Wszystkie składniki:
water, ci 77891, cyclopentasiloxane, methyl trimethicone, ethylhexyl methoxycinnamate, caprylyl methicone, peg-10 dimethicone, propanediol, cyclohexasiloxane, trimethylsiloxysilicate, nylon-12, lauryl peg-9 polydimethylsiloxyethyl dimethicone, disteardimonium hectorite, 1,2-hexanediol, sodium chloride, aluminum hydroxide, acrylates/dimethicone copolymer, isopropyl titanium triisostearate, acrylates/ethylhexyl acrylate/dimethicone methacrylate copolymer, caprylyl glycol, stearic acid, peg-2 soyamine, ethylhexylglycerin, disodium edta, triethoxycaprylylsilane, silica, citronellol, geraniol, limonene, bht, hydroxycitronellal, tocopherol, hdi/trimethylol hexyllactone crosspolymer, fragrance / parfum, bis-peg-15 dimethicone/ipdi copolymer, iron oxide black, bis-peg-15 dimethicone/ipdi copolymer, ci 77491, iron oxide yellow, fragrance, hdi/trimethylol hexyllactone crosspolymer, ci 77499, polymethyl methoacrylate, zinc oxide (nano), polymethyl methacrylate, titanium dioxide (nano), titanium dioxide, iron oxide red, zinc oxide, ci 77492