Serum do twarzy

Isana Power Serum Retinol Shot Serum do twarzy z retinolem

mm2991
    21 września 2023 o 11:42
    Ciekawy produkt
    Serum kupiłam z ciekawości w drogerii Rossmann. Marka Isana jakość nie liczyłam na efekt wow , że względu na niską cenę. Serum charakteryzuje się bardzo przyjemnym zapachem. Łatwo się rozprowadza, nie zostawia smug, szybko się wchłania, nie pozostawia lepiącej się warstwy. Uważam, że świetnie nadaje się pod makijaż, nie robi krzywdy podkładowi. Serum na pewno rozświetla cerę, wyrównuje koloryt - spektakulrnych efektów nie ma, ale widać że coś działa. Nie podrażnia cery.
  • 31 stycznia 2022 o 21:13
    Isana, Power Serum Retinol Shot - moja recenzja
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Szczerze mówiąc nie wiedziałam, czego spodziewać się po tym serum - firma dość popularna i raczej z niższej półki cenowej. Zachęciła mnie obiecująca nazwa Power, Retinol...:) Od składu nie wymagałam zbyt wiele, kupując potraktowałam ten produkt jako tani krem głównie pod oczy, taki na co dzień, bez wielkich oczekiwań. Po dwóch tygodniach stosowania zmieniłam o nim zdanie całkowicie! Moja skóra stała się miękka, bardziej sprężysta, co mile mnie zaskoczyło - zazwyczaj sięgałam po droższe serum, które nie zawsze miało taki efekt i to już po 2 tygodniach! Nie wiem, czy to zasługa tajemniczego składu, w który zbytnio nie wnikałam, czy po prostu moja skóra odpowiedziała bardzo wdzięcznie na akurat ten kosmetyk - ma skórę raczej wymagającą - mieszaną z przewagą miejsc suchych i szorstkich - szczególnie w okolicach nosa i oczu. Jak dla kosmetyk okazał się odkryciem miesiąca o daję mu szczere 5!
    Zalety:
    • Zapach - nienachalny
    • Konsystencja łatwa w aplikacji
    Wady:
    • Hmm, chyba brak:)
    Edytaj7
    31 stycznia 2022 o 20:32
    Bardzo go lubię
    Od jakiegoś czasu zaczynam powoli przekonywać się do serum. Rzeczywiście widać działanie. Ale o tym za chwilę. Opakowanie to coś w rodzaju połączenia pipetki, pompki. Niw wiem w sumie jak to określić. Ale trzeba przyznać, że umożliwia precyzyjne dozowanie produktu. Zapachu nie wyczuwam żadnego. Serum ma konsystencję emulsji i jest bardzo wydajne. Wystarczą dwie krople na całą twarz. Po użyciu cera wygląda inaczej. Jest jakby bardziej promienna, wygładzona, mniej przebarwień jest. Stosuję go na noc.
    Zalety:
    • nawilża
    • wygładza
    • redukuje przebarwienia
    Wady:
    • brak w Polsce