Kremy na dzień

Oriflame Optimals, Hydra Radiance Day Cream Light Krem do twarzy na dzień (nowa wersja)

• 25 września 2023 o 17:45
    Świetny krem na dzień idealny na lato
    Krem zakupiłam u Mojej Przyjaciółki którą jest konsultantka całą serię i rewelacyjnie mi się sprawdził, szybko się wchłania, daje długie nawilżenie, szybko sie rozprowadza. Ładny zapach.Najlepiej się sprawdza w letnie miesiące jest lekki i nie roluje się pod podkładem ani kremem BB
    Zalety:
    • Długie nawilżenie,ładny zapach, szybko się wchłania ,wydajny
    Anasit
    21 sierpnia 2023 o 12:20
    Dobry krem na codzień
    W ciąży moja skóra stała się mocno wymagająca. Przede wszystkim, była mocno przesuszona. To było moje pierwsze podejście do kremu tej firmy. Krem dobrze nawilża, nie pozostawia tłustej warstwy. Nie ma zapachu i nie podrażnia. Ładnie na nim wygląda makijaż. Nie mam mu nic do zarzucenia. Jest to dobry krem na codzień dla normalnej/suchej skóry.
    Ala_Mi
    2 stycznia 2023 o 20:02
    Lekki krem do twarzy
    Krem Hydra super nawilża, pozostawia skórę dobrze nawilżoną. Sprawdza się świetnie na cerę suchą i wrażliwą. Nie podrażnia. Zapach przyjemny, lekki, naturalny. Jest to kolejne opakowanie.
    Zalety:
    • nawilżający
    • nie podrażnia
    dcr_x
    2 listopada 2022 o 14:17
    Nie pod makijaż
    Nie polecam. Mam skórę suchą, ale nie odczuwałam jakiegoś specjalnego komfortu po nałożeniu go. Pod podkład się nie nadaje. No i właściwie tyle. Nie polecam. Mam skórę suchą i wrażliwą.
    Zalety:
    Wady:
    • Roluje się, wolno wchłania
    AnaSky
    30 października 2022 o 12:29
    Dobry, lekki, nawilża, pozostawia skórę matową
    Dzienna i lekka wersja kremu nawilżającego zamknięta jest w słoiczku z błękitną etykietą. Przyznam, że to, że etykiety kremu na dzień i na noc z tej serii różnią się jedynie odcieniem niebieskiego (krem na dzień ma błękitną kolorystykę, na noc niebieską) i mylącym kolorem czcionki (nocny ma białą, dzienny czarną) muszę być czujna i uważać, czy na pewno wzięłam właściwy krem. Tu należałoby jednak trochę bardziej rozróżnić te produkty. Producent opisał kosmetyk jako żel-krem. Moim zdaniem w konsystencji jest to po prostu lekki krem. Sprawdza się dobrze, błyskawicznie wchłania, pozostawia skórę matową, ale nawilżoną. Dobrze współpracuje z podkładem. Krem ma przyjemny, delikatny, jakby roślinny zapach. Jest ok, ale też niczym szczególnym się nie wyróżnia. Kupuję go jedynie, gdy jest w promocji, jako sprawdzoną i bezpieczną opcję, gdy akurat nie mam czasu szukać i testować czegoś innego. Cena regularna jest moim zdaniem zawyżona.