Szampony do włosów

Eveline Cosmetics My Life My Hair, Nawilżający szampon wygładzający

Eveline Cosmetics Cosmetics - My Life My Hair - Nawilżająco-wygładzający szampon do włosów suchych i zniszczonych - 500 ml
Pachnidelko

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 29 maja 2024 o 20:52
    Zdecydowanie na nie
    O ile firma zachęciła do zakupu wyglądem szamponu oraz opisem na etykiecie, tak nic więcej sobą ten produkt nie reprezentuje. Słabo się pieni, plącze włosy i zabiera im blask. Mało tego uczulił moją skórę głowy. Odżywka z tej samej seri również jest do kitu. Najgorszy zakup. Mega nie polecam!
    Zalety:
    • Butelka z pompką
    Wady:
    • Nie pieni się
    • Plącze włosy
    • Pozbawia blasku
  • 5 marca 2024 o 20:56
    Nawilżone włosy
    ☑️ Szampon jest w butelce z pompką o pojemności 400ml ☑️ Ma rzadką konsystencję w przezroczystym kolorze ☑️ Posiada przyjemny zapach ale nie utrzymuje się on długo na włosach ☑️ Dobrze się pieni ☑️ Skutecznie oczyszcza i odświeża włosy ☑️ Po zmyciu i wysuszeniu włosy są bardzo nawilżone, miękkie, elastyczne, sypkie i lśniące ☑️ Nie daje dużego wygładzenie włosa ☑️ Przy regularnym stosowaniu włosy wydają się mocniejsze, grubsze i mają większą objętość ☑️ Dobrze się rozczesują ☑️ Nie puszą się ☑️ Szampon nie powoduje żadnych podrażnień ☑️ Nie szczypie w oczy ☑️ Dobrze sprawdza się przy metodzie OMO ☑️ W swoim składzie posiada 97% składników pochodzenia naturalnego w tym olej migdałowy, aloes, fermentowaną wodę ryżową i prebiotyki ☑️ Jest wegański ☑️ Bardzo wydajny Dla mnie ten szampon jest bardzo nawilżający ☺️ do tego stopnia, że nie mogę go używać zbyt często ponieważ włosy są wtedy przeciążone ???? Myślę, że posiadacze na prawdę suchych włosów będą z niego zadowolone ???? dla mnie jest ok ale co 3 mycie ☺️
  • 20 grudnia 2023 o 14:53
    fajny na co dzień
    Kocham szampony z pompką! Od razu przyjemniej mi się po taki produkt sięga. Pierwszy raz stosowałam szampon z Eveline i było to przyjemne zaskoczenie. Przede wszystkim jest bardzo tani, butelka starczyła mi na bardzo długo. Moc oczyszczania określiłabym jako średnią, co jakiś czas przydałoby się użyć czegoś mocniejszego. Liczyłam, że peptydy w składzie nadadzą trochę objętości moim włosom, ale niestety, wyglądają tak jak zawsze. Pieni się dobrze, pachnie w porządku, nienachalnie. Od razu mówię też, że nie nawilża, bo nie od tego jest szampon. Pewnie do niego wrócę za jakiś czas.
    • średnia moc
  • 15 grudnia 2023 o 15:38
    Całkiem dobry szampon
    Szamponu używam w duecie z drugim szamponem z tej serii, tym zielonym. Uważam, że warto mieć oba, są one nieco inne w działaniu. Szampon ten zamknięty jest w dużym opakowaniu (500 ml) z pompką, którą można przekręcić i zamknąć. Na jedno mycie używam 2-3 pompek produktu - na pierwsze mycie idzie zawsze trochę więcej niż na drugie. Szampon jest przyjemnie śliski w konsystencji, naprawdę łatwo go rozprowadzić w dłoniach i później nanieść na włosy (ja akurat już nie rozpieniam szamponów, ale rozpieniony też byłby w porządku). Przez swoją konsystencję, łatwo go przemieścić na głowie, szampon również dobrze się pieni. Ten niebieski uwielbiam za zapach - o ile dobrze pamiętam, to on pachnie jak jeden z szamponów Pantene, chyba Aqua Light. Nawet nutka tego zapachu pozostaje na włosach po myciu. Po dwóch myciach moje włosy są dobrze umyte i lekko skrzypią (ale czuć, że nie jest to jakiś bardzo mocny szampon). Objętość jest całkiem fajna, ale warto go stosować naprzemiennie z tym zielonym lub innym szamponem mocniej oczyszczającym - jednak stosowanie go jako jedynego szamponu potrafi w pewnym momencie spowodować zbyt duży przyklap, który u mnie jest ewidentnym dowodem na to, że potrzebuję czegoś silniejszego. Co do nawilżenia - ja osobiście nie mam problemów z suchą skórą głowy, ale mój narzeczony już tak. Ten szampon nie spowoduje, że skóra głowy nagle się nawilży - tutaj warto zastosować jakąś wcierkę. O ile ten szampon jest nieco łagodniejszy niż zielony, to jednak ciągle jest to szampon, on ma myć a nie pielęgnować. Co tu dużo mówić - pieni się dobrze, butla jest duża, cena korzystna jak za taką pojemność, zapach piękny, myje dobrze, ale warto pamiętać o wspomożeniu się mocniejszym szamponem. Co do wydajności, u mnie używają go dwie osoby na przemian z zielonym i on wystarcza na całkiem długo.
  • 3 września 2023 o 13:30
    Niezły gagatek
    Szampon wchodzi w skład zestawu na zapuszczanie włosów dostępnego w sklepie internetowym Eveline. To trio do zapuszczania włosów poleciła mi koleżanka, która tak jak ja od dawien dawna próbuje zapuścić długie włosy niczym roszpunka. Nie miałam wielkich oczekiwań bo akurat moje włosy są oporne na wszelkiego rodzaju kosmetyki i suplementy, które mają działać na szalony wzrost włosów. Ale skusiłam się bo zapach mnie oszołomił. Najpierw kupiłam szampon i maskę, a potem zaopatrzyłam się jeszcze we wcierkę. Na początku stosowania nie było żadnych spektakularnych efektów, ale wiadomo na efekty trzeba poczekać. Ogólnie szampon oprócz cudownego zapachu nie robi jakiegoś wielkiego wow, ale moim włosom bardzo przypadł do gustu. Zapach jest świetny, włosy jeszcze przed długi czas po myciu pachną i wyglądają świeżo, lekko. Nie są napuszone, ale ładnie dociążone na końcach i odbite u nasady, są przyjemne w dotyku, dobrze się układają, są gładkie i lśniące. Na plus jest duża pojemność szamponu i opakowanie z mega wygodną pompką, która skradła moje serce, bo niewiele jest na rynku szamponów w tak wygodnych opakowaniach.
    Zalety:
    • wygodna butelka z pompką
    • wydajny
    • włosy są gładkie i przyjemne w dotyku