Samoopalacze do twarzy

Avon Sun +, Magic Tan, Moisturising Self - Tan [Sun + Bronze, Face & Body Self - Tanning Lotion ] Nawilżający samoopalacz do jasnej karnacji

• 8 kwietnia 2022 o 20:20
    Mega !
    Mam co roku w okres letni. Polecam mega każdemu kto nie może się opalić , Jestem jedną z takich osób , wiecznie blada wszędzie haha. Nie wierzyłam ale po dwóch dniach stosowania ewidentna zmiana . Polecam :)
    Zalety:
    • Rewelacja efekty
  • 10 lipca 2018 o 14:08
    AVON- nawilżający samoopalacz
    Jak na samoopalacz ten sprawdził się dość dobrze. Początki były ciężkie jednak efekt był szybko widoczny. Wystarczy dobrze rozsmarować i nakładać w mniejszych ilość. Dzięki temu można uniknąć smug. Generalnie przyjemny zapach, wydajny, dobrze się wchłania.
    Zalety:
    • szybko się wchłania
    • nawilża skórę
    • przyjemny zapach
    • łatwy w użyciu
    Wady:
    • przy złym rozsmarowaniu pozostawia smugi
  • 4 lipca 2018 o 15:54
    Całkiem fajny
    Balsam trzeba umiejętnie aplikować, w przeciwnym razie tworzy smugi i plamy. Co do jego funkcji nawilża, ale tylko trochę. Jednak jestem zadowolona z efektu opalania. Dzięki niemu szybko nabrałam porządanej opalenizny. Zapach trochę dziwny, ale ta się wytrzymać.
  • 2 lipca 2018 o 15:55
    Jestem zachwycona
    Kupiłam go na... Uda... Nie opalaja mi się :) Zaryzykować zawsze warto! Mam złe wspomnienia. Każdy produkt robił smugi i plamy. Kończyło się na ostrym myciu gąbka :) Tu mamy niesamowitą niespodziankę. Nalozylam go z wielką łatwością, rozmarowalam na całych nogach i zostawiłam. Efekt jest genialny. Mam naturalnie ciemne nogi, zero plam, smug. Są piękne. Szybko i łatwo. Jeśli chodzi o efekt nawilżenia. To tu wielka niespodzianka. Nogi są satynowe. Z lekkim połyskiem. Efekt jak po olejku. Coś pięknego. Jedno użycie dało mi efekt wow. Kolor wyrównany i naturalny. Skóra jest dopieszczona. Nogi nie są wysuszone, nawet skóra wokół kolan wygląda dobrze. Na chwilę obecną jestem zachwycona. Nie zrobił mi krzywdy, nie jest drogi. Problem w tym, że nie jest dostępny od ręki. Trzeba szukać konsultanta, albo szperac w ogłoszeniach. Z zakupu jestwm zadowolona
  • 17 kwietnia 2018 o 9:44
    Obiecanki cacanki
    Moja pierwsza przygoda z tego typu produktem, więc przyznam, że spodziewałam się tragedii. Koniec końców nie było tak źle. Używałam produktu do jasnej karnacji
    Zalety:
    • zapach - dla mnie fajny, słodki, trochę kokosowy (dla siostry obrzydliwy I chemiczny, więc co komu), utrzymuje się na ciele jak żaden balsam
    • konsystencja - nie leje się za bardzo, ładnie rozprowadza
    • cena - po przecenie 19,99zł
    Wady:
    • smugi, smugi, smugi - raz są, raz ich nie ma; zupełnie nie wiem od czego to zależy. Jedna noga piękna, druga pasiasta
    • kolor - lekko żółty, pomarańczowy, zdecydowanie nie moja naturalna brązowa opalenizna, ale nie wygląda sztucznie. Dostałam nawet parę komplementów
    • aplikacja - bardzo ciężko jest dozować produkt, zwłaszcza jeśli chce się użyć małej ilości
    • wysusza - niemiłosiernie! Na pewno nie nawilżający