Wszystkie składniki:
aqua, triethylhexanoin, isotridecyl isononanoate, caprylic/capric triglyceride, glycerin, cetearyl alcohol, pentylene glycol, hydrogenated coco-glycerides, jojoba esters, glyceryl stearate, butylene glycol, decyloxazolidinone, polyglycerin-3, polymethyl methacrylate, steareth-21, diglycerin, phenoxyethanol, cetearyl glucoside, dimethicone, polymethylsilsesquioxane, glyceryl polymethacrylate, cetyl palmitate, avena sativa kernel extract, parfum, cocoglycerides, carbomer, cera alba, tetrasodium edta, tocopheryl acetate, peg-8, sodium hyaluronate, xanthan gum, xylose, tromethamine, dipalmitoyl hydroxyproline, sorbitol, ammonium acryloyldimethyltaurate/beheneth-25 methacrylate crosspolymer, hydrolyzed soy flour, adenosine, algin, synthetic fluorphlogopite, palmitic acid, polyvinyl alcohol, ci 77891 / titanium dioxide, linalool, bht, centella asiatica leaf extract, magnesium aspartate, sanguisorba officinalis root extract, gastrodia elata root extract, sodium lactate, tropaeolum majus extract, cellulose gum, citronellol, geraniol, t-butyl alcohol, alpha-isomethylionone, limonene, diamond powder, phalaenopsis amabilis extract, ci 77491 / iron oxides, potentilla erecta root extract, tocopherol, ethylhexylglycerin, palmitoyl hexapeptide-12