WIZAŻ logo
Serum do twarzy

Mixa Hyalurogel, Serum dla skóry wrażliwej

77 hitów!

Mixa Hyalurogel Serum nawilżające do skóry wrażliwej
Mixa MIXA - HYALUROGEL - FACE SERUM - Serum dla skóry wrażliwej, normalnej i suchej - 30 ml
Pachnidelko
Mixa Hyalurogel

• 18 stycznia 2026 o 15:23
    Najlepsze serum nawilżające do skóry wrażliwej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    To serum jest absolutnie cudowne i zdecydowanie najlepszym produktem nawilżającym, jaki miałam okazję używać. Używam go już naprawdę długo i wciąż za każdym razem zachwyca mnie efekt, jaki daje mojej skórze. Już od pierwszego użycia czuć, że skóra jest miękka, gładka i wyraźnie nawilżona, a z regularnym stosowaniem efekt ten tylko się pogłębia. Serum świetnie wchłania się w skórę, nie pozostawia tłustej ani lepkiej warstwy i idealnie przygotowuje cerę do dalszej pielęgnacji lub makijażu. Ma lekką, aksamitną konsystencję i delikatny, przyjemny zapach, który nie drażni wrażliwej ani alergicznej skóry. Używam go codziennie, zarówno rano, jak i wieczorem, i mogę śmiało powiedzieć, że naprawdę działa, skóra jest głęboko nawilżona, wygładzona, elastyczna i pełna komfortu. Uczucie suchości czy ściągnięcia znika natychmiast po aplikacji, a skóra wygląda zdrowo i promiennie. To serum sprawdza się cudownie przy mojej wrażliwej i alergicznej cerze, która potrzebuje delikatnych, ale skutecznych produktów. Każde użycie to prawdziwe ukojenie dla skóry, a efekt „wow” utrzymuje się przez cały dzień. Regularne stosowanie naprawdę poprawia kondycję skóry - jest gładsza, lepiej nawilżona, bardziej elastyczna i miękka w każdym miejscu. To produkt, do którego chce się wracać, bo spełnia wszystkie obietnice producenta i daje efekt, którego trudno szukać w innych kosmetykach. Nawilżenie jest intensywne, a jednocześnie naturalne i komfortowe, dzięki czemu skóra wygląda zdrowo, jest przyjemna w dotyku i gotowa na dalszą pielęgnację.
    Zalety:
    • Głębokie i długotrwałe nawilżenie skóry
    • Skóra staje się miękka, gładka i elastyczna
    • Nie pozostawia tłustej ani lepkiej warstwy
    • Delikatny zapach, który nie drażni wrażliwej skóry
  • 6 stycznia 2026 o 19:50
    z życia
    Liczba zużytych opakowańkilka próbek
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Serum Mixa Hyalurogel bardzo dobrze nawilża moją skórę wrażliwą i suchą. Lekka konsystencja szybko się wchłania, nie podrażnia i daje uczucie komfortu. Po regularnym stosowaniu skóra jest miękka i mniej napięta.
    Zalety:
    • intensywnie nawilża suchą i wrażliwą skórę, szybko się wchłania i nie zostawia tłustej warstwy, bardzo delikatny – nie powoduje pieczenia, działa dobrze jako baza pod krem lub makijaż
    Wady:
    • Dla bardzo suchej skóry może wymagać dodatkowego kremu, zwłaszcza zimą, efekt nawilżenia nie jest całodniowy, ale łatwo go podbić kremem, konsystencja jest dość lekka, co nie każdemu będzie odpowiadać, przy większej ilości może się chwilowo lekko kleić
  • 14 grudnia 2025 o 15:56
    Mixa serum
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Te serum to totalny sztos ! Stosuje go głównie na noc kiedy zmyje makijaż. Szybko się wchłania, przynosi ulgę dla cery wrażliwej. Skóra jest nawilżona i wygląda bardziej świeżo. Uważam, że jest mega wydajny. POLECAM!
  • 22 października 2025 o 15:48
    Serum nawilżające
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Bardzo polecam! Moje ulubione serum nawilżające. Delikatne dla skóry, intensywnie nawilża. Najlepiej działa z kremem z tej samej serii. Skóra jest po nim elastyczna, nawilżona i gładka:)
    Zalety:
    • Bezzapachowy
    • Intensywnie nawilża
    • Wydajny
  • 10 września 2025 o 11:44
    Spoko nawilża
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Serum jest żelowe i ma delikatny zapach. Opakowanie jest szklane, posiada pompkę. Dobrze się sprawdza nałożone na wilgotną skórę. Moja cera jest mieszana więc raczej nie wymaga tyle nawilżenia. Wystarczy mi 1 krem nawilżający. Zdarzyło się że to serum powodowało u mnie małe dziwne krostki na policzkach.
    Zalety:
    Wady:
    • działanie

szukaj