektu soft focus
  • 30 marca 2025 o 11:56
    Idealnie matuje na wiele godzin
    Jest to moje drugie opakowanie tego pudru. Dla mnie jest świetny do bakingu, ale można go również nakładać pędzelkiem na całą twarz. Pięknie pachnie, trochę kwiatowo, ale dość intensywnie, więc jeśli ktoś nie lubi zbyt mocnych zapachów w kosmetykach, to nie będzie to produkt dla niego. W środku umieszczona jest siateczka, która zabezpiecza przed wysypaniem zbyt dużej ilości pudru. Może być to frustrujące, bo trzeba trochę się namachać, żeby wydobyć puder na wieczko, ale ja mam na to sposób- po prostu wyciągam siateczkę ;) nic się nie wysypuje, bo dodatkowo w środku jest plastikowa nakładka. Perfekcyjnie matuje cerę na naprawdę wiele godzin. Trochę się pyli przy nakładaniu, ale niestety jest to cecha wielu pudrów sypkich. Starcza na baaardzo długo, używam go codziennie w dość dużych ilościach do bakingu, a jego jakby wcale nie ubywa :) Na pewno kupię ponownie.
    Zalety:
    • Matuje na wiele godzin
    • Nie wysusza
    • Łatwo dostępny
    • Niewielka cena w stosunku do jakości
    • Ładny zapach
    • Starcza na długo
    Wady:
  • 19 grudnia 2024 o 22:24
    Nie jest to mój ulubiony puder...
    Kupiłam go za ok.21zł na promocjach w Rossmannie. Od koleżanki dowiedziałam się (nie korzystam z TikToka), że jest on viralem i zamiennikiem jednego pudru, bardzo podobnie wyglądającego od Huda Beauty. Mam cerę tłustą i jak dotąd moim nr 1 jest sypki puder ryżowy z Ecocery. Niestety nie ma go w Rossmannie, muszę zamawiać go online i akurat mi się skończył, więc pomyślałam, że fajnie będzie przetestować coś nowego. Opakowanie ładne, eleganckie, czarne z białymi napisami (dosyć prosta czcionka). Zakrętka dobrze się odkręcą i zamyka, a w środku znajdziemy jakby siateczkę zabezpieczającą puder przed mocnym wysypywaniem się. Niestety dla mnie to jest minus. Produktu na wieczko wydobywa się mała ilość (większa rozsypuje się na boki przy potrząsaniu) przez co muszę kilka razy w ciągu aplikacji przekręcać go góra dół, góra dół, abym dokładnie mogła pokryć twarz. Jeśli chodzi o trwałość to bardzo średnio utrzymuje mat na skórze. Już po 2-3h widzę świecenie na twarzy, gdzie przy Ecocerze nastepue to dopiero po ok.5-6h. Kolor jest lekko żółtawy, jednak nie wpływa on na zmianę koloru podkładu. Używam go tylko pędzelkiem i tylko na twarz - pod oczy ani puszkiem nie próbowałam. Przeszkadza mi zapach, który jest mega mocno wyczuwalny i w dodatku chyba kwiatowy... Dla mnie fuj. Podsukowujac: może dla cer normalnych byłby lepszy, bo ten mat jednak szybko znika przy cerze tłustej. Nie wiem tylko jak do bakingu, bo takiej metody nie stosuję u siebie, ale nie czuć żeby był on pudrem wysuszającym, więc pod oczy myślę spokojnie można nakładać. Ja zużyję, ale nie wrócę. Przetestuję inne pudry z Rossmanna i zawsze będę wracać do Ecocery :)
    Pani_D
    15 grudnia 2024 o 11:46
    Najlepszy puder z drogerii
    Kupiłam ten puder już kilka miesięcy temu zanim zrobił się na niego szał na Tik Toku. Szukałam jakiegoś fajnego drogeryjnego pudru i dopiero jak natrafiłam na ten z Wibo jestem zadowolona. Bardzo lubię ten puder i uważam, że jest to najlepszy puder z drogerii. Ma lekko żółtawy kolor ale na twarzy jest transparenty. Nie wybiela ani nie przyciemnia podkładu i korektora co dla mnie jest najważniejsze. Pięknie matuje twarz na kilka godzin. Nakładam go puszkiem dzięki temu fajnie wygładza twarz. Jest dobrze i drobno zmielony. Ma piękny zapach, który jest delikatny i nie drażni. Do tego ma fajne i wygodne kwadratowe opakowanie. Muszę dodać jeszcze, że puder jest naprawdę wydajny. Mam już go kilka miesięcy a jestem w połowie opakowania.
  • 4 grudnia 2024 o 20:40
    Puder Wibo photo ready loose powder
    Puder jest Bardzo wydajny przy cerze tłustej nada się idealnie.dlugo się trzyma nie ciastkuję się zamiennik huda beauty. Jest uniwersalny Ładnie pachnie
    Zalety:
    • Długo się utrzymuje nie ciastkuję się idealnie nadaje się do cery tłustej
    Wady:
    • Nie ma wad

Zobacz także inne Pudry do twarzy