Wszystkie składniki:
101 i, abiding love, dalmatian i, dalmatian ii, sausages – ingredients: mica, dimethicone, magnesium stearate, trimethylsiloxysilicate, disiloxane, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, tocopheryl acetate, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol, benzyl alcohol, parfum (fragrance), may contain/[+/-]: ci 16035 (red 40 lake), ci 77491 (iron oxides), ci 77492 (iron oxides), ci 77499 (iron oxides), ci 77891 (titanium dioxide). 101 ii, lucky – ingredients: mica, dimethicone, talc, magnesium stearate, trimethylsiloxysilicate, disiloxane, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, tocopheryl acetate, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol, benzyl alcohol, parfum (fragrance), may contain/[+/-]: ci 77491 (iron oxides), ci 77492 (iron oxides), ci 77499 (iron oxides), ci 77891 (titanium dioxide). 15 puppies, cruella de vil, family life, scrappy puppy – ingredients: talc, mica, silica, magnesium stearate, dimethicone, hydrogenated polyisobutene, polybutene, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, tocopheryl acetate, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol, benzyl alcohol, parfum (fragrance), may contain/[+/-]: ci 16035 (red 40 lake), ci 77491 (iron oxides), ci 77492 (iron oxides), ci 77499 (iron oxides), ci 77742 (manganese violet), ci 77891 (titanium dioxide). kanine krunchies, sibling – ingredients: talc, mica, magnesium stearate, dimethicone, hydrogenated polyisobutene, polybutene, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, tocopheryl acetate, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol, benzyl alcohol, parfum (fragrance), may contain/[+/-]: ci 77491 (iron oxides), ci 77492 (iron oxides), ci 77499 (iron oxides), ci 77891 (titanium dioxide). perdita – ingredients: dimethicone, mica, talc, magnesium stearate, trimethylsiloxysilicate, disiloxane, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, tocopheryl acetate, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol, benzyl alcohol, parfum (fragrance), ci 19140 (yellow 5 lake), ci 42090 (blue 1 lake), ci 77510 (ferric ferrocyanide), ci 77742 (manganese violet), ci 77891 (titanium dioxide). pongo – ingredients: mica, dimethicone, magnesium stearate, silica, trimethylsiloxysilicate, disiloxane, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, tocopheryl acetate, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol, benzyl alcohol, parfum (fragrance), ci 77491 (iron oxides), ci 77492 (iron oxides), ci 77499 (iron oxides), ci 77891 (titanium dioxide). soot – ingredients: mica, silica, magnesium stearate, dimethicone, hydrogenated polyisobutene, polybutene, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, tocopheryl acetate, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol, benzyl alcohol, parfum (fragrance), ci 77499 (iron oxides).