Statystyki: + Dodaj produkt + Dodaj Look

• Polecił(a) bym ten sklep znajomym

REKLAMA
Pojemność 30 ml
Cena 41,90 zł

Hyalurogel Serum nawilżające od Mixa przeznaczone jest dla skóry wrażliwej, normalnej i suchej. Produkt zawiera wysokie stężenie składników aktywnych: 5% Nicynamid (witamina B3) + Pantenol (Prowitamina B5) + Kwas Hialuronowy.
Serum Hyalurogel łagodzi skórę wrażliwą od pierwszego zastosowania, redukując uczucie dyskomfortu i ściągnięcia. Zapewnia intensywne nawilżenie przez 24h. Po 4 tygodniach skóra jest bardziej miękka, gładsza, wypełniona i wygląda zdrowiej. Serum o świeżej konsystencji szybko się wchłania i się nie klei. Dzięki zawartości kwasu hialuronowego, zdolnego wchłonąć 1000 razy więcej wody niż sam waży, serum intensywnie nawilża Twoją skórę. Niacynamid zapewnia jej sprężystość i elastyczność, zapobiegając także powstawaniu drobnych zmarszczek, zaś pantenol przynosi natychmiastowe ukojenie.
Efekty:
• Nawilżenie 24h
• Sprężystość & elastyczność
• Natychmiastowe ukojenie
Formuła stworzona pod kontrolą medyczną. Hipoalergiczny. Nie zatyka porów.

Cechy produktu

Średnia ocena użytkowników: 4,6 /5
Więcej ocen Schowaj

5 /5 HIT!

Hit,hit,hit

To serum to odkrycie mojego życia . Absolutnie uwielbiam . Jest leciutkie , a jednocześnie odżywcze . Przez dobór składników idealnie nawilża , i odbudowuje barierę hydrolipidową . Szybko się wchłania , jest wydajne . Koi podrażnioną skórę. Jestem w nim na tyle mocno zakochana , że mam już dwa opakowania w zapasie .

Wykorzystała: jedno opakowanie

Kupiony w: Otrzymałam do testów od marki/producenta

Uwielbiam

Kosmetyk otrzymujemy w szklanej, niebieskiej butelce z pompką. Ma żelową konsystencję i posiada lekko wyczuwalny kojący zapach. W składzie znajdziemy 5% witaminę B3, prowitaminę B5 i kwas hialuronowy, dzięki czemu świetnie się sprawdzi w odbudowie bariery hydrolipidowej. Serum jest lekkie, nie obciążające, a jednocześnie ma konkretne działanie. Szybko się wchłania i nie zostawia lepkiej warstwy. Cera jest dogłębnie nawilżona. Świetnie wygładza i sprawia, że skóra jest miękka. Super koi, a przy tym nie ściąga cery i nie zapycha. Sprawdza się pod makijaż, ale także w rutynie porannej i wieczornej. Sprawia, że skóra wygląda zdrowiej, a do tego wydajność jest w porządku. Najlepsze nawilżające serum jakie miałam okazję używać. Uwielbiam.

4 /5

Nie wie, czy kupi ponownie

• Wydajność: 4
  • Opakowanie: 2

Dobry ale bez szału.

Dobry produkt, ale mam wrażenie, że szał na niego jest/był zbyt wielki. Serum spełnia swoje zadania, ale nie wyróżnia się niczym spośród innych serów z kwasem hialuronowym. Produkt dobrze nawilża, pozostawia skórę miękką i gładką, ale to działanie nie jest jakieś spektakularne, po prostu wykonuje swoją robotę. Ma przyjemną konsystencję, ładny zapach, dobrze się rozprowadza, szybko się wchłania. Na promocji trudno dostępny. Minus za brak zabezpieczenia wokół pompki, trudne w przewożeniu.

Kupiony w: Drogeria Super-Pharm

• Opakowanie: 4

Budżetowe serum do odbudowy bariery

Gdy wasza bariera hydrolipidowa cierpi, to jest to serum dla was. Doskonale nadaje się do rutyny odbudowującej. Jest świetnym porannym nawilżaczem pod witaminę C czy krem. Używałam zimą, ale za sprawą lekkiej, żelowej konsystencji i ślicznego, niebieskiego opakowania wyobrażam sobie jak przyjemnie używałoby się go latem. W dodatku cena tego serum to jakiś hit!

2 /5

• Zapach: 2
  • Stosunek jakości do ceny: 2
  • Opakowanie: 2

Zapycha pory

U mnie to serum się nie sprawdziło. Mam cerę mieszaną, która potrafi się przesuszać, ale też zapychać. Do tego mam skórę skłonną do zaczerwienień, więc szukam delikatnych kosmetyków. To serum szybko się wchłania, ale jednocześnie ściąga skórę, według mnie słabo nawilża. Nadaje się przez to rano pod podkład, ogólnie dobrze współgra z kosmetykami do makijażu. Ma konsystencję transparentnego płynnego żelu i czasami jak mi się za dużo nabrało to pod palcami zaczynał się ten kosmetyk pienić i maziać jak mydło. Dodatkowo zatykał pory, co doprowadziło do powstawania wyprysków. Zapach ma mocny, niby świeży, ale ostry i chemiczny. Pompka działa bez zarzutu, ale nie ma nakrętki, więc trzeba uważać z butelką w podróży. Nie polecam.

• Wydajność: 1
  • Opakowanie: 5

Spoko, może być, ale mało wydajny

Uwielbiam tego typu produkty pod makijaż, zamiast cięższych kremów. I właśnie w tym celu zakupiłam ten kosmetyk. Za opakowanie w formie buteleczki z pompką, o pojemności 30ml zapłaciłam 30zł.
Używałam go codziennie rano, po umyciu twarzy, a przed makijażem. Pomimo dokładnego domycia twarzy z kosmetyków myjąco-oczyszczających to i tak pienił się na mojej twarzy, i to było uciążliwe. Trzeba było czekać dłuższą chwilę aby się wchłonęło do końca. Natomiast dobrze współpracował z serum z witaminą C oraz SPFami. Nie rolowała się ani nic takiego. Nie czuć jego obecności na twarzy, oprócz tych pieniących się miejsc, bardzo szybko się wchłania, nawilża skórę, delikatnie, ale zawsze coś. Fajnie się może sprawdzać na upalne dni, ponieważ dodatkowo chłodzi, świetne uczucie. Nie nadaje uczucia ściągnięcia, nie podrażnia i nie spowodował też powstawania wyprysków czy zaczerwienienia.
Jedyny jak dla mnie minus to bardzo szybko się kończy przy codziennym stosowaniu, buteleczka starczyła na mniej niż miesiąc :(

• Opakowanie: 4

świetny produkt na odbudowę bariery hydrolipidowej

Uwielbiam! Świetnie radzi sobie z wysuszoną i matową skórą. Juź po kilku użyciach widziałam znaczą poprawę w wyglądzie mojej cery. Idealny dla osób z wrażliwą cerą, nie wywołuje podrażnień.

• Opakowanie: 5

Bardzo dobry do suchej i wrażliwej skóry

Produkt używam razem z Mixa Hyalurogel (krem intensywnie nawilżający). Dzięki serum krem lepiej się rozprowadza po skórze, używam też przed makijażem i u mnie sprawdza się super. Dobrze nawilża, dobrze się rozprowadza, bardzo wydajny.

Kupi ponownie

Używa produktu od: rok lub dłużej

Wykorzystała: kilka opakowań

• Wydajność: 3

Serum z kwasem hialuronowym

Po zużyciu kilku buteleczek czuję, że nadszedł moment na recenzje ????

+ serum ma niesamowicie przyjemną i wydajną konsystencję, idealnie się aplikuje
+ dobry skład ukierunkowany przede wszystkim na nawilżanie i pielęgnacje
+ doskonałe, higieniczne opakowanie, przez które widzimy, ile produktu jeszcze nam pozostało
+ bardzo dobrze nawilża, zarówno przed nałożeniem podkładu, jak i produktów stricte do pielęgnacji - na dwa takie sposoby stosuję i sprawdza mi się rewelacyjnie
+dostępność, zarówno online jak i stacjonarnie jest bardzo dobra
+ makijaż ładnie się rozprowadza na skórze, na której jest to serum, nie zauważyłam wpływu na trwałość makijażu

Generalnie jest to produkt, który mi bardzo dobrze się sprawdza jako jeden z etapów pielęgnacji. Mam wrażenie, że pielęgnuje moją cerę, dba o nią, wygląda ona ładnie, ponieważ jest dostatecznie nawilżona. Jeśli chodzi o zapach, dla mnie w produktach do pielęgnacji jest on zbędny - zwłaszcza w pielęgnacji twarzy. Jeśli produkt kupujemy w cenie regularnej i używamy dwa razy dziennie to nie należy do najtańszych, ale uważam, że jest bardzo dobrej jakości i z przyjemnością będę kupowała kolejne opakowania ????

5 /5 HIT!

Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania

Cudowny!

Ten produkt to totalny must have w kosmetyczce przede wszystkim cer cichych i wrażliwych- ja mam mieszaną i sprawdza się idealnie. Nie zostawia tłustej i lepkiej warstwy przy czym bardzo szybko się wchłania. Buzia od razu jest super nawilżona i można uzyskać popularny teraz efekt glass skin.
Zdecydowanie ulubione nawilżające serum w bardzo przystępnej cenie i do tego jest mega wydajny!

3 /5

Nie kupi ponownie

Używa produktu od: 2 tygodnie

Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania

• Zapach: 4
  • Stosunek jakości do ceny: 2
  • Opakowanie: 5

No nie wiem chyba nie dla mnie

Krotko zwięźle i na temat.
Konsystencja żelowa
Typowo „Mixowy” zapach.
Fajny skład
ALE
Mam wrażenie ze na twarzy robi mi się taka lepka powłoka nawet gdy to już wyschnie.
Gdy chce rozsmarować produkt na twarzy, mam wrażenie ze po prostu zaczyna się pienić.
Strasznie długo się wchłania.
I o ile bym to wszystko wybaczyła o tyle gdyby produkt działał.
Mam wrażliwa skórę skłonna do alergii do tego suchą i z każdym kolejnym dniem używania tego serum widzę na twarzy nowe przebarwienia, suche skórki, plamy a nawet zaskórniki.
Po połowie opakowania chyba się pożegnamy z tym serum.

• Wydajność: 3

Niesamowite!

Ostatnio moja pielęgnacja bazuje na kosmetykach z Mixy. Są to produkty świetnej jakości za dobrą cenę!
Dziś chciałam się skupić an serum dla skóry wrażliwej Mixa Hyalurogel. Kosmetyk zamknięty jest w szklanej buteleczce z pompką, dzięki której aplikacja jest higieniczna.

Serum ma żelową konsystencję. Jest bardzo lekkie i szybko się wchłania, nie klei się, nie pozostawia żadnej wyczuwalnej warstwy. Można je używać zarówno w wieczornej rutynie (np. przed kremem nawilżającym), jak i w rutynie porannej (np. przed SPF-em).
Doskonale nawilża skórę, pomaga odbudować barierę hydrolipidową, ale również koi i wycisza. Po jego użyciu skóra jest delikatna, miękka i elastyczna. To wszystko dzięki zawartości w składzie kwasu hialuronowego, ale także witaminy B3 (niacynamid) i B5.

Choć w założeniu serum przeznaczone jest dla cer wrażliwych, za sprawą swoich właściwości łagodzących, to myślę, że sprawdzi się ono na większości cer. Nie dość, że świetnie nawilża, to jeszcze nie zapycha porów, zatem w mojej opinii nada się do cer suchych, ale także mieszanych i tłustych, które również potrzebują nawilżenia.

Jedyny minus jest taki, że serum dość szybko się kończy, ale to chyba nieodłączna cecha ser o żelowej formule. Polecam polować na nie podczas trwania promocji.

Najaktywniejsze recenzentki
  1. 1